Merhaba, iyi roller dilerim.
Öncelik ile sizi takip etme / sizi engelleme gibi bir durum yoktur, video'da görüldügü gibi arkadaşım gidiyor bende peşinden gidiyorum. Siz beni geçmeye çalışıyorsunuz bende şeritte kalmaya çalışıyorum ve siz de yanımda gidiyorsunuz.
Video'nun 00:26'sn de çarpışma sonucu takla atıyorsunuz. ( Yaralı rolü yapmayıp, telsiz üzerinden bilgi geçmeye çalışıyorsunuz ) Mia_Mendes'i kaçırma ya da sizi engelleme durumum olsa video'da görüldügü gibi tekrar yanınıza dönüyorum.
Attığım '' PM '' yanlış anlaşıldığını düşünüyorum her hangi bir dalga geçme tarzıyla yazılmadı, '' lag girdi '' olarak yazıcaktım.
Geri dönüyorum '' https://i.hizliresim.com/aemceof.png '' role girmeye çalışıyorum siz cevap vermiyorsunuz veya yaralı rolü yapmıyorsunuz, bende uzaklaşıyorum.
Son olarak benim sizden kaçmamı gerektiricek veya Mia Mendes'in kaçmasına yardım etmeme bir sebep bulunmuyor altında bullet var zaten, kolayca kaçabilir.
İnceleyecek adminin ( pit'den sonra geri dönmemin ve role girmeye çalıştığımı da göz önünde bulundurmasını istiyorum, teşekkürler. )
Tekrar'dan iyi roller, attığım pm yanlış anlaşıldıysa kusura bakma.
Geri dönüp PM atıyosun ne rolünden bahsediyorsun? /do sarsılmıştır falan ataydın bari

((sanat eserime bakayim)) misali?
Çelik yelek üstüne emniyet kemeri mevcut araç sadece takla atıyor max başıma gelen şey orada aracın tavanının çökmesi olur bu da yara aldıran bir şey değil.
Ha şöyle bir sorun var PIT yedikten 5 10 dakika sonra sizi kovalamaya devam etseydim bu garip olurdu ama HAYIR! o role devam edilmedi karakola döndüm.
Mia Mendes kovalanıyor sen agresif kovalamacaya kafa atıyorsun kanıt yetmiyorsa sana aşağıdaki kanıtıda ulaştırayim.
Alışkanlık haline getirmişsin bu durumu K.Kuvvetlerine karşı bir fearın yok, artık oyun kurallarını oku üstüne gidip O.Ş açıyosun adıma.
Son olarak '' lag girdi '' olarak yazıcaktım. Yönetimi kandırmaya çalışmanın alemi yok bundan da yaptırım almasını talep ederim.
Sonuçlanabilir, başka savunma veya yorum asla gelmeyecek.