yakinda hood onayi alir.
senin 5 yıldır editledigin ssleri toplasan 1500 sayfa eder he helal olsun elif
Hahah, teşekkürler tabi eğer parçalayıp bölersen 1000 i rahat bulur da zaten parçalanmamış halinden hatırladığım bir 250+350+150+40 civarı + 50 civarı 840 sayfa falan kabataslak var, bunlar sadece kendi tanıtımlarımdı. Başka birliğe kattıklarımı da sayarsan ve bazı ssler de Orhun abideleri gibi 1500 olma ihtimali var. Mantıklı hesaplamaa...

Helena zaten tek başına 250 sayfaydı, 100k yı geçik görüntülenmesi vardı anıt gibiydi.

Nasıl o aşamalara geliyor onu da fark etmiyorum sadece rol yapmaktan keyif alıyorum herhalde.
Seviyorum ya bir de artık yapa yapa hızlanıyosun Özgür, görüntüden çok yapılan rolü aktarmayı hedeflediğim için ona göre atıyorum. Bazı editlerim cidden çok hızlı da sürüyor. Bu karakterimi, takip edenleri, yapacağım rollerin motivasyonunu yönünü hatırasını falan da belirliyor. Odağımı canlı tutuyor, okurken bir şeyleri yazarak not alıp öğrenmeye devam etmek gibi. Sürekli kendi karakterini sınıyorsun, gittiği yere bakıyorsun, yerini, rolünü eğlenceni falan hatırlıyorsun. Hissetmeden rol yapamıyorum, hatıra defteri gibi oluyor. Resimli günlük tutuyormuşsun gibi. Güzel, yani sen de bi karakter aç da rollere katıl arada, bağımlı olmadan oyna ama, keyfini, lezzetini ala ala rolle.
@lastgunmobster