Konu: hatalı rol  (Okunma sayısı 164 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.12.2024 18:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @ballena grande Lindsay_Barclay

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.12.2024 18:14

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
14. Agresif Rol Kuralları
14.4. Dolandırıcılık: Herhangi bir şekilde karşıdaki karakteri kandırarak para kazanmaktır. Dolandırıcılık için para limiti bir kişi için $25.000 olarak belirlenmiştir. Dolandırılacak kişi en az 10 seviye olmalıdır. Herhangi bir şekilde araç, ev, işyeri gibi taşınmaz mülklerin satışı veya envanterdeki eşyalar için dolandırıcılık yapılamaz. Meslek veya tamamen legal hizmetler için hiçbir şekilde dolandırıcılık gerçekleştirilemez.
17. Araç, İşyeri, Ev ve Silah Satış Kuralları
1.2 Ev ve İşyeri
Ev ve işyerleriniz var olan sistemsel satış değerinin üzerinde maksimum %50 + 100.000$ fark ile satabilirsiniz.  Ev ve işyerine yapılan sistemsel iyileştirmeler (Evin özelliklerinin açılması) fiyatı yükseltebilir. Var olan her bir sistemsel iyileştirme için satış fiyatınıza, özelliğin sistemsel fiyatı kadar + fiyat koyabilirsiniz.
(Evde 25.000$ değerinde bir iyileştirme varsa, satış fiyatınızı +25.000 olarak güncelleyebilirsiniz.)

+100.000$ Fark: İsteyen kişiler ev ve işyerlerine fiyat biçerken, interior değeri veya keyfi fiyat farkı olarak, maksimum 100.000$ değer ekleyebilir.
Yani fiyatı 500.000$ olan bir evi, 150.000$ Sistemsel iyileştirmeler ve +100.000$ fiyat farkı ile, toplamda 750.000$'e satabilirsiniz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşın çiftlik evini almak istedim, mülk değeri 400.000$ olan evi bana 1.000.000'dan satmak istediğini söyledi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kuralları ona söylememe ve uyarı geçmeme rağmen bu role devam etti. Kişinin ceza almasını talep ediyorum.

#1 - 21.12.2024 18:55
Öncelikle merhabalar. Şöyle bir savunma yapacağım, IC olarak kişinin ağzını yokladım evi satacağımdan değildi zaten. Karakterimin bazı rollerini burada gerçekleştiriyorum satın almak isteyen arkadaş istediği fiyatı alamayınca kıllık yapmaya başladı sonrasında şikayet açtı. Forumdaki ilanları kontrol ederseniz bu kurala çoğu kişinin uymadığını görürsünüz. Zamanında "Adminler" dahil 2.5m'lik evi 5m koyuyorlardı. İlanları kontrol ederseniz şuanlık ilanların %75'i bu şekilde. Arkadaşa buradan söylüyorum ben dahil hepsine tek tek şikayet açsın. Evi zaten satmak isteseydim ilana koyardım, satmak istemediğimi buradan anlayabilirsiniz.

#2 - 21.12.2024 19:03
Kıvırmana gerek yok dostum, eğer satmak istemeseydin bunu role de dökerdin. Beni koparabileceğini sandın ama beklediğin gibi biri çıkmadım, param vardı gerçekten almaya gelmiştim orayı ama sen böyle absürt bir fiyat verince geri döndüm. Kıllık falan yaptığım yok, neden kurallara uymayan bir kişiye şikayet açmıyım ki? Ayrıca eğer diğerlerine karşı bir zorun varsa eğer onlara da sen şikayet açabilirsin. Benim derdim seninle, senden şikayetçi olmak istiyorum bu benim en doğal hakkım zaten. Benden fazla para kopartamayınca da gelip buraya satmak istemiyordum ya falan demen çok saçma olmuş. Keşke daha mantıklı bir savunma bulsaydın dostum.

