Konu: Lydia Burges - Fear RP, onaylı hooda baskın ihlali.  (Okunma sayısı 491 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.12.2024 13:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lydia Burgess - @Xiami

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Zinerva Pedrotti - @ardaozcan Adriano Pedrotti - @discover Fred Brasci - @Snorfy Michael Valentini - @MrMalcok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Kolluk kuvvetleri bölgenin onaylı hood olması durumunda minimum dört BECKETT ekibi olmalıdır. Ekip içerisinde minimum bir adet SUPERVISOR (Çavuş ve üstü) bulunmak zorundadır. Aksi taktirde baskın gerçekleştiremez, tutuklama işlemine girişemez, bölgedekilerin üstlerini arayamazlar. O birliğe ait olmayan birisi Onaylı Hood'a sığındığı taktirde sadece kaçan kişiye müdahale etme hakları vardır. Bu durumlar dışında herhangi bir sebeple polis ekipleri bölgede bulunamaz, kendilerini riske atamazlar. Fakat toplu operasyonlarda, bölge onayınız dahi olsa polislere karşı Fear RP uygulamak zorundasınız.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Lydia Burgess onaylı hood bölgemizin hemen dibinde birlik üyemiz Zinerva Pedrotti ile TEK BAŞINA çatışıyor. Adriano Pedrotti'nin(birlik liderimiz) talimatı ile hood bölgemize gittiğimizde gerçekten de çatıştıkları videoda gözükmektedir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Rolde bulunan ve silahına el koyulan Zinerva Pedrotti'nin silah iadesini istiyorum, ayrıca hood ihlali yapan Lydia Burgess'in CK iznini talep ediyorum.

#1 - 08.12.2024 13:13
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 08.12.2024 13:42
Videoda göründüğü gibi kovalamadan önce silah olduğu bildirilen FCR'ı en az on dakikadır kovalıyorum. Israrla bu bölgede dolanmaya devam ediyor, en sonunda motordan atlayıp
bana ateş etmeye başlıyor, videoda göründüğü gibi birden fazla kişi birden üzerime çullanıyor, motora sıkıyor, bu durumda ne yapmamı bekliyorsunuz? İnip karşılık veriyorum
Her hangi bir baskın vb bir durum söz konusu değil, motor ile o bölgeden kaçmamın imkanı yok, inip karşılık vermek zorunda kalıyorum, sonrasında
ekipler gelip beni götürdü, her hangi bir yanlış görmüyorum.

#3 - 08.12.2024 14:17
Rolün başlangıcı bizde olduğu için ek bir şeyler yazayım.
FCR model ile iki kişi kaçıyorlardı, Victor "VICE" devriyesinde olan biz tarafından başlatıldı ve MIKE olarak destek sağladı ve takibin öncüsü oldu, ekipler kendisine destek sağlıyordu zaten, motor olduğu için sadece arada biraz mesafe açıyorlardı, ateş aldığı için karşılık vermesi doğal aktif bir VICTOR zaten, rol sizin bölgeye bir anda girip yaşanan çatışma ile başlamıyor yani, VICTOR ve sonrası ile gelişen bir rol.

#4 - 08.12.2024 14:40
Şahitliğimi onaylıyorum

#5 - 08.12.2024 15:08
Videoda göründüğü gibi kovalamadan önce silah olduğu bildirilen FCR'ı en az on dakikadır kovalıyorum. Israrla bu bölgede dolanmaya devam ediyor, en sonunda motordan atlayıp
bana ateş etmeye başlıyor, videoda göründüğü gibi birden fazla kişi birden üzerime çullanıyor, motora sıkıyor, bu durumda ne yapmamı bekliyorsunuz? İnip karşılık veriyorum
Her hangi bir baskın vb bir durum söz konusu değil, motor ile o bölgeden kaçmamın imkanı yok, inip karşılık vermek zorunda kalıyorum, sonrasında
Sorun da burada zaten. Baskın vesaire söz konusu değil, ancak FCR ile dolanan kişi dediğin de Lorenzo Daniel sanırım. Yine aynı şekilde bizim birlik üyemiz. Videoda da net bir şekilde görüldüğü gibi biz geldiğimizde fazla kişi yok, bire birsiniz. Yani kaçmak yerine inip karşılık vermen bir fear ihlali oluyor.

