Konu: Maskeli_55817 - Maskeli_36549 - Maskeli_27310 DM  (Okunma sayısı 493 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 10.12.2024 18:44
Şikayett hakkında ben ne alaka? Video'da ve /hasarlar kayıtında ben, görünmüyorum? Herneyse bu kadar "OOC" kin kapacağını bilseydim, ben orada olurdum. Fakat şahsi karakterim orada yok ve şikayet tamamen benden bağımsız. "Yapttığın rollerden" ötürü vuruluyor veya "İ-ilegal rollere" maruz kalıyorsun. Birazdan kantıları buraya bırakacağız. Ki senin karakterin "İ-illegal" bir oluşum da ve VCPD'ye ihbar etmesi tamamen yasak bu "İ-illegal" kural ihlaline giriyor. Daha önceden rollerimiz olduğu gibi, sizin şahsi karakteriniz savaş alanına gelip, şu komutları kullanıyorsunuz, "kahkaha & /telefon [VCPD İHAR] agresif rol & fear-rp & Yaralı kural ihlali." Belirli bir sebeplerimiz var, sizleri defalarca uyarmamıza rağmen sizler devam ediyorsunuz. Umarım yeterince açık olmuştur.  O:-)
VCPD'ye sizi ihbar ettiğime dair kanıtıda özellikle bekliyorum, sizi ihbar eden ben değilim.
piknik mi yapıyorsun kardeşim rodeoda kardeşim ayıptır söylemesi. İki araç keleşli adamı sen rahatlıkla izleyebiliyorsan ben şimdi sana çıtırdan şikayet açıyorum. Hadi buna da sen savunma yap bakalım. Sonuçlanabilir. @Apollon

#11 - 10.12.2024 18:47
"sizi IC olarak silahlı gören herkes ihbar verebilir." ??  ???

Siz illegal oluşumda değil misiniz arkadaşlar?

İllegal oluşumdayım fakat ihbar edende ben değilim, yan tarafımdaki arkadaşım.

#12 - 10.12.2024 18:49
Yanındaki arkadaşın da illegal oluşumda arkadaşım. @Merter

#13 - 10.12.2024 18:51
İlk öncelikle tarafımıza OOC kin tutmanız etik bir tutum olmamış, kural ihlallerini sürekli yapmanıza rağmen hakkımızda şikayette bulunmanız sizin adınıza daha üzücü olmuş, kin tuttuğunuzu daha açık anlatamazdınız, bu kadar agrasif yaklaşımda bulunmanız adınıza üzücü. Lily karakteri polise sığındığını sanırım reddetmiş, dürüst davranmalısınız. "sizi IC olarak silahlı gören herkes ihbar verebilir" Kuralları daha dikkatli okumanızı öneririm. Forum<sunucu kuralları kısmından illegal faliyetler hakkında rolleri öğrenebilirsiniz.

VCPD üyesi arkadaşın ekran görüntüsünde "surekli dm atıyorlar" gibi bir yazı var, mesajlandırma sürelerini sanırım bilerek gizlemiş. Kırpılmış ekran görüntülerinin kanıt sayılamayacağını tarafınıza tekrar hatırlatmak istedim, rolde mix döndüğü üzere şüphelerim var ki ekran görüntüsünü kırpmandaki amaçda sanırım o.

Lily karakterine tekrar hatırlatma. PD'ye sığınma, İ-llegal bir oluşum içerisinde illegal rollerde barındığından departman üstünden bizi ihbar edemezsiniz, tekrar hatırlatmak isterim. Rodeo'da bizi ihbar etmiyorsanız orada piknik mi yapıyordunuz? Umarım sadece piknik yapmışsınızdır.

"Alt-Tabdayken sste görmüş olduğunuz üzere beni vurup yaralıya düşürüyor, aradan bir 45 dakika sonra bizi gördükleri yerde tekrar DM atıyorlar. 2 sultan toplanıp şehirde terörist gibi gezmelerini doğru bulmuyorum, R19 ve R20'nin bunu yapması DM'ye çıkmasını normal bulmuyorum. Kural ihlallerini açıklayacak olursam, atılanın DM olduğunu düşünüyorum."
Rk rolü sürdürmelisiniz, durumdan haberdar olmanızı istedim araç sürmemeli veya etrafta koşuşturmamalısınız. :)

Ses kanalında olup mix yaptığınızı daha net açıklayamazdınız, bu da mixing konusunda beni doğrular;
 https://streamable.com/o8e4nu

Size "Sebepsiz bir şekilde ateş" ettiğimizi ifade ediyorsunuz ancak arkadaşınız size bölgede problem olduğunu belirttiği halde noktaya gidiyorsunuz, i-llegal oluşumdaki birinin o sırada araçtan inip ateş etmeyeceğinden emin olmamız biraz mantıksız olur, aracınızı bölgede tutuyorsunuz, buda Fear-RP kapsamından yargılanacağınız anlamını taşır.

