Konu: Gabriel Tyson - Rol İçerisinde NC  (Okunma sayısı 173 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.11.2024 19:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gabriel Tyson - @LegitimuZ
Chris Price - @Merh0

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.11.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Rol içerisinde NC
Pm üzerinden trolleme/kandırma

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sorgu rolü ardından arkadaşı tutuklamaya götürürken NC attı. Gözaltında olan arkadaşlar mağdur olmasın diye gün içinde dersimi yarım bırakıp gözaltıyla uğraşmaya giriyorum, karşılaştığım manzara bu oluyor. Yaptıkları çok saçma ve 70 seviye bir oyuncuya yakışmıyor.

Chris Price PM üzerinden kandırmaya çalışıyor, belki dalga geçiyor. İşlem görmelerini istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Chris Price PM atıyor, random atıyor: GösterGizle

Sorgu rolünün kanıtı: GösterGizle

Çok kısa sürede forumda karakteri görünmüyor: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gabriel Tyson 400 dakika 1.4B 1.23D işlemlerinden IC jail alacaktı, bunun da eklenmesini talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 12.11.2024 10:56 Hudayfa »

#1 - 11.11.2024 19:39
@LegitimuZ 24 saat içerisinde savunmanızı buradan iletin.

Birlik yetkilisi olarak @Merh0 , birkaç cümleyle olayı aydınlatmak için siz de savunmanızı yazın.

#2 - 11.11.2024 20:18
@LegitimuZ 24 saat içerisinde savunmanızı buradan iletin.

Birlik yetkilisi olarak @Merh0 , birkaç cümleyle olayı aydınlatmak için siz de savunmanızı yazın.

Öncelikle belirtmek isterim ki bu olayla doğrudan bir ilgim yoktur; amacım sadece durumun doğru bir şekilde yönetilmesi adına bilgilendirme yapmaktır. Şikayet konusu olan rol ihlalleri bana bildirildiğinde, birlik oyuncum Gabriel_Tyson karakterine gerekli uyarıları yaptım ve rol kurallarına uymasını, doğru bir şekilde devam etmesini sağlamak için kendisine olay yerinden ayrılmasını söyledim. Ayrıca, Alina_Malkova’ya da özel mesaj yoluyla bilgilendirmede bulundum. Kendisiyle herhangi bir samimiyetim olmamasına rağmen, bana ilettiği durum karşısında bu bilgiyi paylaşma gereği duydum.

Birlik oyuncumun tarafıma belirttiği açıklamaya göre, yaşanan olayda çatışma esnasında ciddi bir dezavantaj yaşayıp değerli eşyalarını kaybettiği bir durumla karşılaşmış. Bu süreçte NC kullanarak tepki göstermiş olduğunu dile getirdi ve bunun uygunsuz bir hareket olduğunu kabul ederek pişman olduğunu da belirtti. Alina_Malkova ise bu yaşananları NC kullanımının yanı sıra karakter değiştirme niyetiyle ilgili de yorumlayarak, şikayet açacağını ifade etti.

Sonuç olarak, yaşanan bu olaylarda sadece bilgilendirme amacıyla yer aldığımı, olayın çözümü için elimden geleni yaptığımı tekrar belirtmek isterim. Birlik oyuncularımın rol kurallarına uygun hareket etmeleri konusunda daima uyarılarda bulunmaya ve yol göstermeye devam edeceğim.

