Konu: Lamar Hernandez & Giovanni Bonsignor | Powergaming  (Okunma sayısı 62 defa)

#0 - 18.01.2025 16:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lamar Hernandez & @WezQ1987 | Giovanni Bonsignore & @Shinzaius

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Bulunmuyor.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15:43 | 18.01.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3. Powergaming
3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
- Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek
- Sürekli olarak ters şeritten sürmek, kaldırımlara çıkmak
- Normalde aracın gücünün yetmeyeceği yokuşları tırmanmak, off-road sürüş gerçekleştirmek
- Polis barikatlarına rağmen yoldan geçmeye çalışmak, barikatın yanından dolanarak bölgeye girmeye çalışmak
- Helikopter, uçak vb. hava araçlarıyla pist harici iniş yapmak
- Araç tamirini oyun mantığıyla düşünerek hasarlı araç sürmek, arabayı çarpmaktan veya kazadan korkmadan araç sürmek
- Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek
- Normalde araçla girilmemesi gereken yerlere bisiklet, motosiklet vb. küçük araçları sokmak (Örn: Maden ocağına bisikletle girmek, motorla/bisikletle barikatların üstünden atlamak)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Açtığım gişeden geçip Powergaming kuralını ihlal ediyolar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/5ek8uc

Ek açıklamalar(varsa): Daha iyi bir Vice Roleplay için gerekli cezayı almalarını istiyorum.

#1 - 18.01.2025 21:47
 @WezQ1987  @Shinzaius Savunmalarınızı iletiniz.

#2 - 18.01.2025 22:33
Öncelikle ben özür dilerim ama bunun suç olduğunu bilmiyodum bide paranınn tamamını bankaya attım param yoktu

#3 - 19.01.2025 00:05
 @WezQ1987   @Shinzaius  Sözlü uyarı veriyorum, tekrarlandığında daha yüklü bir ceza verilecek.

K&A