"Kural İhlali ise R19 ve R20'nin insanları toplayıp herkesi DM'e çıkarıp şehirde terörist gibi dolaşmaları, savaş olmamasına rağmen böyle bir şey yapması"

Yaptığımız rolleri sorgulamanız ya da irdelemeniz büyük bir ayıp olmuş, rol sergilemeyi sizden öğreneceğimi düşünmüyorum, öyle olsa onayı ilk siz alırdınız değil mi?
Savaş olduğunu bildiğinizi de belirtmişsiniz, yine kanıt niteliği taşıyor, savaşa rağmen karakterlerimize Fear-RP sergilememişsiniz, yineden sorgulamışsınız, bu da durumları açıklığa kavuşturacaktır.

Tarafım ve birliğim adına ekleme gelmeyecektir, sonuçlanabilir, iyi forumlar dilerim...

Vice yönetimine saygılarımla  :vice: :vice:

#14 - 10.12.2024 18:54
Savunma adına ekleme yapılmayacak. Kanıtlar ve anlatımlar ile beraber rol nedeni ortadadır. Mixing ve yaptıkları ihlallerden ilerleyen saatlerde şikayet açılacaktır. Sonuç alabilir. @Apollon

#15 - 10.12.2024 19:00
Selam, öncelikle Kenny Elvis karakteri adına savunma yapacağım.
Aktif olan çatışma alanında dolanıyordun, ilk başta seni uyardık. Elim Alt F10'da gezmiyorum. Sana uyarı geçtikten sonra tekrar geliyorsun. Zaten 2 araç silahlı adamları izlemen ne kadar realistik onu anlamış da değilim. Artı olarak Kasıtlı olarak Kenny Elvis karakterine attığın CR'yi de kanıt olarak sunmak isterim.
CR video; https://streamable.com/p71zbw
hasarlar ss; https://hizliresim.com/bqrgfhx
artı olarak sana ateş ettiklerinin anı da şu; Seni uzaklaştırmak için ateş ediliyor da nafile. Sana ateş açıldıktan 2 dakika sonrası polis alana geliyor. Orada senden başka ihbar edecek birisini görmüyoruz. Story RP kapsamına göre o saatlerde pek dolu olmayacak bir sokak. Sabah saatleri sonuçta. Bu sebeple sen de vuruluyorsun, isbiyoncu olarak isim alıyorsun. :D
sana uyarı ateşi açılan an; https://streamable.com/2e56yx
iki dakika sonra gelen polis; https://streamable.com/mrip0t
ardı arkası çatışma anında tekrar geliyorsun. Seni görüyoruz, ispitlediğini de anlayabiliyoruz sonuçta. Kalkıp vuruyoruz seni, burada DM'lik bir şey yok. Sonuçta muhbir rolleri yasak değil, ama bunu karşı fark ederse elbette düşmen normal. Aktif çatışma bölgesinde de devamlı olarak dolanman hiç de mantıklı değil. Biraz realistik olun kardeşim. :manifdog
son kez seni düşürdükleri an; https://streamable.com/3cdu9e

Öncelikle merhaba, öncelikle CR olayından bahsedeyim, aracımın hızı belli. Diğer aracın üzerine NON-RP şekilde Bunny atıp solladığım esnada diğer tarafından çıkarsan burada suçlu ne IC olarak ne OOC olarak ben olurum. Realistik düşünüyorum, senin gibi :). Karakterin 5-6 yaşında çocuk değil, öyle bir hareket sergilemeni bana CR konusunda şikayet açmadan önce düşünmen daha doğru olur.