#3 - 21.12.2024 19:32
Kıvırmana gerek yok dostum, eğer satmak istemeseydin bunu role de dökerdin. Beni koparabileceğini sandın ama beklediğin gibi biri çıkmadım, param vardı gerçekten almaya gelmiştim orayı ama sen böyle absürt bir fiyat verince geri döndüm. Kıllık falan yaptığım yok, neden kurallara uymayan bir kişiye şikayet açmıyım ki? Ayrıca eğer diğerlerine karşı bir zorun varsa eğer onlara da sen şikayet açabilirsin. Benim derdim seninle, senden şikayetçi olmak istiyorum bu benim en doğal hakkım zaten. Benden fazla para kopartamayınca da gelip buraya satmak istemiyordum ya falan demen çok saçma olmuş. Keşke daha mantıklı bir savunma bulsaydın dostum.
Kıvırmak mı? Suratıma karşı söylemeyeceğin şeyleri klavye karşısında yazma dostum. Beni diğerleriyle karıştırma, ben neysem oyum. Rolün sonunu bilmeden neye göre seni kazıkladığımı düşünüyorsun? Herhangi bir satış işlemi gerçekleşmedi sen zaten kabul etseydin bile ben satmayacaktım. Paradan çok ne var? Parana kalmadım. Benim diğerlerine karşı bir zorum bulunmuyor, sadece olanı söyledim. Senin zorun benimle. İstediğin fiyat olmayınca yediremedin tabi klasik olarak :DDDD Zaten istesende alamayacaktın. Amacım senden para kopartmak değildi, keyfi olarak fiyat söyledim. Satış işlemi zaten gerçekleşmedi ve dediğim gibi satmayacaktım. Bu kadar kin tutma ya? Diğerlerine de şikayet açsana ev fiyatı yüksek koyanlara? Sana göre mantıklı olmayabilir bana göre mantıklı. Beğenmiyorsan yorum yazmazsın kardeş.

#4 - 21.12.2024 19:46
:D Fazlasıyla komik konuşuyorsun, ooc karşıma çıkamazsın haberin olsun öncelikle. Sana karşı üstünüm demiyorum sadece kendini bu kadar fazla beğenmişliğin sebebi nedir onu anlamadım dostum? Dediklerinin hepsi saçmasapan ifadeler sadece, bunlar bir savunma değil bana göre. Onu neden yazdığını söylemen gerekiyor, gerçekten bir savunma görmek istiyorum. Keyfimden fiyat verdim işini bırakman lazım, bunun için bir kanıtın var mı? Ya da daha öncesinden böyle bir role girdin mi? Kanıtın varsa buraya iletebilirsin. Onun dışında yazdıklarının sadece şikayeti uzatmak olduğunu düşünüyorum. Ayrıca orada dediğin gibi ben fiyatı yediremeyip bunu yapmıyorum sana karşı bir garezim yok. En azından bu ceza sana birazdaha caydırıcı bir sebep olacaktır. Diğer herkes yapıyor diye senin yapman doğru mu oluyor? Senin kendi öznel düşüncen yok mu? Üstelik olarak birde dediğin gibi," bana mantıklı gelen bu " demişsin sonda. Önemli olan sana mantıklı gelen değil, sunucunun kurallarına uygun bir şekilde, güzel bir fiyat sana mantıklı gelebilir. Fazlasını yapamazsın, herkes yapıyor diye sende yapamazsın. Yapan diğerleri ise onlara da açabilirsin dostum. Orası beni ilgilendirmez. Benim karşıma sen çıktın ve senden şikayetçi olmak istedim. Diğerleri inan umrumda değil, bence sen biraz düşün bu dediklerimi.

