Konu: Dushane Ingram Mina Yurievna Sürekli Roleplay  (Okunma sayısı 188 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.12.2024 16:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @glockdrum34040 @hazepoppy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
- Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

- Herhangi bir şekilde bir rol bir oyuncu tarafından bölünemez, bu da sürekli roleplay kuralına dahildir. Eğer rolde oyuncular tarafından bir yanlışlık olduğu düşünülüyorsa /rapor atılabilir, /soru üzerinden destek alınabilir veyahut oyuncu şikayeti açılabilir lakin bu süreçte rol devam etmelidir.

- Bulunduğunuz yerde yabancı kişi olmadığını varsayarak arkadaş ortamında sunucu kurallarına aykırı bir şekilde davranışlar sergilemek (chat üzerinde küçük harflerle yazı yazmak, OOC hitaplar vesaire), ağır cezalara sebebiyet verebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Mina Yurievna karakteri bir süre önce karakterime karşı bir iftira rolüne giriştikten sonra girdiği rolü eline yüzüne batırdı ve rolde epey dalga konusu oldu. Bunu hazmedememiş olacak ki arkadaşlarını da bana karşı örgütleyip günlerdir AFK iken, roldeyken hooduma/yanıma gelip YRB spamlıyor. IC kanaldan OOC konuşup rahatsız ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Discord'dan rol yapmak yerine oyun içi kanalları tercih edelim ::)

#1 - 04.12.2024 13:37
IC kanalı OOC çevirdiğim falan yok, kendi aramızda ki bir muhabbet ve kendi üstüne alınıyorsan sana söyliyeceğim bir şey yok. Benim oyunumu görmüyorsun, kendi kendine triplere girip discord yerine oyun içi kanalı tercih edelim falan demişsin çocuk gibi böyle şeylere takılıp şikayet açman epey bi komik.

Savunmama atacağım her hangi bir SS de yok, oyunu videolu veya her şeyi tek tek SS alıp şikayet açıp insanların zevkini iştahını bozmak tercihim değil. Özellikle böyle boş şeylerde birinin bana şikayet açacağını düşünmemiştim açıkçası.

#2 - 04.12.2024 15:07
Kimin ne olduğunu herkes biliyor burada bazı şeyleri tekrarlamaya gerek yok fakat eskisi gibi dramalar oluşturmaya da gerek yok. Sunucuda sadece rolümü yapıp yakın çevremle ara sıra farklı oyunlarda takılıp günlük hayatıma devam ediyorum buna rağmen nasıl oluyorsa tetiklenebiliyorsunuz anlayamıyorum ekstra bir savunman yoksa sonuçlanabilir. Hooda gelip YRB yazıp gitmek arandaki sağlam bir muhabbete benziyor. ::)

#3 - 04.12.2024 15:08
YRB Bizim kendi içimizde rol yaparken sürekli birbirimize söylediğimiz bişey zaten, böyle bir sebepten şikayet açacağını hiç tahmin etmiyordum ss falan amam böyle şeyleri boş şeyleri. Senin rolünü baltalamak gibi bi niyetimiz yok, daha kötü konuşurdum ama açıkçası umrumuzda değilsin. Açtığı şikayete gelirsek, sürekli roleplay ile ilgisi yok biz seninle rolde bile değiliz kendi aramızda takılıyoruz. Her rolde Mina karakterini görür görmez küfürler etmen zaten ne yapmak istediğini belli ediyor merak etme. Kendince triplere girip bunlar benim rolümü baltalıyor demek yerine kendi yaptığın hareketlerini düzelt daha fazla bir şey söylemek istemiyorum, şikayet karşılıklı tartışmaya dönmesin. Admin kararını bekleyebiliriz

#4 - 04.12.2024 19:54
Farklı noktalarda ve farklı saatlerde bu şekilde troll eylemlerde bulunmuşsunuz. Tatiana karakteriyle rolde olup olmamanız bu durumu değiştirmiyor, cezalandırılacak.
« Son Düzenleme: 04.12.2024 20:04 BozkırınTezenesi »