Konu: Chris_Pries, Phoebe_Rogers - /b  (Okunma sayısı 116 defa)

#0 - 01.12.2024 02:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Chris_Pries, Phoebe_Rogers
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 1.12.2024 - 2:25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif Rolde B bölmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aktif rolde bulunuyorduk, arkadaşlar bir anda b üzerinden konuşmaya başladılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/8ifw8xo

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılsınlar.

« Son Düzenleme: 01.12.2024 02:45 ezebutchild »

#1 - 01.12.2024 03:58
Savunmanızı 24 saat içerisinde iletmelisiniz. @Merh0 @heavymetalJacket

#2 - 01.12.2024 04:20
@ezebutchild biz hatalı olabiliriz belki ama seninde hatasız olduğun söylenemez. Seninle rolümüz yok, IC tanışıklığımız yok garaja geliyorsun ve DM atıyorsun hemde sebepsiz yere bunun farkındasın değil mi?

#3 - 01.12.2024 04:29
Ayrıca sivilsin elinde silahının işi ne? İllegal bir yapılanmaya üye bile değilsin dostum. Ayriyetten illegal bir birliğin önünde Fear RP yaptın herkesin gözü önünde.
« Son Düzenleme: 01.12.2024 04:32 Bull£T »

#4 - 01.12.2024 04:57
Öncelikle Merhaba, Vice Roleplay. Günaydın bu arada, @BozkırınTezenesi  ve ihlalin master'ı @ezebutchild  Kısa ve özet geçiceğim

Kısaca durumu açıklamak istiyorum. Olay şu şekilde gerçekleşti: ezebutchild adlı oyuncu, durduk yere garaja gelip Deathmatch (DM) ihlalinde bulundu. Bunun ardından sistemsel bir şekilde karakteri vuruldu. Bu sırada "Ride or Die" birlik üyeleri role dahil oldu; ancak ezebutchild adlı oyuncu herhangi bir role dahil olmadan Fear-RP, Deathmatch, ve Non-RP ihlalleri sergiledi.

Elimde bu durumu kanıtlayacak bir video veya ekran görüntüsü bulunmuyor. Eğer olsaydı buraya eklerdim. Ancak yine de olayın genel çerçevesini anlatmak istedim.

/b kullanma nedenim ise şu: Phoebe_Rodgers adlı oyuncunun PM'leri kapalıydı. Bu yüzden, rol ortamından kopmamak adına sadece /b üzerinden "/hasarlar Phoebe_Rodgers" yazarak ekran görüntüsü almasını rica ettim. Amacım, rol ortamını bozmadan bir çözüm bulmaktı.

/b üzerinden yazdığım tek mesaj budur; gereksiz bir tartışma yaratmadım veya durumu uzatmadım. Eğer bu talebin chatlog'a düşeceğini bilseydim, zaten farklı bir yol izlerdim. Durumu, rol ortamından uzaklaştığımı düşünerek bu şekilde çözmeye çalıştım.

Ek: @heavymetalJacket Arkadaşın yerine de savunmayı yazıyorum, kendisi foruma erişemiyor.
« Son Düzenleme: 01.12.2024 05:04 Merh0 »

#5 - 01.12.2024 05:01
Öncelikle Merahaba, Vice Roleplay. Günaydın bu arada, @BozkırınTezenesi  ve ihlalin master'ı @ezebutchild  Kısa ve özet geçiceğim

Kısaca durumu açıklamak istiyorum. Olay şu şekilde gerçekleşti: ezebutchild adlı oyuncu, durduk yere garaja gelip Deathmatch (DM) ihlalinde bulundu. Bunun ardından sistemsel bir şekilde karakteri vuruldu. Bu sırada "Ride or Die" birlik üyeleri role dahil oldu; ancak ezebutchild adlı oyuncu herhangi bir role dahil olmadan Fear-RP, Deathmatch, ve Non-RP ihlalleri sergiledi.

Elimde bu durumu kanıtlayacak bir video veya ekran görüntüsü bulunmuyor. Eğer olsaydı buraya eklerdim. Ancak yine de olayın genel çerçevesini anlatmak istedim.

/b kullanma nedenim ise şu: Phoebe_Rodgers adlı oyuncunun PM'leri kapalıydı. Bu yüzden, rol ortamından kopmamak adına sadece /b üzerinden "/hasarlar Phoebe_Rodgers" yazarak ekran görüntüsü almasını rica ettim. Amacım, rol ortamını bozmadan bir çözüm bulmaktı.

/b üzerinden yazdığım tek mesaj budur; gereksiz bir tartışma yaratmadım veya durumu uzatmadım. Eğer bu talebin chatlog'a düşeceğini bilseydim, zaten farklı bir yol izlerdim. Durumu, rol ortamından uzaklaştığımı düşünerek bu şekilde çözmeye çalıştım.

Ek: @heavymetalJacket Arkadaşın yerine de savunmayı yazıyorum, kendisi foruma erişemiyor.

Duruma ben şahidim olaylar böyle gelişti, arkadaşın Fear RP ve DM'den cezalandırılmasını talep ediyoruz.

#6 - 01.12.2024 11:28
Şikayeti inceledim, yapılan rollerde bir sorun veya hata olduğundan kanıtlarla birlikte oyuncu şıkayeti açmalısınız. Aktif bir Roleplay esnasında /b kullanımı kural dışıdır. Gerekli yaptırımlar uygulanacak, iyi forumlar.