selam olayı en başından anlatacağım, karşılıklı tartışmaya girilmezse sevinirim
bu savunma ben peter ve kieran'ın toplu savunmasıdır
olaylar 12/14/2024 tarihinde başlıyor, market caddesindeki bir mekana giriyoruz, dans edip eğleniyoruz daha sonrasında oradaki kızlarla tanışmak için role giriyoruz. scarlett karakteri durduk yere agresif yapıp karakterlerimize ırkçılık yapıyor
ilk agresif yaptığı yer

daha sonrasında mekandan çıkmamız isteniyor, mekan giriş parasını istiyoruz, peter para verdik ve ırkçılık yapıyorlar diyor scarlet ırkçıysam ırkçıyım sanane diyor

sonrasında bizi trafoya bağlayıp bin volt vermekle(?) tehdit ediyor

günümüze gelelim, bu arkadaşı temple benzinlikte görüyoruz ve hesap sormak istiyoruz, peter'in chate yazdığı irlandalılara sövdü yazısını görebilirsiniz, ardından bu karakter annenizi domaltayım diyip kaçıyor

sonrasında bu arkadaşı bayağı bir kovalıyoruz sonrasında ise güvenli bölgeye kaçıyor
kurallarda da yazdığı gibi güvenli bölge dışında gerçekleşen illegal rollede karşı taraf güvenli bölgeye kaçarsa rol devam ettirilir

savunmam bu kadar, iyi geceler iyi forumlar
güncelleme arkadaşın şikayette kullandığı "düşük iq" ibaresinden dolayı ortak nezaketten ceza almasını istiyoruz
güncelleme2 arkadaş birlik şikayeti olarak değerlendirilmesini istemiş, herhangi bir birliğe dahil değiliz (ben, peter ve kieran)
güncelleme3 şikayeti detaylı okudum, arkadaş fazla kin yapmış olmalı ki sürekli olarak şikayette iğneleyici laflar kullanmış ( kafasında sıkıntı olmayan biri bunları yapmaz, Emote vermeden "Gbı bölgede gerçekleştirdiği Brawl"(non rp) = düşük iq, Troll yapmayı huy edinmiş tipler, burada yerleri yok., "Bunların birlik kurması da normal değil")
güncelleme4 ilk ssde herhangi bir şey yok, yerde yatan bir adam var o kadar, chatte ne bi brawl emoteu nede herhangi bir agresif rol var