Konu: Agatha_Abel - non rp, car surfing  (Okunma sayısı 250 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 10.11.2024 01:20
Sivilken silah mı kullanıyorsunuz? İllegal kural ihlali yaptığınızın farkında mısınız?
YAP YAP KANALINA HOŞGELDİNİZ ARKADAŞLAR BUGÜN İLLEGAL KURAL İHLALİ YAPICAZ VE ARAÇ ÜSTÜNE BİNİP SIKAN ADAMI GÖRMEZDEN GELİCEZ
yaw ne diyon kanka düşünce nie bu kadar kinlendin ki anlamadım ben
w kullanma yıl 2024 dostum, kinlensem araç üstünden sıkardım
tm knk sensin ne diyim ki işlem uygulansın okeyim diyorum hala bana yıl 2024 diyon seni tanımıyorum bile, kimsin ki sen? Arkadaşım aldı durumu anlattı, alana gelirken kayıt açtım oyun crash verdi, geri girip peşinizden geldik düştükten sonra şikayet açmışsınız
BEN KİM MİYİM ANLATAYIM?
Korkusundan Çin seddi yaptırılan (Mete)
+ Avrupa'ya aman dileten (Attila)
+ 50 binle 200 bin kişilik orduyu yok eden (Alparslan)
+ 2 bin kişi ile 500 bin haçlı ordusunu Hatay'a kadar kovalayan (Kılıçarslan)
+ 40 çeriyle binlerce kişilik Çin'e karşı duran (Kürşad)
+ Gemileri karadan yürütüp çağ kapatıp çağ açan (Fatih)
+ 300 kiloluk mermiyi Ya Allah diyip kaldıran (Seyit Onbaşı)
+ Herkesin "Bitti, gitti" dediği zamanda topraklarını düşmanlardan kurtaran (Atatürk)
+100 kişiyle binlerce kişilik ingilizlere karşı taaruz  eden (Fahrettin Paşa)
+Plevne kahramanı(osman paşa)
+ zekasıyla bütün dünyayı çöktüren (||. Abdulhamid)
+Çanakkale'de İngiliz ve Fransız'ları geçirmeyen(cavat çobanlı ve MUSTAFA KEMAL ATATÜRK)
+Dünyanın yarısını katladen(Cengiz Han)
+ Tankların altına yatarak,vatan uğruna göğsünü siper ederek Darbeyi tek gecede bitiren    AZİZ TÜRK HALKI.
+ Türk olmak zordur, çünkü dünya ile savaşırsın. Türk olmamak daha zordur çünkü, Türk ile savaşırsın.
öncelikle sakin olmalısın, gidip bir çimene dokunsan iyi olur. Yoksa akıl sağlığına ağır bir hasar verebilirsin.

#21 - 10.11.2024 01:21
Sivilken silah mı kullanıyorsunuz? İllegal kural ihlali yaptığınızın farkında mısınız?
YAP YAP KANALINA HOŞGELDİNİZ ARKADAŞLAR BUGÜN İLLEGAL KURAL İHLALİ YAPICAZ VE ARAÇ ÜSTÜNE BİNİP SIKAN ADAMI GÖRMEZDEN GELİCEZ
yaw ne diyon kanka düşünce nie bu kadar kinlendin ki anlamadım ben
w kullanma yıl 2024 dostum, kinlensem araç üstünden sıkardım
tm knk sensin ne diyim ki işlem uygulansın okeyim diyorum hala bana yıl 2024 diyon seni tanımıyorum bile, kimsin ki sen? Arkadaşım aldı durumu anlattı, alana gelirken kayıt açtım oyun crash verdi, geri girip peşinizden geldik düştükten sonra şikayet açmışsınız
BEN KİM MİYİM ANLATAYIM?
Korkusundan Çin seddi yaptırılan (Mete)
+ Avrupa'ya aman dileten (Attila)
+ 50 binle 200 bin kişilik orduyu yok eden (Alparslan)
+ 2 bin kişi ile 500 bin haçlı ordusunu Hatay'a kadar kovalayan (Kılıçarslan)
+ 40 çeriyle binlerce kişilik Çin'e karşı duran (Kürşad)
+ Gemileri karadan yürütüp çağ kapatıp çağ açan (Fatih)
+ 300 kiloluk mermiyi Ya Allah diyip kaldıran (Seyit Onbaşı)
+ Herkesin "Bitti, gitti" dediği zamanda topraklarını düşmanlardan kurtaran (Atatürk)
+100 kişiyle binlerce kişilik ingilizlere karşı taaruz  eden (Fahrettin Paşa)
+Plevne kahramanı(osman paşa)
+ zekasıyla bütün dünyayı çöktüren (||. Abdulhamid)
+Çanakkale'de İngiliz ve Fransız'ları geçirmeyen(cavat çobanlı ve MUSTAFA KEMAL ATATÜRK)
+Dünyanın yarısını katladen(Cengiz Han)
+ Tankların altına yatarak,vatan uğruna göğsünü siper ederek Darbeyi tek gecede bitiren    AZİZ TÜRK HALKI.
+ Türk olmak zordur, çünkü dünya ile savaşırsın. Türk olmamak daha zordur çünkü, Türk ile savaşırsın.
öncelikle sakin olmalısın, gidip bir çimene dokunsan iyi olur. Yoksa akıl sağlığına ağır bir hasar verebilirsin.
çek elini omzumdan

#22 - 10.11.2024 01:23
@Gerath sonuçlanabilir, artık kimse yazmasın.
« Son Düzenleme: 10.11.2024 01:25 et yiyen çiçek »

#23 - 10.11.2024 10:16
Şahıs cezalandırılacak, şikayet kısmını tartışmaya çevirmeniz hoş karşılanan bir durum değil. Şikayet ile alakası olmayan tüm iletiler cezalandırılacak bu durumun devamı halinde daha ağır yaptırımlar uygulanacak.