0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Burada improved felan yok arkadaş bana hit atamıyor sıktığımda sampın gecikmeli olmasından dolayı animasyon iptali olmuş gibi gözüküyor.Gördüğünüz gibi zaten silahı doğrultarak sağa doğru gidiyorum animasyon iptali felanda olmamış.
Alıntı yapılan: ahmet0163 - 22.11.2024 17:40Burada improved felan yok arkadaş bana hit atamıyor sıktığımda sampın gecikmeli olmasından dolayı animasyon iptali olmuş gibi gözüküyor.Gördüğünüz gibi zaten silahı doğrultarak sağa doğru gidiyorum animasyon iptali felanda olmamış.ateş ettiğin gibi improved'dan dolayı rahatça anim bozup kayıyorsun, hile kullandığını kabul etmek yerine yönetimi kandırmaya çalışman acınası
Alıntı yapılan: cagci - 22.11.2024 18:31Alıntı yapılan: ahmet0163 - 22.11.2024 17:40Burada improved felan yok arkadaş bana hit atamıyor sıktığımda sampın gecikmeli olmasından dolayı animasyon iptali olmuş gibi gözüküyor.Gördüğünüz gibi zaten silahı doğrultarak sağa doğru gidiyorum animasyon iptali felanda olmamış.ateş ettiğin gibi improved'dan dolayı rahatça anim bozup kayıyorsun, hile kullandığını kabul etmek yerine yönetimi kandırmaya çalışman acınası biraz rahat kal kanka hileni sil öyle gel :rose: :rose: