Konu: [12.01.2025 - Samuel Menotti] Emotesiz Saldırı  (Okunma sayısı 91 defa)

#0 - 12.01.2025 22:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Samuel_Menotti @ErenOzsoy7

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsünde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Emotesiz saldırı.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyle daha önce tanışmışlığımız yok. Yoldan geçerken aracıyla hızlı bir şekilde ters yöne geçerek bana çarptı ve kaçtı. Daha sonra arkadaş tekrar önüme çıktı. Aracımdan inip bana neden çarptığını sordum, herhangi bir emote vermeden bana saldırdı. Arkadaş önce saldırıyor, beni düşürdükten sonra emote atıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/4eu5178.png
https://i.hizliresim.com/f9wfx1v.png

Ek açıklamalar(varsa): Rezil rol kalitesi olan insanların sunucuda böyle rahatsızlık vermelerine karşılık bir yaptırım uygulanmasını istiyorum.

#1 - 12.01.2025 23:47
@ErenOzsoy7 24 saat içinde bir savunma girin.

#2 - 13.01.2025 13:17
Fark ettiyseniz  sanchez'in duruşuna bakabilirsiniz. Arkadaş kendi ters şeritte fakat rol içerisinde bana gelmiş küfür ediyor. Arkadaş daha trafik kurallarından bir haber değil.  Emote'yi verdim ikinci görüntüde görülebilir  pingim olduğundan geç düştü.(O gün yağmur yağdığından internet dalgalanma yaşıyordu.)  Bundan dolayı ceza alacaksam alabilirim problem değil.  Bir de ek işaretini ayırmayı öğren. Sonra insanların rolünü yargıla. Asıl rezil rolü olan sensin "bro" kelimesi ne? Arkadaşa ceza verilmesine karar verilirse bundan dolayı verilebilir. Türkçe rol yapıyoruz İngilizce değil. Ve /b  kanalını rol içerisinde durduk yere bölmesinden ve bana karşı yaptığı agresif rolden ceza alabilir. Durduk yere küfür etmek nedir? Gerçek hayatta arabama birisi geldi vurdu ben ona gelip bağırarak "Senin süreceğin arabayı bilmem ne" mi diyorum? Vurmam için de sebep verdin.

@Apollon Bir de /pm komutu var iken /b'den rolü meşgul etmek ne kadar doğru olabilir ki? Kolay gelsin dediklerim dikkate alınırsa sevinirim.
« Son Düzenleme: 13.01.2025 13:19 ErenOzsoy7 »

#3 - 13.01.2025 13:52
Şikayeti inceledim, çarpıp kaçtığının bir kanıtı paylaşılmamış. Küfür işin içine girince kavga/brawl hakkı doğuyor. Yapılan rolde bir sorun yok, emote önce atılıp sonra kavga başlamalı, kavgadan sonra emote atmak yanlış birşey.

Bunun haricinde Forum Kurallarına uyalım, ortak nezaketimizi koruyalım. Kimse kimsenin rolüne "rezil" tarzı terimler kullanmamalı, yapılan hatalar olabilir fakat bu karşı tarafa ortak nezaketinizi bozacağınız anlamına gelmez. Daha dikkatli olalım iki tarafıda bu konu hakkın uyarıyorum.   

Samuel Menotti karakterine gerekli yaptırım uygulanacak, iyi forumlar dilerim.