RPM Racing Academy - Yarış Tutkunları İçin Profesyonel Eğitim
Hızın, yeteneğin ve disiplinin buluştuğu nokta: RPM Racing Academy! Eğer yarış dünyasında kendinizi geliştirmek, sürüş becerilerinizi en üst seviyeye çıkarmak ve profesyonel bir yarışçı olmak istiyorsanız, doğru yerdesiniz. Paul McCrea liderliğinde, en iyi eğitmenler eşliğinde titizlikle hazırlanmış eğitim programlarımızla yarış dünyasına adım atın.
Eğitim Süreci
RPM Racing Academy’de eğitimler, sürücünün mevcut seviyesine göre şekillenir. Öncelikle, her kursiyerin sürüş bilgisi detaylı bir şekilde analiz edilir. Bu değerlendirme, akademimizdeki eğitim sürecinin temelini oluşturur. Sürücünün seviyesine uygun olarak eğitim setleri belirlenir ve kurs süreci başlatılır.
Eğitim Setleri
-Sürücünün sürüş bilgilerinin analiz edilmesi
Missionary Hill Rotasyonu üzerinden sürücünün sürüş tarzı, refleksleri ve teknik becerileri değerlendirilir.
-Sürücünün seviyesine göre temel bilgilerin sağlanması
Route 77 Rotasyonu kapsamında, sürüş dinamikleri, araç hâkimiyeti ve yarış stratejileri üzerine eğitimler verilir.
-Yarış çizgisi ve antrenman süreci
Vulture Rotasyonu ile yarış çizgisi takibi, konsantrasyon geliştirme ve dayanıklılık antrenmanları gerçekleştirilir.
Başarı Kriterleri
RPM Racing Academy’de eğitim süreci toplam 3 hafta sürmektedir. Kursu başarıyla tamamlamak ve akademiden mezun olmak için kursiyerlerin aşağıdaki süreleri elde etmesi gerekmektedir:
-Mount Chilliad Rotasyonu: Elegy marka araç ile 2:27 veya altında bir tur süresi.
-Missionary Hill Rotasyonu: Elegy marka araç ile 1:34 veya altında bir tur süresi.
-Route 77 Rotasyonu: Elegy marka araç ile 2:42 veya altında bir tur süresi.
Belirtilen süreleri tamamlayan kursiyerler RPM Racing Academy diplomasını almaya hak kazanır.
Neden RPM Racing Academy?
Profesyonel eğitmenler eşliğinde özel eğitim programları.
- Gerçek yarış ortamını deneyimleme fırsatı.
- Kapsamlı analiz ve kişisel gelişime yönelik özel eğitimler.
- Yüksek disiplin ve kalite standartları.
Hız tutkunları için özel olarak tasarlanan RPM Racing Academy'ye katılarak gerçek bir yarışçı olma yolunda ilk adımınızı atın. Hazır mısınız?
RPM Racing Academy – Hızın, Tutkunun ve Başarının Adı!