0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.
Aktif olarak pmleşiyoruz adminle god dan şikayet açmamız için ne lazım? Tahmin edebileceğin ancak senin istemeyeceğin şeyden yani kanıt lazım. rolü aktif olarak izleyen admin de aynı şekilde alabildiğinizi alın dedi biz bir tık fazlasını yapmadık alabildiğimiz kanıtları aldık. Açtığın god a karşılık camhunt sa ben okeyim biraderim
Alıntı yapılan: optic blau - 28.11.2024 00:04Aktif olarak pmleşiyoruz adminle god dan şikayet açmamız için ne lazım? Tahmin edebileceğin ancak senin istemeyeceğin şeyden yani kanıt lazım. rolü aktif olarak izleyen admin de aynı şekilde alabildiğinizi alın dedi biz bir tık fazlasını yapmadık alabildiğimiz kanıtları aldık. Açtığın god a karşılık camhunt sa ben okeyim biraderim Kanıtları kendi imkanlarınla alman gerekirdi, CAMHUNT açarak değil. Sonuçlanabilir.
Alıntı yapılan: kelizy - 28.11.2024 07:44Alıntı yapılan: optic blau - 28.11.2024 00:04Aktif olarak pmleşiyoruz adminle god dan şikayet açmamız için ne lazım? Tahmin edebileceğin ancak senin istemeyeceğin şeyden yani kanıt lazım. rolü aktif olarak izleyen admin de aynı şekilde alabildiğinizi alın dedi biz bir tık fazlasını yapmadık alabildiğimiz kanıtları aldık. Açtığın god a karşılık camhunt sa ben okeyim biraderim Kanıtları kendi imkanlarınla alman gerekirdi, CAMHUNT açarak değil. Sonuçlanabilir.Camhunt bile kendi imkanim oluyor kardesim biraz düsünüp cevap ver sanki robot aldi ss