Konu: Hakim_Zinchenk - Maskeli_16524 GOD  (Okunma sayısı 420 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.11.2024 18:56
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Hakim_Zinchenk @grozycodein - Maskeli_16524
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşların neden bana sıktığını bilmiyorum, Motel'de bir yere sığındım ve içeriye ilk başta tek, sonra topluca girdiler. Toplam vurduğum hit 300'den fazla, arkadaşlar nasıl hala ayakta anlam verebilmiş değilim. Sonda Hakim'in "COLT RACON" yazmasını da anlamış değilim.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş zaten 2 kere hileden, 1 kere yetersiz profilden yemiş, 3v1 neden god açıyorlar anlamış değilim.  :garip:

#1 - 24.11.2024 12:03
https://streamable.com/rwo9m4 nvidia hayat kurtarır, bana 1 tane bile vurmuyorsun. iyi günler. şunuda belirteyim 2 kişi girdiğimizde bana hiç hit atmıyorsun. bütün hitler Maskeli'ye gidiyor.
ilk başta tek başıma girdiğimde hasar verememe sebebin KOS koruması, şikayet açmadan önce oyunu öğrensen senin için daha iyi olur. ::)
« Son Düzenleme: 24.11.2024 12:33 grozycodein »

#2 - 24.11.2024 16:14
şunuda not geçeyim, kendi videomdaki hp bar'ım buglu. hiçkimsenin canı azalmıyor.
« Son Düzenleme: 08.12.2024 19:18 grozycodein »

#3 - 24.11.2024 16:33
https://streamable.com/rwo9m4 nvidia hayat kurtarır, bana 1 tane bile vurmuyorsun. iyi günler. şunuda belirteyim 2 kişi girdiğimizde bana hiç hit atmıyorsun. bütün hitler Maskeli'ye gidiyor.
ilk başta tek başıma girdiğimde hasar verememe sebebin KOS koruması, şikayet açmadan önce oyunu öğrensen senin için daha iyi olur. ::)

İlk girdiğinde sana 2 hit atıyorum, 2. hiti yediğin anda düşmen gerekirdi, onu da Nvidia kurtarırsa sevinirim. 2. Girişinizde ikinizide hurta düşüyorsunuz. Maskeli arkadaşın neden hep 74 HP'ye sabit onu anlamadım, sende tüm mermilerin ona gittiğini onaylamışsın. Arkadaşının GOD olduğunu kabul ediyorsun  :D

#4 - 24.11.2024 16:37
şunuda not geçeyim, hp bar'ım buglu.
puahahahahahahahah

#5 - 24.11.2024 17:08
2 hittem 1'isi spawnkill koruması yüzünden işlemiyor

#6 - 24.11.2024 17:22

İlk girdiğinde sana 2 hit atıyorum, 2. hiti yediğin anda düşmen gerekirdi, onu da Nvidia kurtarırsa sevinirim. 2. Girişinizde ikinizide hurta düşüyorsunuz. Maskeli arkadaşın neden hep 74 HP'ye sabit onu anlamadım, sende tüm mermilerin ona gittiğini onaylamışsın. Arkadaşının GOD olduğunu kabul ediyorsun  :D

kanka kos koruması denen birşey var hani, ilk hitin kos koruması yüzünden işlemiyor. yazdıklarımı okursan sevinirim. ayrıca god modede can sürekli full kalır, açtığın anda fullenir ve kapattığındada hasar yiyene kadar azalmaz. sürekli 100 olarak kalır.

#7 - 24.11.2024 17:52
daha god modenin nasıl çalıştığını bilmiyorsun, kos koruması ne onu bilmiyorsun, gelmişsin burda cahil cahil şikayet açmışsın. kaydımın önceside var zaten, şikayete bakacak kişi isterse atabilirim. sizi ilk kovalamaya başladığımız yerden bu yana kaydım bulunuyor. discorddan ticket açıp sunucudaki sistemler hakkında bilgi almanı öneririm.

#8 - 24.11.2024 19:12
daha god modenin nasıl çalıştığını bilmiyorsun, kos koruması ne onu bilmiyorsun, gelmişsin burda cahil cahil şikayet açmışsın. kaydımın önceside var zaten, şikayete bakacak kişi isterse atabilirim. sizi ilk kovalamaya başladığımız yerden bu yana kaydım bulunuyor. discorddan ticket açıp sunucudaki sistemler hakkında bilgi almanı öneririm.

işine bak boş boş toxiclemeye çalışma

#9 - 24.11.2024 23:13
.
« Son Düzenleme: 24.11.2024 23:16 JiletFadill »