Konu: Tyrone_Dess - Retarted RP  (Okunma sayısı 78 defa)

#0 - 18.12.2024 20:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tyrone_Dess @eXods

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18/12/2024 - 20:27

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RETARTED RP
NON RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, Idlewood sokağına gidip sigara istediğimde kişi bana gereksiz agresif roleplay yapıyor. Muhtemelen onaylı birliğin onaylı hoodunda diye böyle davranıyorlar. Farketmez, istiyorsa Valachi'den adam olsun, bu şekilde rol yapılmamalı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/5l8c0wg.jpg

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin en ağır cezayı almasını talep ediyorum, gerekirse oluşum şikayeti de açabilirim bilgi verilirse admin tarafından.

#1 - 18.12.2024 20:41
Dostum çoğu kişi zenci rolü agresif rol yapmak değildir diyor ama sen sunucuda illegalin merkezi olan (onaylı hood)'a girip benim karakterim ile laubali bir şekilde konuşursan seni bu şekilde terslerim ve agresif yaparım.
Benim karakterimi, karakter gelişimimi bilmiyorsun. Her karakterin bir davranış biçimi vardır. Benimkisi ise hayatından dolayı agresif. Şikayeti öylesine açılmış bir şikayet olarak görüyorum. Yüksek ihtimalle seni orada bozmam hoşuna gitmedi ve bu yüzden şikayeti açtın. Tarafımca daha fazla ileti gelmeyecektir.

#2 - 18.12.2024 20:44
Dostum çoğu kişi zenci rolü agresif rol yapmak değildir diyor ama sen sunucuda illegalin merkezi olan (onaylı hood)'a girip benim karakterim ile laubali bir şekilde konuşursan seni bu şekilde terslerim ve agresif yaparım.
Benim karakterimi, karakter gelişimimi bilmiyorsun. Her karakterin bir davranış biçimi vardır. Benimkisi ise hayatından dolayı agresif. Şikayeti öylesine açılmış bir şikayet olarak görüyorum. Yüksek ihtimalle seni orada bozmam hoşuna gitmedi ve bu yüzden şikayeti açtın. Tarafımca daha fazla ileti gelmeyecektir.

Hocam, ne olursa olsun o şekilde rol yapmanızın yanlış olduğunu düşünmekteyim.

@Gerath sonuçlanabilir.

#3 - 18.12.2024 21:39
Kişi fear rp kapsamında ceza aldı, dikkate alınabilir mi?

#4 - 18.12.2024 22:04
Kişi fear rp kapsamında ceza aldı, dikkate alınabilir mi?

Seni alakadar etmeyen bir konudan dolayı aldım. Bu şikayetle o cezanın bir alakası yok, ayrıca da cezaya itiraz edildi ve roldeki kişilere şikayet oluşturuldu.

#5 - 19.12.2024 15:17
Rolde bir sorun yok. K&A