Konu: Zaquan Lowe - Dashonte Morgan uygunsuz rol  (Okunma sayısı 368 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 31.12.2024 00:54
attığın her iki ss de kanıt dahilinde olduğunu düşünmüyorum, ayrıca tiksindirici rol tam olarak nerede? Yaralı olmana rağmen hala küfür etmeye devam ediyorusn. Emote vermeden saldırıyorlar demişsin, kanıtını bırakayım. https://hizliresim.com/hxqjuah
Herhangi bir kural ihlali ve uygunsuz rol göremedim. birliğinizde ki arkadaşların şikayet oluşturmayı tam bilmiyor sanırsam, sonuçlanmayan başıboş şikayetler. müsait olduğum bir günde size yardımcı olabilirim
İzin alınmadan tiksindirici bir hareket yapıyorsunuz, (/do) geçtim (/me) komudunu kullanmadan bir uzulunuzu çıkartarak eylem yapılıyor. Saldırı değil, dikkatli oku. Tiksindirici bir hareket. Bu durumda (/do) Tecavüz/taciz izni alınmalıdır.

https://i.hizliresim.com/7xgkfwt.png Bu ss nedemeli? Sol üste baktığımızda herşey belli olumuyor mu? Eve girip uyukluyormusunuz diyip, afk birisine uyukluyormusun denir, hemen ardına bıçakla yaralama yapıyorsun?
afk birine ne diyeceğim? zaten rakip çete olduğumuz için bu tarz roller yapıyoruz. Ayrıca senden geçici veya kalıcı hasar izni istemiyorum, neden / do atayım, ufak sıyrık atıyorum. Daha sonrasında oyuna dönüp sizde kimsiniz diye soruyorsun, bizde emote verip seni düşürüyoruz. Gayet yerinde
Anlatıyorum, yine anlamıyor. Burada diyorum ki: Bani yaralıya düşürmenizde bir sorun yok. başıma geçip. /piss komudu yapıyorsunuz sorun burada. Bunu eylem, cinsel bir uzulla yapılacağı için, karşı taraftan izin alınmalı. Sen benden hiçbir izin almadan, bunu emota dökmeden eylem gerçekleştiriyorsunuz. sorun burada. Bu tiksindiricidir, bunu kışkırtma amaçlı yapıyorsun yada troll amaçlı. Bu olay yetkili tarafından uygunsuz rol anlamında değerlendirilmese de, bu hareket troll ve kışkırtıcı alanda değerlendirilir. Senin bana saldırmanda, yaralıya düşürmende bir problem yok, en sonda bile ve isteyerek troll - kışkırtma amaçlı yapılan hareket sorun. Bu tür komudları izinsiz yada kişiyi tahrik edici hareketlerde bulunmak uygunsuz bir harekettir. Sana bunu anlatmaya çalışıyorum ama anlayana tabii, biraz daha kitap oku okuduğunu anlaya bilmek için.
Kardeşim benim kitap tavsiyen için teşekkür ederim malum türk milletinin eksikliği, bende sana diyorum ki herhangi bir kışkırtıcı veya karakterine taciz E-rp rolü yok bunun için senden neden izin isteyelim? Ayrıca U kavşağı tam sana layık, başta ne zırvalıyordun şimdi ne zırvalıyorsun. Başka ileti gelmeyecek, adminlerin işi zorlaşmasın.

#11 - 01.01.2025 17:52
Gerekli işlem uygulanacak.