Adım adım yazdıklarına yanıt bırakacağım ve sonrasında yönetimden kararı bekleyeceğim çünkü karşılıklı bir sürü yazışmamız sadece konunun ileti sayısını arttırır ve boşa zaman kaybıdır.
senin ekranında vurduğun hasar değil benim ekranımda gözüken hasar bana işliyor yani sana şöyle söyleyeyim sen bana istediğin kadar vur sen bende yerdeyken hani sağ tık + f yapıp seni yere düşürüyorum ya hah o işte o animasyondayken bana ne kadar vurursan vur işlemez Vice'ın hasar sistemi böyle yapacak bir şey yok
Dostum bu mantıkta senin gözünden bakarsak bende seninle aynı konumda olmuş oluyorum ki? Benim ekranımda da sen yerdesin, sende o animasyondayken bana vurunca işlememesi lazım ama videoya bakarsak pek öyle gözükmüyor. Bana her dokunduğun anda aynı hasarı alıyorum. Yani hadi diyelim ben öyle oldum, diğer dövüştün 3-4 kişide mi öyle oldu? Hepsinde avantaj sende mi oldu? Bu açıklaman bana çok mantıklı gelmiyor.
Bu hasar bugundan bahsettiğimize göre bir diğer konu benim yaptığım taktik ve uzun süren brawlın ardından seni kazanmam... Şimdi şöyle ki videoyu dikkatli izlediğiniz zaman ben yerdeyken kayıp bir anda geriye gidip tekrar saldırmaya devam ediyorum peki neden böyle görünüyor? Hile miyim? Hayır, ben sana sağ tık + f attığım an yere düşünce bana hasar veremeyeceğini bildiğim için (hasar sistemini biliyorum kayıt süreme bakabilirsiniz ben 5 senedir bu sunucuda oynuyorum) geriye çekilip tekrar sana saldırıyorum belki aramızda olan hasar bugu düzelir de ikimizde rahat bir şekilde brawlı devam ettirebiliriz diye. Aslında benim taktiğim karşı tarafın da işini kolaylaştırıyor çünkü habire aynı anda birbirimize karşı vuruşursak ikimiz de hasar almayız ve brawl sonsuza kadar devam eder, ben seni yere düşürdüğüm zaman sen bana vursan dahi benim ekranımda yerde olduğun için kolayklıkla geriye çekilip tekrar sana karşı saldırabiliyorum ve gardın kırılana kadar sen hasar alana kadar bunu devam ettiriyorum.
Bir hasar bugu olduğunu kendin söylüyorsun ve diyorsun ki ben bu hasar sistemini biliyorum, anlattığına göre bu hasar sistemini bilmen sana üstünlük katıyor. Açık açık üstünlüğü kullandığını söylüyorsun. Konuda şahit olan kişilerin neredeyse çoğu 2021'de kayıt olmuş, arada sadece 1 yıl var belki yok bile onlar burada senin gibi dört beş yıldır bulunuyorlar ama bu sistemi bilmiyorlar öyle mi? Yani bu arkadaşlar bana
"bak böyle bir sistem var vice da" diyebilirler ama farkındaysan hepsi bunun hile olduğunu düşünüyor. Hadi diyelim ki gerçekten iyi niyetin ile aramızda bugu düzeltmek için geri çekiliyorsun, e bunu yaptığın hâlde sen hiç hasar almamışsın ki? Yani bunu sen canın 130'a inene kadar mı yaptın? Sonra yapmaktan karar mı değiştirdin ben anlamadım? Diyorsun ki karşılıklı vuruşursak hasar almayız, asıl hasarı ben o zaman alıyorum video da 1:30 da ben seninle vuruşunca canım iyice azalıyor farkında mısın? E kendi ekranında olunca canın gitmiyor eyv, e kaçıp bugu düzeltmek istesen gene canını götüremiyorum. Hani o esnada sen canımı tak tak azaltırken ben aynı vurup da sana sadece 20 hasar vermiş olmam bana çok inandırıcı gelmiyor.
Senin attığın videoda bakarsak beni yerde tekmelerken hiç geriye gitmiyorum bu verdiğim örnek attığın videonun 2. dakikasında gerçekleşiyor ve 15-20 canım falan gidiyor kalıyor geriye 130 can hatırladığım kadarıyla o maç bittiğinde de 130 canım falan kalmıştı
2. dakikadan sonra o bahsettiğin olay 3-4 kez gerçekleşiyor ve sadece 20 hasar mı bırakabildim? Açıkçası ben senin bir dediğinin diğerini tuttuğunu pek düşünmüyorum, diyorsun ki geri gidersem anlaşılır e ben sana karşı bunu defalarca yapmışım, bunu yaparken sen bana bir hasar atınca canımın çoğu gidiyor ama ben 3-4 defa atınca senin sadece 20 canın gidiyor, bunun imkanı yok bro ikimizde 20/20 olarak yapıyoruz bunu.
Uzun lafın kısası bilgi eksikliğinden ötürü bir yanlış anlaşılma bu çok doğal ilk görüşte gerçekten godmode gibi gözükebiliyor ancak Vice'ın hasar sisteminden ötürü ring bugları oluşabiliyor bu sunucuda uzun yıllar brawl atmış kişiler bunu zaten biliyor çoğu tüyomu da metinde paylaştım zaten vur-kaç yöntemiyle basitçe düşürebiliyorum sen olduğun yerde yumruk atarken benim ekranımda yerde gözüküyorsun ve açığından yararlanarak kaçarak tekrar saldırıyorum, senin gardın ne zaman bozulursa o an benim yumruklarım işleyecek çünkü benim ekranımda full atak oynuyorum anlattıklarıma dayanarak hasar sistemini analiz edebilir ve videoya rahatlıkla yorum yapabilirsiniz.
Kanka senin bu ekranın özel bir şey falan mı? Ben anlamadım, bende benim ekranımda sana karşı full atak oynuyorum ve sende yumruk atarken benim ekranımda yerde gözüküyorsun. Zaten bu sampın doğurduğu bir şey buna lafım yok ama bu böyleyken zaten kim vurabilirse o brawlı kazanıyor. Bütün dövüşlerde bahsettiğin sahneler yaşandı ama işin sonunda herkesin canı düştü, bir tek sen bütün dövüşlerinde böyle kaldın ben anlamıyorum yani

Milletin ekranında hiçbir şey olmuyor ama senin ekranında sen hep ataktasın ben çözemedim bu durumu. Ortada Vice'a özel buglu bir hasar sistemi varsa ki bence yok sen o bugu kullandığını açık açık söylüyorsun bu daha garip ve komik.
Sürekli eskiden beri oynadığını falan söylüyorsun, bilgi diyorsun bunu da anlamış değilim ancak konu o ise ben bu oyunu 2013 den beri oynuyorum ve defalarca brawl attım ancak hiçbir durumda bu şekilde bir yanıt almadım çünkü böyle işlemediğine eminim. Sana saldırmam rol ve emote ile gerçekleşti ancak senin "kalkınca kaç, görüşcez, karşımda olma, bekle az kaldı kalkıyom" gibi lafların sadece bu oyuna dm için hile için veya troll için giren insanların yazma stilleri ile oldukça eşleşiyor ki zaten yaralılığını umursamadan kalkıp saldırdın orası ayrı bir konu.
Söylediğim gibi yanıt bırakmayacağım, yönetim bir karar verecektir. İyi roller, iyi forumlar.