#5 - 21.12.2024 19:58
:D Fazlasıyla komik konuşuyorsun, ooc karşıma çıkamazsın haberin olsun öncelikle. Sana karşı üstünüm demiyorum sadece kendini bu kadar fazla beğenmişliğin sebebi nedir onu anlamadım dostum? Dediklerinin hepsi saçmasapan ifadeler sadece, bunlar bir savunma değil bana göre. Onu neden yazdığını söylemen gerekiyor, gerçekten bir savunma görmek istiyorum. Keyfimden fiyat verdim işini bırakman lazım, bunun için bir kanıtın var mı? Ya da daha öncesinden böyle bir role girdin mi? Kanıtın varsa buraya iletebilirsin. Onun dışında yazdıklarının sadece şikayeti uzatmak olduğunu düşünüyorum. Ayrıca orada dediğin gibi ben fiyatı yediremeyip bunu yapmıyorum sana karşı bir garezim yok. En azından bu ceza sana birazdaha caydırıcı bir sebep olacaktır. Diğer herkes yapıyor diye senin yapman doğru mu oluyor? Senin kendi öznel düşüncen yok mu? Üstelik olarak birde dediğin gibi," bana mantıklı gelen bu " demişsin sonda. Önemli olan sana mantıklı gelen değil, sunucunun kurallarına uygun bir şekilde, güzel bir fiyat sana mantıklı gelebilir. Fazlasını yapamazsın, herkes yapıyor diye sende yapamazsın. Yapan diğerleri ise onlara da açabilirsin dostum. Orası beni ilgilendirmez. Benim karşıma sen çıktın ve senden şikayetçi olmak istedim. Diğerleri inan umrumda değil, bence sen biraz düşün bu dediklerimi.

Ahahahahahah. Güldürmekte üstüne yok diyebilirim, sayende biraz güldüm teşekkürler. Saçmasapan olan kısım hangisi dostum? Senin düşüncene ihtiyacım yok. Sana göre savunma olmayabilir. Sen admin misin? Gerekli kararı admin verir. Onu neden yazdığımı nasıl söyleyeceğim ahbap keyfimin kahyası mısın? İstediğimi söylerim. Bunun için nasıl bir kanıt sunabilirim sana? Bunun nasıl bir kanıtı olabilir? Saçma sapan konuşup duruyorsun. Neden şikayeti uzatmak gibi bir niyetim olsun ki? Ben gerekli savunmamı yaptım gerisi admine kalmış bir durum. Çekememezlik yaptığın çok belli. Madem fiyatı beğenmedin yan taraflara ev başvurusu yapsana? Amacın kıllık yapmak kardeş. Bu kadar çekememezlik yapma alt tarafı oyun oynuyorsun xd Arkadaşım benim diğerleriyle bir sorunum yok, ben senin gibi istemediğimi alamayınca ağlayan tiplerden değilim. Herhangi bir satış işlemi gerçekleşmedi, eğer ki gerçekleşseydi açtığın şikayet mantıklı olabilirdi. Benim rolün ilerisinde ne diyeceğimi nereden biliyorsun? Bilemezsin. Karşıma sen çıktın demişsin, böyle bir şey olması için karşına gelmesine gerek yok ki? İlanlar kısmına girersin ilanların çoğu bu şekilde açarsın şikayetini. Senin amacın yediremeyip kıllık yapmak. Daha fazla yorum yapmayacağım çünkü yazdıklarını okuyunca daha çok gülesim geliyor.

#6 - 21.12.2024 21:04
Gülmen bittiyse sana düzgün ve ciddi bir tonla konuşmaya davet ediyorum dostum. Böyle kahkaha emojisi atıp toxicleşmene gerek yok, kimse senin gülmene bakmıyor burada. Anladım gülüyor olabilirsin, joker sanıyorsun bence kendini ama değilsin haberin olsun. Onu geçtim, rolün sonunda zaten almayacağım dedim ve gittim. Rolün sonunu söyledin zaten dost. Pekala, keyfin bilir dedin. Rolün devamı bu zaten? Yani daha değişik bir son yapsaydın haklıydın ama rolün sonu zaten bu, sen insanları böyle yüksek fiyat vererek dolandırmak istiyorsun sanırım ama kusura bakma her gelene yediremezsin. Şimdi herşeyi admine bırakacağız, sen uzatmayacaksın dediğine göre.. Sonuçlanabilir.

