Konu: Şikayet  (Okunma sayısı 341 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.12.2024 01:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Sante_Walter @diablotularz - Charley_Keyston @cssbcq - Finnley_MacCauley @Blatz - Kieran_Gardner @Timodi - Peter_Muckley @sukutt - Maskeli_17238(Sam_Muckley) @et yiyen çiçek
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sydney_Wildfrey-Easthan

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.12.2024-00.30-00.50 SS'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
  • GBI
  • Retarted RP(non rp)
  • Agresif RolePlay
  • Car DM
  • Car Jack
  • Emotesiz saldırma
    Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: SS'de görüldüğü gibi benzinliğin birine aracıma benzin almak için gidiyorum, arkadaşlar yanıma gelip laf dalaşına giriyor chat üzerinden karşılık verip oradan gidiyorum. Bunun üzerine bir süre beni kovalıyorlar bu sürede aracıma zarar geliyor, kısacası Car Dm atıyorlar, sözde "mixing" yapmadıklarını göstermek için telefondan konuşuyor arkadaş. Kesinlikle discord kanalı üzerinden konuşmuyorlar ama her neyse. Sürekli Agresif RolePlay yapıyorlar, virüs gibi millete bulaşmayı huy edinmişler. Kovalamacanın sonu market caddesi, Vice Cafe üzerinde bitiyor. Aracımı sağda çekip duruyorum, maskeli şahıs emote vermeden araçtan atıyor 1-Car Jack 2- GBI bölgede agresif roleplay 3- Emote vermeden bu tür rollere giriyor.
    SS'de zaten her şey bitiyor, millete salça olup bulaşmak kolay tabii, karakterleri yasaklanmadığı sürece bunlar böyle devam edecek. Önceden de bir çok şikayet açılmış olup bunların üzerine eklenmesini istiyorum, kafasında sıkıntı olmayan biri bunları yapmaz. Rol baltalamak üzerine de incelenmesini istiyorum.

Troll yapmayı huy edinmiş tipler, burada yerleri yok.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Bunun öncesinde GBI bölgede birisini daha düşürmüşler, ne olur olmaz diye ss almıştım iyi ki almışım.

Temple benzinlik ss'i

KOVALAMACA SS'LERİ

GBI Bölgesi gereksiz agresif role play:

Car Jack atılan yer:

Emote vermeden "Gbı bölgede gerçekleştirdiği Brawl"(non rp) = düşük iq

Ek açıklamalar(varsa):
    Gerekli ceza neyse en ağırını alsınlar, teşekkürler...
    Şikayetin oluşum tanıtımı olarak da değerlendirilmesini istiyorum, yeni açılmış bir birliğin böyle roller yapması normal değil. "Bunların birlik kurması da normal değil"

[/list][/list]
    « Son Düzenleme: 17.12.2024 16:24 Apollon »

#1 - 17.12.2024 01:31
    Neden şikâyete eklendiğimi bilmiyorum. Herhangi bir oluşumda da değilim. Ekran görüntülerinde bulunduğum sadece bir görüntü var ve şikâyeti açan arkadaşla alâkalı bir şey yapmıyorum. Eğer şikâyete bakacak yetkilinin gözüne bir şey batıp da savunma yapmamı isterse seve seve yaparım.

#2 - 17.12.2024 01:32
    Şikayet üzerinde nerede gözüktüğümü tam olarak algılayamadım. Eğer tarafıma yapılmış bir suçlama varsa etiket atılırsa savunma yapacağım.  :sampanya:

#3 - 17.12.2024 01:33
    İğnele
    Neden şikâyete eklendiğimi bilmiyorum. Herhangi bir oluşumda da değilim. Ekran görüntülerinde bulunduğum sadece bir görüntü var ve şikâyeti açan arkadaşla alâkalı bir şey yapmıyorum. Eğer şikâyete bakacak yetkilinin gözüne bir şey batıp da savunma yapmamı isterse seve seve yaparım.
    İğneleyici konuşmaların mevcut, birlikte olup olmaman bir şey değiştirmiyor. Bir kaç kişilik topluluk bunu yapıyorsunuz, diğerlerinden farkın yok.

#4 - 17.12.2024 01:34
    videolu savunma gelecek, düşük iq falan ayıp oluyor

#5 - 17.12.2024 01:40
    Selam, emote'u chati me düşmedi ve SS'lerde de gözükmüyor. GBİ ve CarJack attığına şahit oldum, iyi geceler iyi forumlar.

Şahitliğimi sadece Sam Muckley karakterinin yaptığı GBİ ve CarJack ihlalleri için onaylıyorum.

