Konu: Damien_Spienza Aimbot kullanımı  (Okunma sayısı 210 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.11.2024 18:07
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Damien_Spienza @Diablero
Olaya dahil olan şahit karakter adı:  Gedson_Pau @gedson1903 - Jerquise_Pitts @ulacc Tyrone_Dess @eXods
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.11.2024 17:24

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 12.11.2024 17:24 tarihinde aracımızla gezerken arkadaşa çarptık ve bir anda silah çıkarttı ve ateş açtı. ancak videoda yavaşlattığım kısımda anlıyacaksınız. aiminde anormal bir dönüş bulunuyor, direkt bize odaklanıyor. fark ederseniz kendisi döndürmüyor, sıktığı anda aim kendi kendine dönüyor. aimbot olduğundan şüpheleniyoruz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Yasaklanmalı.
« Son Düzenleme: 14.11.2024 13:36 grozycodein »

#1 - 12.11.2024 18:18
Öncelikle direkt konuya gireyim. Siz bana çarptığınız anda benim ekranımda karakterim arabanın üstüne düşüyor, sizin ekranınızda ayakta kalmışım gibi bu farklı görünüyor. Ben kalktıktan sonra doğal olarak cross'u sürücüye doğru odakladım. Siz arabayı sürdüğünüzde karakter otomatik olarak yola doğru iner gibi hareket ediyor. Bu sırada sizde ekran geçikmesi veya lag yüzünden aim hızlı dönüyormuş gibi görünmüş olabilir. Daha sonra yere doğru iniş yapıp ateş etmeye başlıyorum. Bu da hareketlerimin daha hızlı görünmesine sebep olmuş olabilir. Durum tamamen oyun içi mekaniklerden kaynaklanıyor. İki üç laf dalaşına karşılık, sırf win alalım diye aim kullanacak kadar seviyesiz insanlar değiliz. Bu oyun bir rol ortamı, bir rol yapma sunucusu. Kısacası aim denen şeyi kullanmıyorum.

#2 - 12.11.2024 18:21
Öncelikle direkt konuya gireyim. Siz bana çarptığınız anda benim ekranımda karakterim arabanın üstüne düşüyor, sizin ekranınızda ayakta kalmışım gibi bu farklı görünüyor. Ben kalktıktan sonra doğal olarak cross'u sürücüye doğru odakladım. Siz arabayı sürdüğünüzde karakter otomatik olarak yola doğru iner gibi hareket ediyor. Bu sırada sizde ekran geçikmesi veya lag yüzünden aim hızlı dönüyormuş gibi görünmüş olabilir. Daha sonra yere doğru iniş yapıp ateş etmeye başlıyorum. Bu da hareketlerimin daha hızlı görünmesine sebep olmuş olabilir. Durum tamamen oyun içi mekaniklerden kaynaklanıyor. İki üç laf dalaşına karşılık, sırf win alalım diye aim kullanacak kadar seviyesiz insanlar değiliz. Bu oyun bir rol ortamı, bir rol yapma sunucusu. Kısacası aim denen şeyi kullanmıyorum.
hep lag, mekanik, bug olur zaten. sonuçlanabilir.

#3 - 12.11.2024 18:25
hep lag, mekanik, bug olur zaten. sonuçlanabilir.

Oynadığın oyun 2025 yapım bir oyun değil. Her şeyin kendine özgü bir animasyonu yok. GTA V platformunda rol yapmıyorsun, SA:MP'da yapıyorsun. Bunu modlarla da düzeltemezsin, başka bir şeyle de. Bu kadar mekanik ve bug olmasından rahatsızsan başka oyun alternatiflerine göz atarak, orada rol hayatını devam ettirebilirsin. Daha fazla ileti göndermeyeceğim. Sonuçlanabilir.

#4 - 14.11.2024 10:38
öylesine şikayetlerde geziyodum videon patlamış @grozycodein

#5 - 14.11.2024 13:36
öylesine şikayetlerde geziyodum videon patlamış @grozycodein
yeniledim, eyvallah

#6 - 24.12.2024 12:56
@sakinmafya Şikayetiniz devam ediyorsa kanıtı gün içerisinde yenileyin.