Ateş açma konusuna gelecek olursak, ben orada arkadaşıma biraz AFK kalacağımı belirttim, Larsya_Lyakhenko isimli arkadaşım sizleri ihbar ettiki en doğal hakkı olduğunu düşünüyorum şehirde terörist bile olduğunu düşünebilir. Ben AFK'dan döndüğümde o bize sıkılan bölgedeydik, bir anda bize ateş açıldı. Ek olarak üzerime koşarken on kere zıplaman konusunda Bunny-Hop kural ihlaline girer.

#16 - 10.12.2024 19:01
Sonuç alabilir.

#17 - 10.12.2024 19:22
İlk öncelikle tarafımıza OOC kin tutmanız etik bir tutum olmamış, kural ihlallerini sürekli yapmanıza rağmen hakkımızda şikayette bulunmanız sizin adınıza daha üzücü olmuş, kin tuttuğunuzu daha açık anlatamazdınız, bu kadar agrasif yaklaşımda bulunmanız adınıza üzücü. Lily karakteri polise sığındığını sanırım reddetmiş, dürüst davranmalısınız. "sizi IC olarak silahlı gören herkes ihbar verebilir" Kuralları daha dikkatli okumanızı öneririm. Forum<sunucu kuralları kısmından illegal faliyetler hakkında rolleri öğrenebilirsiniz.

VCPD üyesi arkadaşın ekran görüntüsünde "surekli dm atıyorlar" gibi bir yazı var, mesajlandırma sürelerini sanırım bilerek gizlemiş. Kırpılmış ekran görüntülerinin kanıt sayılamayacağını tarafınıza tekrar hatırlatmak istedim, rolde mix döndüğü üzere şüphelerim var ki ekran görüntüsünü kırpmandaki amaçda sanırım o.

Lily karakterine tekrar hatırlatma. PD'ye sığınma, İ-llegal bir oluşum içerisinde illegal rollerde barındığından departman üstünden bizi ihbar edemezsiniz, tekrar hatırlatmak isterim. Rodeo'da bizi ihbar etmiyorsanız orada piknik mi yapıyordunuz? Umarım sadece piknik yapmışsınızdır.

"Alt-Tabdayken sste görmüş olduğunuz üzere beni vurup yaralıya düşürüyor, aradan bir 45 dakika sonra bizi gördükleri yerde tekrar DM atıyorlar. 2 sultan toplanıp şehirde terörist gibi gezmelerini doğru bulmuyorum, R19 ve R20'nin bunu yapması DM'ye çıkmasını normal bulmuyorum. Kural ihlallerini açıklayacak olursam, atılanın DM olduğunu düşünüyorum."
Rk rolü sürdürmelisiniz, durumdan haberdar olmanızı istedim araç sürmemeli veya etrafta koşuşturmamalısınız. :)

Ses kanalında olup mix yaptığınızı daha net açıklayamazdınız, bu da mixing konusunda beni doğrular;
 https://streamable.com/o8e4nu

Size "Sebepsiz bir şekilde ateş" ettiğimizi ifade ediyorsunuz ancak arkadaşınız size bölgede problem olduğunu belirttiği halde noktaya gidiyorsunuz, i-llegal oluşumdaki birinin o sırada araçtan inip ateş etmeyeceğinden emin olmamız biraz mantıksız olur, aracınızı bölgede tutuyorsunuz, buda Fear-RP kapsamından yargılanacağınız anlamını taşır.

"Kural İhlali ise R19 ve R20'nin insanları toplayıp herkesi DM'e çıkarıp şehirde terörist gibi dolaşmaları, savaş olmamasına rağmen böyle bir şey yapması"

Yaptığımız rolleri sorgulamanız ya da irdelemeniz büyük bir ayıp olmuş, rol sergilemeyi sizden öğreneceğimi düşünmüyorum, öyle olsa onayı ilk siz alırdınız değil mi?
Savaş olduğunu bildiğinizi de belirtmişsiniz, yine kanıt niteliği taşıyor, savaşa rağmen karakterlerimize Fear-RP sergilememişsiniz, yineden sorgulamışsınız, bu da durumları açıklığa kavuşturacaktır.

Tarafım ve birliğim adına ekleme gelmeyecektir, sonuçlanabilir, iyi forumlar dilerim...

Vice yönetimine saygılarımla  :vice: :vice:

OOC kin tutulacak bir durum yok, kimseyle bir sorunum yok öncelikle.