#6 - 17.12.2024 01:47
    İğnele
    İğneleyici konuşmaların mevcut, birlikte olup olmaman bir şey değiştirmiyor. Bir kaç kişilik topluluk bunu yapıyorsunuz, diğerlerinden farkın yok.
    Bu konuyla ilgili bana ayrıca bir şikâyet açarsan, aklındaki soru işaretlerini gideririm. Herhangi bir toplulukla alâkam yok. Topluluk şikâyet açıp beni alâkam olmayan olaylarla muhatap etmene gerek yok.

#7 - 17.12.2024 03:17
    selam olayı en başından anlatacağım, karşılıklı tartışmaya girilmezse sevinirim
    bu savunma ben peter ve kieran'ın toplu savunmasıdır

olaylar 12/14/2024 tarihinde başlıyor, market caddesindeki bir mekana giriyoruz, dans edip eğleniyoruz daha sonrasında oradaki kızlarla tanışmak için role giriyoruz. scarlett karakteri durduk yere agresif yapıp karakterlerimize ırkçılık yapıyor
    ilk agresif yaptığı yer

daha sonrasında mekandan çıkmamız isteniyor, mekan giriş parasını istiyoruz, peter para verdik ve ırkçılık yapıyorlar diyor scarlet ırkçıysam ırkçıyım sanane diyor

sonrasında bizi trafoya bağlayıp bin volt vermekle(?) tehdit ediyor

günümüze gelelim, bu arkadaşı temple benzinlikte görüyoruz ve hesap sormak istiyoruz, peter'in chate yazdığı irlandalılara sövdü yazısını görebilirsiniz, ardından bu karakter annenizi domaltayım diyip kaçıyor

sonrasında bu arkadaşı bayağı bir kovalıyoruz sonrasında ise güvenli bölgeye kaçıyor

kurallarda da yazdığı gibi güvenli bölge dışında gerçekleşen illegal rollede karşı taraf güvenli bölgeye kaçarsa rol devam ettirilir

savunmam bu kadar, iyi geceler iyi forumlar

güncelleme arkadaşın şikayette kullandığı "düşük iq" ibaresinden dolayı ortak nezaketten ceza almasını istiyoruz

güncelleme2 arkadaş birlik şikayeti olarak değerlendirilmesini istemiş, herhangi bir birliğe dahil değiliz (ben, peter ve kieran)

güncelleme3 şikayeti detaylı okudum, arkadaş fazla kin yapmış olmalı ki sürekli olarak şikayette iğneleyici laflar kullanmış ( kafasında sıkıntı olmayan biri bunları yapmaz, Emote vermeden "Gbı bölgede gerçekleştirdiği Brawl"(non rp) = düşük iq, Troll yapmayı huy edinmiş tipler, burada yerleri yok., "Bunların birlik kurması da normal değil")

güncelleme4 ilk ssde herhangi bir şey yok, yerde yatan bir adam var o kadar, chatte ne bi brawl emoteu nede herhangi bir agresif rol var
    « Son Düzenleme: 17.12.2024 03:34 et yiyen çiçek »

#8 - 17.12.2024 10:13
    merhaba, o geceki rolde 5. kırmızıyı içiyordum, bir kusurumuz olduysa affola lakin olmuş gibi durmuyor. diğer arkadaşlarımın dedikleri de doğrudur, şahitlik ederim. bana neyden dolayı açtınız anlamış değilim  :D

#9 - 17.12.2024 10:13
    selam olayı en başından anlatacağım, karşılıklı tartışmaya girilmezse sevinirim
    bu savunma ben peter ve kieran'ın toplu savunmasıdır

olaylar 12/14/2024 tarihinde başlıyor, market caddesindeki bir mekana giriyoruz, dans edip eğleniyoruz daha sonrasında oradaki kızlarla tanışmak için role giriyoruz. scarlett karakteri durduk yere agresif yapıp karakterlerimize ırkçılık yapıyor
    ilk agresif yaptığı yer

daha sonrasında mekandan çıkmamız isteniyor, mekan giriş parasını istiyoruz, peter para verdik ve ırkçılık yapıyorlar diyor scarlet ırkçıysam ırkçıyım sanane diyor

sonrasında bizi trafoya bağlayıp bin volt vermekle(?) tehdit ediyor

günümüze gelelim, bu arkadaşı temple benzinlikte görüyoruz ve hesap sormak istiyoruz, peter'in chate yazdığı irlandalılara sövdü yazısını görebilirsiniz, ardından bu karakter annenizi domaltayım diyip kaçıyor

