Selamlar, arkadaş yetersiz oyuncu profiline sahip olduğu için zaten şikayette bulunacaktım kendisi açmış gayet güzel olaya şu şekilde açıklık getireyim, karakterim Owen'in yanına gidiyor garaja orada ticaret yapmaya çalışıyor daha sonrasında beni şikayet eden Franco karakteri geliyor, bıçağın fiyatını söylüyorum ve hakaret ediyor daha sonrasında benim karakterimde karşılık verince yumruklamaya başlıyor ben gayet en doğru şekilde rolüme uydum düşen benim karakterim oldu bu arada (Bulunduğum hood Edgerunners birliğine ait ve Frenco karakteri sivil) aynı zamanda olduğumuz hood'da benim İC olarak arkadaşım Owen var(Kendisi Edgerunners birliğinin üyesi) her neyse düştükten sonra kısık sesli bir şekilde "Seni s2keceğim, Ahhğ" diyor karakterim gayet normal FEAR RP ihlali göremedim, ayrıca yanımda bir arkadaşım var Owen biz sayı olarak adamdan yükseğiz FEAR gerektiren bir şey göremedim şimdi arkadaşın yaptığı kural ihlallerine gelir isek; *Blurladığım yerlerde herhangi bir mix yok olay hakkında Mike Shaw ile PM'leşiyoruz şikayet aç vesaire konusuyla ilgili,* hatta kendisi olaya bire bir şahit oldu onu şahit olarak ekleyebilirim
@Lazo Arkadaş benim karakterim sistemsel olarak yerden kalktıktan sonra tekrar ortada hiç bir şey yokken baymaya çalıştı ss bulunuyor;
Arkadaşın yaptığı bu gereksiz eylem ve kural ihlali için gerekenin yapılmasını istiyorum teşekkür ederim.
Şu şekilde olaya şahit olan birini daha eklemek istiyorum; OWEN_SANTO
@lonely