0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
[/url]]
AlıntıÇok yardımcı oldun Dante. Sağol amına koyayım.- Logan. (Danteye söylüyor.)
Çok yardımcı oldun Dante. Sağol amına koyayım.- Logan. (Danteye söylüyor.)
AlıntıMirry. Sen tanrı'nın bana bahşettiği en güzel ikinci şey felansın. Bu tavsiye işime yaradı. Sanırım sakin bir ortamda bir şeyler ayarlayacağım. Bu arada, saçlarının dip boyası gelmiş.- Logan. (Mirella'a konuşuyor.)
Mirry. Sen tanrı'nın bana bahşettiği en güzel ikinci şey felansın. Bu tavsiye işime yaradı. Sanırım sakin bir ortamda bir şeyler ayarlayacağım. Bu arada, saçlarının dip boyası gelmiş.- Logan. (Mirella'a konuşuyor.)
AlıntıJohnny'e borçlandım. Tekne fikri, güzel geliyor. Mirella'nın dediği gibi, sakin bir şekilde denize açılırız. Böyle de çok mu sade kaldı? Başka bir şeyler daha eklemem gerek gibi.- Logan
Johnny'e borçlandım. Tekne fikri, güzel geliyor. Mirella'nın dediği gibi, sakin bir şekilde denize açılırız. Böyle de çok mu sade kaldı? Başka bir şeyler daha eklemem gerek gibi.- Logan
AlıntıPekala, tamamdır. Onunla Starbucks'da tanıştık. Önce oraya gider, daha sonra tekneyle açılırız. Sanırım bu şekilde güzel duracaktır. Kaba taslak, plan oturdu diyebilirim...- Logan
Pekala, tamamdır. Onunla Starbucks'da tanıştık. Önce oraya gider, daha sonra tekneyle açılırız. Sanırım bu şekilde güzel duracaktır. Kaba taslak, plan oturdu diyebilirim...- Logan
Alıntı"Her şeyden önce birbirinizi candan sevin. Çünkü sevgi birçok günahı örter."- 1 Petrus'un 4:8
"Her şeyden önce birbirinizi candan sevin. Çünkü sevgi birçok günahı örter."- 1 Petrus'un 4:8
AlıntıŞov başlasın.- Logan. (İçinden kendisini cesaretlendiriyor.)
Şov başlasın.- Logan. (İçinden kendisini cesaretlendiriyor.)