Ayrıca dün gece saatlerin'de "Hotline" gerçekleşirken "Gabriel_Tyson" karakteri bir hile tarafından vurulup çatıdan aşağıya düştü, buna rağmen rolünü sergiledi ve yaptı. Birlik oyuncum ihlal yapsaydı en baştan yapardı fakat, oyundan soğduğu için, böyle bir işe kalkışmış ve ona hak veriyorum, fakat yaptığı şey doğru değil. NC attıkdan sonra 2-dakika geçmeden haberim oldu, sıklıkla forumu ve birlik chat'ini kontrol eden kişiyim. Buna bağlı, olarakta Alina_Malkova'ya bildirdim tekrardan NC atmasını söyledim birlik oyuncum NC attıcaktı ve geri gelicekti fakat, bunu Alina_Malkova kabul etmedi. Bakın birlik oyuncum soğmuş durumda ve 1.5 gün bekletilmiş mal varlığı gitmiş durumda evet onada hak veriyorum fakat yaptığı bir ihlal ve hatasının farkında onun adına özür diliyorum ve kendisi pişmanlık duygusunda. @Justice

#3 - 11.11.2024 22:30
Ben sana dm atayım ihlal yapayım sonra özür dilerim pişmanım diyeyim, yeterli olur mu? Ben söyleyeyim asla. Bu şikayette etiketlenme sebebin pm üzerinden beni kandırmaya ve dalga geçmeye yeltendiğini düşünmem oldu ki pmden bana aslında öyle olmayan bir durumu farklı şekilde söylüyorsun. Kesinlikle haberin var diyemem fakat sonrasında random atıyorsun, haberinin olduğunu düşünüyorum.

Gabriel Tyson adlı arkadaş eğer ki hile tarafından vurulduysa ve ihlale maruz kaldıysa bu durum onun ihlal yapabilmesi ihtimalini doğurmuyor. "O bana yaptı, ben de başkasına yapayım." gibi saçma bir durum söz konusu olamaz ki olsaydı şayet sunucuda nizam adına hiçbir şey olmazdı.

#4 - 12.11.2024 09:30
Ben sana dm atayım ihlal yapayım sonra özür dilerim pişmanım diyeyim, yeterli olur mu? Ben söyleyeyim asla. Bu şikayette etiketlenme sebebin pm üzerinden beni kandırmaya ve dalga geçmeye yeltendiğini düşünmem oldu ki pmden bana aslında öyle olmayan bir durumu farklı şekilde söylüyorsun. Kesinlikle haberin var diyemem fakat sonrasında random atıyorsun, haberinin olduğunu düşünüyorum.

Gabriel Tyson adlı arkadaş eğer ki hile tarafından vurulduysa ve ihlale maruz kaldıysa bu durum onun ihlal yapabilmesi ihtimalini doğurmuyor. "O bana yaptı, ben de başkasına yapayım." gibi saçma bir durum söz konusu olamaz ki olsaydı şayet sunucuda nizam adına hiçbir şey olmazdı.

Öncelikle şunu açıklamak gerekir ki, Gabriel_Tyson'dan haber aldığımda "Elektiriklerim gitti" demesi ardından sizin pm aracıyla "NC ATTI" demesi  random atma sebebim i bana çok epik geldi ve karşılık olarak random bıraktım ama defalarca sizlere söyledim "NC ATTIP" geri gelebilir siz de yok olmaz yok gerek yok işim gücüm var diyorsunuz bende size diyorum ki Birlik üyemiz bir hata yapmış arkadaş NC atabilir gibisinden demeye çalşıyorum ve kaldığı yerden rol yapabilirsiniz diyorum ama siz (PM) üzerinden bastırarak "İşim var." "Şikayet açtırmakla uğraştıracak" Gibi diyorsunuz bende karşılıklı olarak geri "NC" atmasını ve role tekrardan gelmesini söylüyorum ama siz bunu kabul etmiyorsunuz (Foruma) gelince ise, farklı konuşuyorsunuz? Ben size anlıyamadım?

Yapılan bu ihlale katılmadığımı, yalnızca bilgilendirme amacıyla sizlere iletimde bulunduğumu tekrar ifade eder, tüm sürecin daha sağlıklı yürütülmesi adına katkıda bulunmaya devam edeceğimi belirtirim.

#5 - 15.11.2024 23:43
Şahıs cezalandırılacak.