Konu: Adolf Friedrich Vollrath Weisser Gervasio Crimine ihlaller zinciri  (Okunma sayısı 119 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.01.2025 17:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:
Adolf Friedrich @Flav'nesGottesPanzer Vollrath Weisser @moskitros Gervasio Crimine @hayatboylegıtmez

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.01.2025 22:25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
CAR-RAMMİNG + CAR-JACKED + DM + EMOTESİZ SALDIRI

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Araç ile seyir halindeyken bir anda cr atmaya başladılar, ardından olanlar oldu video ve attığım ssde mevcut. Attığım videonun bir kısmında Gervasio Crimine karakteri motordan atmaya çalışıyor beni. Onun da videoda var ssde de mevcut. Ardından arabadan beni atıp saldırmaya başlıyorlar her hangi bir emote atmadan.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

CR yapanlar :
Adolf Friedrich Vollrath Weisser
Diğer ihalleri gerçekleştirenlerde:
Vollrath Weisser Gervasio Crimine

Ek açıklamalar(varsa): kişilerden ikisi birde birlik R20 konumunda olucak. İhaller ortada savunmalar yapılsın laf dalaşına girilmeden. İyi forumlar.

#1 - 02.01.2025 19:38
CR için konuşacak olursam. Bu olay tamamen istemsizce gerçekleşti bende beklemiyordum çünki ve kesinlikle kasıtlı bir hareket değildi. Motoru sürüşüm sırasında aracına ile motor arasında sürtünme yaşandı ve bu sırada kontrol kaybı nedeniyle aracına istemeden Push PIT atmış oldum. Amacım kesinlikle Car Ramming yapmak değildi; bu, hız, pozisyon ve belki de sunucudaki lag gibi faktörlerin bir araya gelmesiyle oluşmuş olan bir kazaydı.

Car-Jacked yediğinde zaten emote atacaktım, fakat kick/ban olarak oyundan düştüğün için geri geldiğinde kaçmak yerine durmayı ve rol gerçekleştirmeyi seçersin diye düşündük, orada toplam 3 araçtık beklenmedik hareketlerle sürekli rolü sürdürmemede kararlılığından dolayı emote atamadım.

not: R20 olmuşum veya olmamışım, yaptığım rol beni ilgilendirir. Şikayet ile alakasız eklemelerde bulunmazsan sevinirim.  :)

#2 - 02.01.2025 20:41
CR için konuşacak olursam. Bu olay tamamen istemsizce gerçekleşti bende beklemiyordum çünki ve kesinlikle kasıtlı bir hareket değildi. Motoru sürüşüm sırasında aracına ile motor arasında sürtünme yaşandı ve bu sırada kontrol kaybı nedeniyle aracına istemeden Push PIT atmış oldum. Amacım kesinlikle Car Ramming yapmak değildi; bu, hız, pozisyon ve belki de sunucudaki lag gibi faktörlerin bir araya gelmesiyle oluşmuş olan bir kazaydı.

Car-Jacked yediğinde zaten emote atacaktım, fakat kick/ban olarak oyundan düştüğün için geri geldiğinde kaçmak yerine durmayı ve rol gerçekleştirmeyi seçersin diye düşündük, orada toplam 3 araçtık beklenmedik hareketlerle sürekli rolü sürdürmemede kararlılığından dolayı emote atamadım.

not: R20 olmuşum veya olmamışım, yaptığım rol beni ilgilendirir. Şikayet ile alakasız eklemelerde bulunmazsan sevinirim.  :)

ben siz beni araçtan attıktan sonra motora binip gidiyordum normalde, lakin arakadaşın Gervasio Crimine beni motordan da emotesiz bir şekilde atarak beni atıyor video ve ssde görülüyor farkındaysan. Ben zaten Car Jacked'ı Gervasio Crimine'a açtım sana açmadım. Sana açılan dm emotesiz saldırı ve cr.

#3 - 03.01.2025 15:05

ben siz beni araçtan attıktan sonra motora binip gidiyordum normalde, lakin arakadaşın Gervasio Crimine beni motordan da emotesiz bir şekilde atarak beni atıyor video ve ssde görülüyor farkındaysan. Ben zaten Car Jacked'ı Gervasio Crimine'a açtım sana açmadım. Sana açılan dm emotesiz saldırı ve cr.

Savunmamı yaptım.

#4 - 03.01.2025 20:10
Adolf Friedrich Car Ramming, Vollrath Weisser Car Ramming ve Emotesiz Saldırı, Gervasio Crimine Car Jack ve Emotesiz Saldırı nedenleriyle ceza alacaklar.