#6 - 08.12.2024 15:09
Rolün başlangıcı bizde olduğu için ek bir şeyler yazayım.
FCR model ile iki kişi kaçıyorlardı, Victor "VICE" devriyesinde olan biz tarafından başlatıldı ve MIKE olarak destek sağladı ve takibin öncüsü oldu, ekipler kendisine destek sağlıyordu zaten, motor olduğu için sadece arada biraz mesafe açıyorlardı, ateş aldığı için karşılık vermesi doğal aktif bir VICTOR zaten, rol sizin bölgeye bir anda girip yaşanan çatışma ile başlamıyor yani, VICTOR ve sonrası ile gelişen bir rol.
Rolün başlangıcı ile bağlantım yok. Burada bizi ilgilendiren olay onaylı hood bölgesinde yaşanan çatışma. Gerçekleşen çatışmada tek kişi, onaylı hood bölgesinde, henüz destek ekipleri gelmemiş. Yani inip sıkmak yerine kaçabilirdi.

#7 - 08.12.2024 19:40
Rolun devamında Zinerva Pedrotti karakterini kurtarmak için bölgemize geçmesini söylüyor ve orada arkasındaki tek kişilik motor ekibine 6-7 kişi ateş açıyoruz, anlamadığımız nokta Lydia karakterinin kaçmaya fırsatı varken neden inip sıkmaya çalışmasıydı, tüm olayın video kaydına sahibim, eğer isterseniz video kaydı da sunabilirim. Burada Lydia karakterinin güvenli bir alana uzaklaşıp o bölgeden destek talep etmesi ve ardından gelen ekiplerle baskın yapması gerekiyordu diye düşünüyorum. İyi roller, iyi forumlar.

ve Yine video kaydında görüldüğü üzere Lydia karakterinin çok rahat şekilde kaçabilmeye ve motoru sürebilmeye fırsatı vardı. Özellikle durup bir süre bekleyip ardından inip ateş ettiği görülüyor. Eğer sunulan kanıtlar yetersiz ise kendi görüş açımdan da video kaydı sunabilirim. Eğer yanlışımız varsa aydınlatın. Bildiğimiz kurallar bu yönde.
« Son Düzenleme: 08.12.2024 19:46 discover »

#8 - 08.12.2024 19:57
Sorun da burada zaten. Baskın vesaire söz konusu değil, ancak FCR ile dolanan kişi dediğin de Lorenzo Daniel sanırım. Yine aynı şekilde bizim birlik üyemiz. Videoda da net bir şekilde görüldüğü gibi biz geldiğimizde fazla kişi yok, bire birsiniz. Yani kaçmak yerine inip karşılık vermen bir fear ihlali oluyor.

Birlik üyeniz olup olmadığından bahsetmedim, en az on dakikadır bir kovalamacadalar, sonrasında inip bölgenizde bana ateş açılıyor, bölgeden uzaklaşamadım ve inip ateş etmek zorunda kaldım, kendi bölgenize sokan sizsiniz, bölgenizde bana ateş açan sizsiniz, buna karşılık verme hakkım var.

#9 - 08.12.2024 19:57
Bu senin düşündüğün mantıkta ilerlemiyor, hood onaylı yere baskın diye şikayet açmışsın ama olayın sizin hood içerisinde başlayan ve hiç bir sebep yokken hood içerisine yansıyan bir çatışma ile alakası yok. Hood bölgeniz dışında bir VICTOR başlıyor ve kovalamacanın bir süre sonrasında kişiler oraya dönüyor ve ateş açıyorsunuz, burada memurun göstereceği reaksiyon kendisine bağlı. Zaten aktif bir kovalamaca ve ekipler destek hattında, çatışmanın başlamasından kısa bir süre sonra ekipler bölgede desteği sağlıyor, memuru ve suçluyu alıyor. Fear RP veya Hood baskını dediğin mantık memurun öylece gelip o bölgede risk alarak dahil olması ile yürüyen bir konu. Olayın başlangıcı ile alakan yok ise olayın başlangıcı ile alakalı kişilere gidip olayı öğrenirsin ama biz bu seferlik olayı anlatmış olduk. Motorla ilerlerken ateş alan memurun kaçıp kaçamayacağı "kalabilecek fırsat varken" diyerek kendinizce düşündünüz veya karar verdiğiniz şekilde ilerlemiyor, açık bir yol üstünde ateş alırken en uygun konuma geçip cover alıyor, ateş aldığını bildirirken kendini korumaya alıyor. Kısacası her şey rol dahilinde gelişiyor, bir anda hood içine gelip size ateş etmeye başladığı veya farklı bir reaksiyon aldığı bu olay olursa o zaman bahsettiğin "hood baskını" olayı olur. Ek olarak burası VCPD üyeleri için şikayet açılan kısım değil.