sonrasında bu arkadaşı bayağı bir kovalıyoruz sonrasında ise güvenli bölgeye kaçıyor

kurallarda da yazdığı gibi güvenli bölge dışında gerçekleşen illegal rollede karşı taraf güvenli bölgeye kaçarsa rol devam ettirilir

savunmam bu kadar, iyi geceler iyi forumlar

güncelleme arkadaşın şikayette kullandığı "düşük iq" ibaresinden dolayı ortak nezaketten ceza almasını istiyoruz

güncelleme2 arkadaş birlik şikayeti olarak değerlendirilmesini istemiş, herhangi bir birliğe dahil değiliz (ben, peter ve kieran)

güncelleme3 şikayeti detaylı okudum, arkadaş fazla kin yapmış olmalı ki sürekli olarak şikayette iğneleyici laflar kullanmış ( kafasında sıkıntı olmayan biri bunları yapmaz, Emote vermeden "Gbı bölgede gerçekleştirdiği Brawl"(non rp) = düşük iq, Troll yapmayı huy edinmiş tipler, burada yerleri yok., "Bunların birlik kurması da normal değil")

güncelleme4 ilk ssde herhangi bir şey yok, yerde yatan bir adam var o kadar, chatte ne bi brawl emoteu nede herhangi bir agresif rol var

Bahsettiğin mekanda ki rol sence durduk yere mi çıktı dostum? Neden "rolsel" olarak sarkıntılık yaptığınız ss'leri paylaşmadın? O tarafında ss'ini paylaşırsan sevinirim, orada tartışma çıkmasının bir sebebi vardı bu sebebi siz yarattınız. Amacınız sadece tanışmak değildi, chat üzerinden sarkıntılık yaptınız ben de öyle söyledim. Ne bekliyordun? Rica edip mekandan çıkmanızı mı? Polisin geldiği role sen il-legal rol diyorsan o senin bileceğin iş dostum. Her yerde korkusuz gibi davranmanız Fear RP yaptığınızı da gösterir.

Alıntı

Önceki role dayanarak bunun bir il-legal rol olduğunu düşünüp, rolü GBI bölgede bu şekilde devam ettiremezsin. İlk olarak orda ki mekan rolü il-legal bir rol değil, tartışma çıktı gittiniz brawl bile dönmedi.Bu senin GBI ve CJ ihlali yaptığın gerçeğini değiştirmez. Kuralları yanlış anlamışsın sanırım, tekrar okumanı tavsiye ederim öncesinde herhangi bir il-legal bir rol dönmedi buraya bir kaç ss bırakacağım, yönetiminde sizin nasıl karakter yönettiğinizi anlaması üzerine. İrlandalı, kavgacı, çingene rolü yapıyorsunuz diye kimsenin huzurunu, rol zevkini kaçırma hakkınız yok.

Alıntı
    [/quote] İlk ss için ne döndüğünü bilmiyorum ama GBI ihlali olduğunu düşenerek attım, yönetim kararı verir daha fazla yoruma gerek yok.

Alıntı
    Karşılıklı tartışmaya girmeyeceğim ama açtığım şikayet üzerinden bana laf sallaman da trajikomik, senin de dediğin gibi hatam varsa gidip şahsi olarak şikayet açabilirsin burada bu şikayetten haklı çıkmak için bana çamur atmana gerek yok.

Alıntı

Yani sadece kovalamacanın olduğu 25 saniyelik bir video'yu buraya kanıt olarak atman gerçekten komik, videonun kesildiği kısım senin ihlalleri yapmaya başladığın kısımla eşleşiyor. Güzel yerde kesmişsin videoyu ama zaten ss'ler de neyin ne olduğu açıkça ortada. 25 saniyelik bir video'yu ben zaten 2-3 tane ss ile açıkladım, benim şikayetim üzerinden savunma yapıyorsun. Arakadaşlarla bir bağlantım yok deyip aynı tür roller yapıyorsunuz, ne kadar doğru?
    Madem troll değilsiniz, gördüğünüz her oyuncuya sataşmamanız lazım. Gerektiğinde fear rp yapacaksınız, bunun ss'leri aşağı da vereceğim... :D

KİŞİLERİN ÖNCEDEN ÇIKARDIĞI RAHATSIZLIKLAR VE İHLALLER;

Bu bir değil, iki değil sürekli aynı şekilde roller yapıyorlar. Rol baltalamaktan başka yaptıkları yok, yönetim kararını verebilir.
    « Son Düzenleme: 17.12.2024 10:17 CALIPSO »