Konu: [15.11.2024 - Mahlik_Marshall-Rashid_Gillard] Toplu Kural İhlali  (Okunma sayısı 161 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 16.11.2024 01:52
Onaylı hoodumuzun dibinde bizim arkadaşımız ile kavga etmişsiniz, çarpışmışsınız. Size adamın parasını ödeyin diyoruz, sizden sayıca fazla olmamıza rağmen ve onaylı hoodumuzun dibinde olmanıza rağmen fear rp yapmak yerine küfür ile karşılık vermeyi tercih ediyorsunuz. Devamında haliyle vuruluyorsunuz. Zaten o sırada polisten kaçtığımız için farkettiysen diğer arkadaşını düşürmeden motora biniyorum. Ayrıca videoyu çeken arkadaşınıza sıkan kimse yok, farkettiniz değil mi? Amacım dm atmak olsa seni neden vurmayayım? Basit bir şekilde sizden sayıca fazlayız ve maskeliyiz, burada karakterleriniz korku rolü yapmak yerine agresif rol sergilerse vurulması gayet doğal.
kavga yok, kaza yapıyoruz sonrasında siz geliyorsunuz, sizi tanımıyoruz niye fear rp yapalım?
onaylı hoodunuzda değiliz, yakında bile sayılmayız alhambranın orada kaza rolü yapıyoruz
oraya gelip hemen "annenizi yumruklarım, ölmüşlerinizi s*kerim" kısmına nasıl savunma yapacaksın
Mapte gördüğün kırmızı bölge tamamiyle bize ait bir hood. Zaten memurlardan kaçıyoruz ve devamında sizi arkadaşımızla tartışır halde görüyoruz, arkadaşımızı korumak için sizin ordan gitmenizi direkt silah çekip uzayın demek yerine kavga ettiğinizi düşündüğümüz için küfür edip kovarak yapıyoruz. Devamında adam parasını istiyor, bizde size adamın parasını verin diyoruz siz korku rolü yapmayıp küfür ile karşılık verince vuruluyorsunuz. Olay çok basit. Ayrıca bizden korkman için tanıman gerekmiyor. Sizden sayıca fazlayız ve maskeliyiz, orada direkt korku rolü yapmanız gerekirdi. Gerçek hayatta önüne 6-7 kişilik maskeli bir siyahi grup gelip senden verdiğin zararı ödemeni isterse burda yaptığın gibi 2 kişi küfür edip aracına binmeyi deneyebilirsin. Oynadığımız oyunun ''roleplay'' yani gerçek hayat oyunu olduğunu ve realistik düşünmemiz gerektiğini unutma. Onaylı hoodumuzun dibinde olduğunu da hatırlatırım, o kırmızı bölgeye yaklaştığın gibi zaten bir gerilmen korkman lazımken sen bırak fear rp yapmayı agresif rol yapıyorsun. Herşey ortada. Tekrar tekrar ileti atmayın bırakalım sonuçlansın.
siz 4 kişisiniz(motorlular olarak) bizde 3 kişiyiz fear yapacak bir durum göremiyorum
hala daha o ettiğin saçma küfürlerin mantıklı bir açıklamasını göremedim, gerekmedikçe daha fazla ileti atmayacağım, sonuçlanabilir @BozkırınTezenesi

Aynı şeyi tekrar tekrar yazıp durmak istemiyorum. ''göremiyorum'' değil ''görmek istemiyorum'' diyecektin sanırım. Ayrıca onaylı hoodumuzun dibindesin ve yaralı yerde yatıyorsun (videoyu çeken arkadaş), bu durumda arkadaşların 2 kişi ve biz kavga ettiğin arkadaş dahil 5 kişiyiz. 2 kişi 5 kişiye kafa tutmak ne kadar mantıklı bunu sabaha kadar tartışabiliriz. Ayrıca üstünüzde silahta yok, neyinize güvenerek içerisinde maskeli adamların olduğu 5 kişiye kafa tutabiliyorsunuz?

Çarptığınız adam size ''ne yapıyorsunuz'' diyip yere yatmış yaralı rolünü yaparken ''salak'' diyerek çıkışan siz mi illegal-agresif rol kovalıyorsunuz biz mi bu da tartışmaya açık.

Aynı şeyleri yazıp duruyorsun birader. Bırak sonuçlansın.
« Son Düzenleme: 16.11.2024 01:59 FalqoN »

#11 - 16.11.2024 08:50
Savunmalar geçersiz, ortada bir kaza rolü varken gelip agresif bir tutum ile role dahil olup ufak bir laf kargaşasında sıkma hakkına sahip değilsiniz. Ayrıyetten şikayete atılan toxic iletilerede cezalandırma uygulanacak.

Mahlik_Marshall Rashid_Gillard karakterleri "Deathmatching" kapsamında cezalandırılacaklar.
« Son Düzenleme: 16.11.2024 08:56 Gerath »