Konu: CR - Gustavo Estavez  (Okunma sayısı 272 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.11.2024 23:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gustavo Estavez - @et yiyen çiçek

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.11.2024 / 23:15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
CR

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Video da görüldüğü üzere kasıtlı son sürat bilerek çarpılıyor, zora ki kaza rolüne sokuluyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/owg1y5

Ek açıklamalar(varsa): Şikayet değerlendirilirken karşı tarafın sicili ve leveli de göz önünde bulundurulursa sevinirim.

#1 - 09.11.2024 23:46
yolun ortasında duruyorsun, seni görmüyorum ve çarpıyorum sonrasında uzunca bir süre kaza rolümü yapıyorum, burada herhangi bir kural ihlali görmedim

#2 - 09.11.2024 23:49
Video da açık bir şekilde arabayı kasıtlı bir şekilde motosikletin üzerine sürüldüğü görülüyor. Ekstra ileti atmayacağım, sonuçlanabilir.

#3 - 10.11.2024 00:48
alt+z'den kısa bir video almışım, çarptıktan sonra kaza rolü yapıyorum ama sen uçmana rağmen /do'dan motordan düşmedi için bir şey olmadı diye saçma bir şey yazmışsın, neyse daha fazla ileti gelmeyecek
dediğim gibi seni görmedim ve çarptım sonrasında kaza rolümü yaptım.

#4 - 10.11.2024 00:56
Aynı araba ve rolde bende olduğum için bir kaç şey yazmak istedim, yolun ortasında duruyosun ve arkana bilerek bakıyosun videoda bilerek durduğunu düşündüm ve arkadaşımın bilerek çarpmadığına şahit olabilirim kendisinin fps nedeniyle uzaklık çizimi en dipte ama bu önemli değil sonuçta sürekli rp var, ama benimde dikkatimi o hızda gelen bi araç kazasında motordan düşmedi /do su dikkatimi çekti. Gerçek hayatta motosiklet kullanan biri olarak o hızda arkadan bi  araç sana çarpsa muhtemelen son dakika haberlerine çıkardın bence daha mantıklı bi rol çizebilirdin iyi roller.

#5 - 10.11.2024 01:00
Karakter motosikletten düşmediği için önce öyle bir emote atıldı, siz kaza rolüne girişince ben de karakter motosikletten düşmemesine rağmen kaza rolüne uyum sağladım. Bir konudan yana suçlayacaksanız gerekli kanıtlarınız ile suçlayınız.

> Kaza rolüne uyulduğuna dair ekran görüntüsü; https://i.hizliresim.com/8ithkzg.png

Sonuçlanabilir.

#6 - 10.11.2024 01:08
Karakter motosikletten düşmediği için önce öyle bir emote atıldı, siz kaza rolüne girişince ben de karakter motosikletten düşmemesine rağmen kaza rolüne uyum sağladım. Bir konudan yana suçlayacaksanız gerekli kanıtlarınız ile suçlayınız.

> Kaza rolüne uyulduğuna dair ekran görüntüsü; https://i.hizliresim.com/8ithkzg.png

Sonuçlanabilir.
sürekli aynı şeyleri yazmak istemiyorum ama seni görmedim, çarptım ve kaza rolümü yaptım, inceleyen yetkiliye kolay gelsin, sana da iyi roller dilerim.

#7 - 10.11.2024 01:13
Aynı araba ve rolde bende olduğum için bir kaç şey yazmak istedim, yolun ortasında duruyosun ve arkana bilerek bakıyosun videoda bilerek durduğunu düşündüm ve arkadaşımın bilerek çarpmadığına şahit olabilirim kendisinin fps nedeniyle uzaklık çizimi en dipte ama bu önemli değil sonuçta sürekli rp var, ama benimde dikkatimi o hızda gelen bi araç kazasında motordan düşmedi /do su dikkatimi çekti. Gerçek hayatta motosiklet kullanan biri olarak o hızda arkadan bi  araç sana çarpsa muhtemelen son dakika haberlerine çıkardın bence daha mantıklı bi rol çizebilirdin iyi roller.

Aynı şekilde olayda bulunduğumdan dolayı birkaç yorum yapmak istedim. Yolun ortası burası mı kanka?
https://hizliresim.com/q8mx6ad
« Son Düzenleme: 10.11.2024 01:18 spyixgod »

#8 - 10.11.2024 01:14
Sharmaine karakterini zora ki kaza rolüne sokulduğu video da bariz şekilde gözüküyor. Koca yol üzerinde kaldırıma yakın duruyorken inatla motosiklete çarpmanın pekte bir mantığı yok. Görmedim, öyle oldu, şöyle oldu gibi söylemleri de doğru bulmuyorum. Eğer ki gözlerde bir rahatsızlık/hastalık var ise oyunda olmamanız gerekir. Bir oyuncunun yaptığı bir şeyden dolayı bir başka oyuncu zora ki ona uyum sağlamak zorunda değil. Yapılan bir ihlal var. Kaza rolü yapılmadı şikayeti değil bu, kaza rolü yaptım diyerek odak başka yere çekilmemeli. Şikayet CR şikayeti.

- Kaza rolü yapmadığım söylenildi, gerekli ekran görüntüsünü de sunarak role uyum sağladığımı ispatlamış oldum. Daha ileti atmayacağım, sonuçlanabilir.

#9 - 10.11.2024 01:14

Aynı şekilde olayda bulunduğumdan dolayı birkaç yorum yapmak istedim. Yolun ortası burası mı kanka?
https://img.imgyukle.com/2024/11/10/Cj1Ost.png

Aynı araba ve rolde bende olduğum için bir kaç şey yazmak istedim, fotoğraf açılmıyor.