Konu: Draymond Bowman - İllegal Kural İhlali  (Okunma sayısı 116 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.11.2024 21:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Draymond_Bowman @Fahrenheit

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.11.2024 20:59

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
12) BİRLİK LİDERİ KURALLARI
-Birlik liderlerine karşı sözlü de dahil olmak üzere hiçbir şekilde aşağılayıcı rol girişimi yapılamaz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Groove Street sokağında bir karakterle rol girişimi yaparken bir anda önümde durup (GAY MISIN?) diye role girdi. Kendini büyük biri sanıyor sanırım, Hayatım boyunca karşıma çıkmamış, ilk defa gördüğüm birisi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişi 2022'den Vice sunucusuna üye, 2207 saati var bu sunucuda. Hala birlik liderlerine karşı nasıl bir tavır sergilenir bundan haberi yok. Yetersiz rol bilgisine sahip olmalı. Böyle bir rol yok gerçekten. Sadece R20 değil, bu şekilde kimseyle role giremez ki. Adamla alakan yok ve gelip sorduğun soruya bak. Chatte gözüktüğü gibi, kişiye en ağır cezaların uygulanmasını talep ediyorum.

#1 - 28.11.2024 22:19
@Fahrenheit 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#2 - 29.11.2024 17:22
kardeşim üstümde ak var neyin havasındasın, fear bile uygulamıyorsunuz.
https://hizliresim.com/81pz164
https://hizliresim.com/hsknzmq
videoyu kesmekle falan uğraşamadım kanki kusura bakmıycan artık, bide çok kudurmayın  benden size abi tavsiyesi.

#3 - 29.11.2024 19:38
O arkadaşlar benden bağımsız benim şikayetime gelip ilgisiz iletiler atmanın bir lüzumu yok sanırım. Onlarla sadece orada ufak bir sohbet döndürüyorduk ve sen gelip bana (GAY MISIN?) diye IC bir role girersen böyle şikayeti de yersin dostum bu abinden de sana bir tavsiye olsun. Ak-47'in olunca oyunda Tanrı konumuna gelmiyorsun haberin olsun, benim üzerimde deagle olduğunu da bilemezsin orada. Sen o levele bu zihniyetle nasıl çıktın onu da anlamadım? Sen bu sunucuda nasıl barındın o ayrı bir konu zaten, daha fazla laf kalabalığı yapıp şikayeti uzatmak yerine direkt sonuçlanması herkes için en iyisi olacak. Böyle giderse konuştukça batıyorsun zaten. Bulunduğun birliğin adını kirletmekten başka birşey yapmıyorsun, gerisi admine kalmış, ben gerekli kanıtı tek sste sundum zaten, attığın ssler benle alakasız.

#4 - 29.11.2024 19:38

#5 - 29.11.2024 20:24
kudurma lan yeni yetme bide gelmiş tavsiye veriyo zuhahaha

#6 - 30.11.2024 00:50
Yapılan rolde kişinin birlik lideri kuralına yaptığı ihlal yetersiz kanıt, ortada herhangi bir brawl olmadığı ve rolü direkt birlik lideriyle yapmamasından ve kişinin ic olarak şikayet açan kişini tanımamasından şikayetin bu kısmını geçiyoruz, fakat üslubundan ötürü ceza uygulanacak.