Konu: Cache Mining  (Okunma sayısı 583 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 15.12.2024 19:00
@gezzy kıyafet dolabının ss'ini atar mısın? Skinin senin olduğunu idda ediyorsun bakabilir miyim?

#11 - 15.12.2024 19:12
Sunulan discord konuşmanızda zaten kolay yoldan elde etmiş olduğunuzu görebiliyoruz. Bunun yanı sıra siz aktif olarak headı kullanıyor muyum kullanmıyor muyum diye üsteliyorsunuz. Ne fark eder? Parayla satın aldığım bir head. Ayrıca onaylı model yapımcısı arkadaşım ile olan konuşmayı da sundum. O görüntü bu şikayeti bir nebze destekler. Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 15.12.2024 19:36 gezzy »

#12 - 15.12.2024 19:51
Buna yaptırdım diyerek bahsettiğiniz isimde bir onaylı skin yapımcısı yok ek olarak hiçbir satın alım geçmişi sunmuyorsunuz halen skinin size ait olduğunu söylüyorsunuz, Tuhaf.

#13 - 15.12.2024 19:54
Geçmiş rollerimden bir görüntü, tarihe dikkat edilsin; https://hizliresim.com/ekg7b1e

Bu head bana ait, bir ücret vererek aldım. Karşı tarafın bedavadan kullandığı aşikar, değiştirmesini veyahut silinmesini talep ediyorum.

#14 - 15.12.2024 20:27
Hesabında yüklü olmayan bir skin için şikayet açman ayrıca garip ve onaylı skin yapımcısı diyerek verdiğin ismin bile doğruluğu meçhul bu skine para vermiş ya da vermemiş olabilirsin bunun zaten bir kanıtı yok hadi verdin diyelim hesabında yüklü olmadığı için skinin senin olduğunu iddia etmen değişik geliyor. Dolabının ss'ini at de ki bu skini kullanıyorum ben yüklettim ben parayla aldım hemen yarın skin değişim hakkı alıp değiştireceğim skini.

#15 - 15.12.2024 20:32
Satın almış olduğum modeli kullanmıyorum diye size kullanma hakkı doğurmaz, kendinizde böyle bir hak görmeniz tamamen saçma bir düşünce zaten. Başta modelin yüklü olduğunu nereden bileceğim vesaire diyorsunuz, öğrenebileceğiniz yeri adminlerin/diğer yetkili arkadaşlarla bazı oyuncuların birçok oyuncuya söylemesinin yanı sıra bu modelin bana ait olduğunu bilen onaylı skin yapımcısına dair ekran görüntüsü de bıraktım, buna da itiraz ettiniz. Geçmişte aynı head ile rollediğime dair rolden bir kesit koydum, buna da itiraz ettiniz. Siz anlamamakta neyin ısrarını yapıyorsunuz? Para vermediğiniz aşikar, benden izin almadan kullandığınz da aşikar. Gelecek bakımda şikayet etmiş olduğum heada dair bir iki model yükleteceğim hesaba. Şikayetin sonuçlanmasını bekleyelim.

-Tekrar ileti güncelliyorum, sunabileceğim kanıtları altta toparlayacağım. Sunulanların yanına koyabileceğim yeni görsel olursa iletiyi tekrar güncellerim. (tarihlere dikkat)

Spoiler: GösterGizle

Headı yaptırdığım zamanlar farklı discord hesabı kullanıyordum, o hesap şu an kapalı. Headın saçını ayarlarken o zamandan bir ekran görüntüsü buldum. Mnemosyne ile olan konuşmamız. (27 Ocak, 2023)

« Son Düzenleme: 15.12.2024 23:06 gezzy »

#16 - 16.12.2024 00:12
Kuralı iyice okursan "skinin sunucuda olup olmadığını sahibi olup olmadığını kontrol etmelisiniz." Diyor. Skin şu an senin hesabında yüklü bir skin değil anlatmak istediğim dolabında mevcut bir skin değil bunun üzerinden ne gibi bir hak iddia etmeyi düşünüyorsun bilmiyorum skini çalmadım bu skin bizde çok öncedendir var. Ayrıca hala skin yapımcısı olarak doğruluğu meçhul bir isim veriyorsun hala somut bir kanıt sunmuyorsun ve hala skin benim skinim diyip duruyorsun bence daha fazla konuşmaya gerek yok kararı yetkiliye bırakalım.

#17 - 16.12.2024 00:23
"skini çalmadım bu skin bizde çok öncedendir var. "

Skin ticket ıd bırakabilirsiniz, gerekli yetkili bakar. Ben oyunda yüklü haldeyken rol yaptığıma dair görsel bırakıyorken sizin tarafınızdan bir görüntü gelmiyor. Hadi bunu geçtim, bir başka onaylı skin yapımcısı bile o headın-bodyin bana ait olduğunu bilerekten bir konuyla alakalı tek seferde ulaşabiliyor. Bu neyin inatlaşması anlamış değilim açıkçası. Uzun zamandır kullandığınıza dair ekran görüntülerini sunabilirsiniz. Ki uzun zamandır kullanmış olsaydınız bu şikayet öncelerden açılmış olurdu. Yüksek olasılık ile geçen iki bakım öncesi yüklettiniz. Bunu da bir kenara bırakıyorum, kendinizle çeliştiğiniz kısımı şimdi dökeceğim buraya. Uzun zamandır var diyorsunuz fakat ilk sayfanın sonuna bıraktığınız ekran görüntüsüne bakalım;

-> Tarihine bakalım.. 04.12.2024

Burada anlamadığım kısımı açıklığa kavuşturmanızı rica edeceğim sizden. Hem kendinizle çelişiyorsunuz, hem de uzun zamandır var diyerek admini de kandırıyorsunuz, yakışmıyor. Kendinizi savunmak amacıyla sunduğunuz ekran görüntüsünde bile tarihler yeniyken söyledikleriniz ile birebir uyuşmuyor. Lütfen daha yapıcı iletiler yollayalım, somut bir görsel bırakalım.

#18 - 16.12.2024 00:49
Dostum skin dosyalarindan bahsediyorum ne anlatıyorsun skini yeni yuklettim zaten o konuda hemfikiriz çok önceden var dediğim hani senin çok özel head para vererek aldım dediğin skinden bahsediyorum dosyaları çok önceden beridir mevcut 6 senedir roleplayin içindeyim senin özel olarak yaptırdığın birşey değil bu anlıyor musun?
Ve hala anlamak istemediğin nokta şu ki senin hesabında yüklü değil bu model o sebepten hala bir hak iddia etmeye çalışıyorsun bahsettiğin skin yapımcı onaylı bile değil kim oldugu belirsiz daha fazla uzatma gereksiz yorma bence.
« Son Düzenleme: 16.12.2024 00:51 OldTheZahoN »

#19 - 16.12.2024 01:02
O kadar ekran görüntüsü (modelin bana ait olduğunu bilen onaylı skin yapımcısı, rolden kesit, yapımcı ile kısa bir chat) sunmama rağmen yakın tarihe dayalı bir ekran görüntüsü sunabildiniz. Şikayeti sonuçlanmaya bırakalım.