Konu: Michael Hudson - Peter Schnizer - Matthew Aaron ~ birden fazla ihlal.  (Okunma sayısı 254 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.01.2025 16:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Eswiper @Hasmımyaşamaz @vlone

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videolarda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
mixing, yki, yaralı kural ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Micheal Hudson karakteri IC açılan bir mekanımıza geliyor tartışma çıakrtıyor kavga ediyoruz buraya kadar tamam fakat son karşılaşmamızda karakterler tekrar geliyor saldırıyor ve Peter karakteri yaralanıyor, Hudson karakteri kaçıyor ve Matthew Aaron karakteri ile mix yaparak onu kaçırmasını istiyor ve kaçırıyor, ekstra olarak 120 saniyesi dolmadan canını hemen fulleyip tekrar saldırıyor. O karakterin 3. parti yazılımlarla canını fulledği videoda net bir şekilde gözükmekte bunu yapan kişinin bir support olması kuralları daha iyi bildiği halde kullanması demek. Hudson karakterinin yasaklanmasını engellemeyecek bir durum ortada yok Daha sonrasında bize tekrar saldırıyorlar ve Peter karkateri YKİ ihali yapıp tekrardan saldırıyor ve bir şey olmamış gibi rol yapmaya çalışıyorlar troll oldukları ve oyunu OOC oynadıkları yaptıkları hareketten belli.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle
[ Invalid YouTube link ]

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezaları alsınlar lütfen.

« Son Düzenleme: 04.01.2025 23:40 fowy el patron »

#1 - 04.01.2025 17:10
Bunlarla ilgili bir yanıtta benden gelsin, FM Konseyi discordundada bunlarla ilgili bir bilgi vermiştim orayıda göz önüne alırsak çok sevinirim.

#2 - 04.01.2025 17:14
Selamlar, ortada bir ihlal söz konusu değil. Mekanda ettiğiniz kavgadan, Temple'da olan dövüşünüzden İtaly'de biten dövüşe kadar yanınızdaydım zaten. Kişi anlık sinirle bir şikayet açmış ki düştükten sonra arabasıyla beni kovalayıp birkaç defa pit atıp pm üzerinden kişiyi uyardım. Bir ihlal söz konusu değil.

/f üzerinden r20'nin mix yaptığı da görülüyor. Şikayet oluşturmadan önce sakinleşip discorddan çıkıp oyunu oynayabilirsiniz. Little İtaly'de olduğunu ne ara öğrendi ne ara tespit ettiniz.

Kişi düştükten sonra Fear RP ve YKİ yaparak toxiclemeye devam ediyor. Ardından /b üzerinden role devam etmemelerini gerektiğini söyleyip Sürekli Roleplay kuralını ihlal ediyor.

« Son Düzenleme: 04.01.2025 17:20 vlone »

#3 - 04.01.2025 17:21
Selamlar ortada ihlal yok, herşey rol ile gerçekleşti.

#4 - 04.01.2025 17:26
Güzel mix yapmışsınız PM'den, mixle alakalı bir durum göremiyorum videoda ki yapmadım zaten. Yaralı kural ihlalinin şahsımla bir alakası yok. Bir ton ihlali yapan sizsiniz.

#5 - 04.01.2025 17:27

Burada seni ikinci kere düşürüşümüzdü, yaptığın alakasız ve saçma roller, ayrıca olduğun birlik şuanda on gün illegal kuralında bunu unutmaman gerekiyor.

@Hasmımyaşamaz seninle üç gündür uğraşıyoruz boş yere vakit kaybısın.

Mix'e gelecek olursak, bana haber verildi bende bilmediğim için f chatten yazdım, Rodeo'ya Kelvin Cain karakterini alıp o tarafa bakmaya doğrulamaya geldim. Çünkü normalde böyle durumlarda direkt ıc olarak mesaj atıyorlar. Atmadıkları için bende beni trollüyorlardır diye düşündüm.

#6 - 04.01.2025 17:28

Burada seni ikinci kere düşürüşümüzdü, yaptığın alakasız ve saçma roller, ayrıca olduğun birlik şuanda on gün illegal kuralında bunu unutmaman gerekiyor.

Mix'e gelecek olursak, bana haber verildi bende bilmediğim için f chatten yazdım, Rodeo'ya Kelvin Cain karakterini alıp o tarafa bakmaya doğrulamaya geldim. Çünkü normalde böyle durumlarda direkt ıc olarak mesaj atıyorlar. Atmadıkları için bende beni trollüyorlardır diye düşündüm.
Bu olay eski olay bilmem kaç gün geçmiş, bana yeni kanıtlar ile gel eski kanıtlar konuşamaz burada.

#7 - 04.01.2025 17:29
Güzel mix yapmışsınız PM'den, mixle alakalı bir durum göremiyorum videoda ki yapmadım zaten. Yaralı kural ihlalinin şahsımla bir alakası yok. Bir ton ihlali yapan sizsiniz.

Şuanda olduğun birlik on gün illegal yasağını uyguluyor, sen ve yanındaki arkadaşlarınız on yıllık illegal karakter gibi takılıyorsunuz. Mekanda uyuşturucu içip orta parmak çekip erkeklik yapıyorsunuz, devamında dönen saçma sapan brawllar var.

#8 - 04.01.2025 17:40

Dediğim gibi bizlik bir ihlal söz konusu değil fakat kişilerin ihlalleri gayet bariz. /f kullanmak her türlü mix olarak değerlendiriliyor. İnceleyen yetkilimiz hak verecektir. /f kanalını böyle şeyler için kullanmak meta olarak değerlendirilir. Oyuncularının trollediğini görebiliriz, kişi düştükten sonra "aynen" tarzı kelimeler kullanıyor. Bizlik bir ihlal söz konusu değil. Sakin olmanızı rica ederim.

#9 - 04.01.2025 17:49

Şuanda olduğun birlik on gün illegal yasağını uyguluyor, sen ve yanındaki arkadaşlarınız on yıllık illegal karakter gibi takılıyorsunuz. Mekanda uyuşturucu içip orta parmak çekip erkeklik yapıyorsunuz, devamında dönen saçma sapan brawllar var.
Yok yasak bitti, orta parmak (?)