#7 - 21.12.2024 21:09
Gülmen bittiyse sana düzgün ve ciddi bir tonla konuşmaya davet ediyorum dostum. Böyle kahkaha emojisi atıp toxicleşmene gerek yok, kimse senin gülmene bakmıyor burada. Anladım gülüyor olabilirsin, joker sanıyorsun bence kendini ama değilsin haberin olsun. Onu geçtim, rolün sonunda zaten almayacağım dedim ve gittim. Rolün sonunu söyledin zaten dost. Pekala, keyfin bilir dedin. Rolün devamı bu zaten? Yani daha değişik bir son yapsaydın haklıydın ama rolün sonu zaten bu, sen insanları böyle yüksek fiyat vererek dolandırmak istiyorsun sanırım ama kusura bakma her gelene yediremezsin. Şimdi herşeyi admine bırakacağız, sen uzatmayacaksın dediğine göre.. Sonuçlanabilir.

Kardeşim senin tavırlarını görünce gülesim geliyor, ciddiye almıyorum pek seni. Ben kendimi bir şey sanıyorum demedim ki? Kafandan bir şeyler sallayıp durma. Kardeşim sen yazdıklarımı okumuyor musun? Seni dolandırmadım eğer ki birini dolandırmak isteseydim ilan açardım ve istediğim fiyata satardım. Sen evime kadar gelip takip ettin zaten satmayacaktım rastgele bir fiyat söyledim, sende istediğin fiyatı alamayınca paşa paşa gittin. Zaten "satmayacaktım" bu lafı aklında tut, unutuyorsun. Öylesine fiyat verip seni denedim, normal ticaretlerde de bu olur. Sen pek bilgili bir arkadaşa benzemiyor gibisin o yüzden boşa anlatmayacağım. Zaten her şeyi admine bırakacağız gerekli kararı o verecek.

#8 - 22.12.2024 01:46

Kardeşim senin tavırlarını görünce gülesim geliyor, ciddiye almıyorum pek seni. Ben kendimi bir şey sanıyorum demedim ki? Kafandan bir şeyler sallayıp durma. Kardeşim sen yazdıklarımı okumuyor musun? Seni dolandırmadım eğer ki birini dolandırmak isteseydim ilan açardım ve istediğim fiyata satardım. Sen evime kadar gelip takip ettin zaten satmayacaktım rastgele bir fiyat söyledim, sende istediğin fiyatı alamayınca paşa paşa gittin. Zaten "satmayacaktım" bu lafı aklında tut, unutuyorsun. Öylesine fiyat verip seni denedim, normal ticaretlerde de bu olur. Sen pek bilgili bir arkadaşa benzemiyor gibisin o yüzden boşa anlatmayacağım. Zaten her şeyi admine bırakacağız gerekli kararı o verecek.

Sen konuşmayı bilmiyorsun bence, asıl sen benim dediklerimi anlamıyorsun ama neyse. Yani dolandırıcılık için birine satışı yapıp dolandırmak zorunda değilsin, aynı şeyi bir şikayet önce de yaşadım ve tekrar yaşıyorum. Dolandırsanda dolandırmasanda, niyetin beni kat kat fazla parayla dolandırmaktı. Bak dediğimi iyi anla şimdi. Sen beni dolandırmak istemesende ooc bir şekilde, bunu IC'ye yansıtman gerekiyor. Ya da daha öncesinde  IC olarak bununla ilgili bir kanıt alman gerekiyor, senin bunu şimdi kıvırıp söylemediğin ne malum? Bunu kimse bilemez, bundan dolayı senin bize bir kanıt sunup bunu söylemen gerek. Ben senin aklından geçenleri bilemem güzel kardeşim anlıyor musun? Bence anladın bu sefer, çünkü iyi anlattım gerçekten. Admine kalacak cevap haklısın sadece ben sana derdimi anlatmaya çalışıyorum sen değişik hallere sokuyorsun kendini. Kahkaha emojisi falan atıyorsun, toxic toxic güldürüyosun beni falan diyorsun. Bu tavırında yanlış aslında

#9 - 22.12.2024 02:57
Sunucu politikaları içerisinde ki satış fiyatından satması konusunda şahıs uyarılacak bu seferlik, devamı halinde daha ağır yaptırımlar uygulanacak.