Öncelikle Merhaba, Vice Roleplay. Günaydın bu arada,
@BozkırınTezenesi ve ihlalin master'ı
@ezebutchild Kısa ve özet geçiceğim
Kısaca durumu açıklamak istiyorum. Olay şu şekilde gerçekleşti: ezebutchild adlı oyuncu, durduk yere garaja gelip Deathmatch (DM) ihlalinde bulundu. Bunun ardından sistemsel bir şekilde karakteri vuruldu. Bu sırada "Ride or Die" birlik üyeleri role dahil oldu; ancak ezebutchild adlı oyuncu herhangi bir role dahil olmadan Fear-RP, Deathmatch, ve Non-RP ihlalleri sergiledi.
Elimde bu durumu kanıtlayacak bir video veya ekran görüntüsü bulunmuyor. Eğer olsaydı buraya eklerdim. Ancak yine de olayın genel çerçevesini anlatmak istedim.
/b kullanma nedenim ise şu: Phoebe_Rodgers adlı oyuncunun PM'leri kapalıydı. Bu yüzden, rol ortamından kopmamak adına sadece /b üzerinden "/hasarlar Phoebe_Rodgers" yazarak ekran görüntüsü almasını rica ettim. Amacım, rol ortamını bozmadan bir çözüm bulmaktı.
/b üzerinden yazdığım tek mesaj budur; gereksiz bir tartışma yaratmadım veya durumu uzatmadım. Eğer bu talebin chatlog'a düşeceğini bilseydim, zaten farklı bir yol izlerdim. Durumu, rol ortamından uzaklaştığımı düşünerek bu şekilde çözmeye çalıştım.
Ek:
@heavymetalJacket Arkadaşın yerine de savunmayı yazıyorum, kendisi foruma erişemiyor.