"VCPD üyesi arkadaşın ekran görüntüsünde "surekli dm atıyorlar" gibi bir yazı var, mesajlandırma sürelerini sanırım bilerek gizlemiş. Kırpılmış ekran görüntülerinin kanıt sayılamayacağını tarafınıza tekrar hatırlatmak istedim, rolde mix döndüğü üzere şüphelerim var ki ekran görüntüsünü kırpmandaki amaçda sanırım o. "

Nasıl bir mix dönebileceğini anlamadım, bunu daha belirgin hale getirebilirsiniz.

"Lily karakterine tekrar hatırlatma. PD'ye sığınma, İ-llegal bir oluşum içerisinde illegal rollerde barındığından departman üstünden bizi ihbar edemezsiniz, tekrar hatırlatmak isterim. Rodeo'da bizi ihbar etmiyorsanız orada piknik mi yapıyordunuz? Umarım sadece piknik yapmışsınızdır."

Sizin ihbar edilmenizle alakalı hiç bir sorumluluğum yoktur, sizi bir kere bile ihbar etmedim kuralları biliyorum. Sizi herkes ihbar edebilirden kastımda, masum olan herkes biraz iyi anlatamamışım. Sizi ihbar ettiğime dair ufak bir chatlog var ise lütfen atın ve cezamı çekeyim.

"Ses kanalında olup mix yaptığınızı daha net açıklayamazdınız, bu da mixing konusunda beni doğrular;
 https://streamable.com/o8e4nu"

Ses kanalında sadece Yusuf adında oyundan bağımsız bir arkadaşım vardı, bunun neresinin MIX olduğunu öğrenebilir miyim? Araç kullanamaz süremezsin,  etraffda koşuşturamazsın RK konusunda diyorsunuz, aracı süren ben değilim. Etrafta koşuşturanda ben değilim. Sadece yaptığınızın doğru olup olmadığını araştırmak ile meşgulken karşı taraftan üçüncü kez DM yemem konusunda artık sinirlerim bozulduğu için öyle bir tepki verdim. Bunun oyuna yansıyacak herhangi bir MIX kural ihlali olduğunu düşünmüyorum.

"Size "Sebepsiz bir şekilde ateş" ettiğimizi ifade ediyorsunuz ancak arkadaşınız size bölgede problem olduğunu belirttiği halde noktaya gidiyorsunuz, i-llegal oluşumdaki birinin o sırada araçtan inip ateş etmeyeceğinden emin olmamız biraz mantıksız olur, aracınızı bölgede tutuyorsunuz, buda Fear-RP kapsamından yargılanacağınız anlamını taşır."

Farkettiyseniz videomun en üst chatlogunda gözüktüğü gibi, arkadaşım silahlar ile dolaştığınız için normal vatandaş demek daha doğru olur, normal vatandaşları uyarıyor ve oradan uzaklaşacak, arkasını dönüp çatışma bölgenize geri dönmüyor. Siz arka taraftan uzağa kadar gelip bize araçtan inip ateş açıyorsunuz..

"Yaptığımız rolleri sorgulamanız ya da irdelemeniz büyük bir ayıp olmuş, rol sergilemeyi sizden öğreneceğimi düşünmüyorum, öyle olsa onayı ilk siz alırdınız değil mi?
Savaş olduğunu bildiğinizi de belirtmişsiniz, yine kanıt niteliği taşıyor, savaşa rağmen karakterlerimize Fear-RP sergilememişsiniz, yineden sorgulamışsınız, bu da durumları açıklığa kavuşturacaktır."

Savaş olduğunu daha sonrasında öğrendim ki bu savaş olması karakterlerin etrafa ateş açması anlamına gelmiyor, savaş savaştığın kişiyledir. Fazlası oluyorsa savaş denmez tekrardan söyleyeyim öncelikle. Rollerinizi sorgulamıyorum, onay almak gibi bir derdim yok, böyle onay alacaksam, almamayı yeğlerim.

"Tarafım ve birliğim adına ekleme gelmeyecektir, sonuçlanabilir, iyi forumlar dilerim..."

Benim tarafımdan da bir ileti gelmeyecektir, sonuçlanabilir. Saygılarımla...  :sampanya:

#18 - 10.12.2024 23:14
Ufak bir ekleme yapmam gerekiyor, önemli olmasa eklemem. Larsya karakteri yapılan roller esnasında sivildir, Edgerunners birliğine sonradan dahil olmuştur. Bilginize arz ederim..

#19 - 11.12.2024 00:29
İnceleniyor.