Konu: Elvis Leonheart God + Yetersiz Oyuncu Profili  (Okunma sayısı 171 defa)

#0 - 05.11.2024 02:17
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Brian_Black  Elvis_Leonheart
Olaya dahil olan şahit karakter adı:  @Soylu27 @hazepoppy
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Elvis Leonheart karakteri Market caddesinde CJ yaparak aracı Junkyard'a götürüp hurdaladığı esnada bizi takip eden VCPD üyesi David Scofield beylik tabancasıyla Elvis Leonheart'a ateş açıyor fakat kan efektine rağmen hasar almıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=165275.0 Referans alınabilecek diğer şikayet 30 dakika önce başka birisine aynısını yapmış. Junkyard parasının iadesi ile yetkililerin uğraşmasına gerek yok arkadaşa sadakam olsun. İyi forumlar <3

#1 - 05.11.2024 02:55
Şahitliğimi onaylıyorum.    ,

#2 - 05.11.2024 12:28
Beni de yaz şahitliğe kaç kere rapor attım dün gece dönmediler non-rp  -b bölme ne ararsan vardı dün kanser olduk

#3 - 19.11.2024 04:51
God mode? Kanka ciddimisiniz? SADOJFDSKPAFAD. Adam sıkıyor işliyor diğer işlememe nedenide adam yumruk atıyor bir yandan o yuzden işlemiyor ilki. Hile kullanmıyorum. Adam vuramıyor sadece ek olarak Admin çağırdın ve kontrol etti zaten godmode olmadıgımı anladı? Tekrar şikayet açmanın bi anlamı yok dostum hile kullanmıyorum. Kullanmadıgımda videoda belli şikayeti yeni gördüm.

#4 - 19.11.2024 04:57
Hayır burda hasarda işliyor ilk mermi yumruk atoıyor adam diye gelmiyor senin efektlerinde sıkıntı var bende .d  herkese goddan şikayet açmanda ayrıca bir komik bilgisiz bir insansın.

#5 - 27.11.2024 01:21
ayrıca bir komik bilgisiz bir insansın.
https://prnt.sc/y9BCVpbshu3B  ::) Arşive atılabilir kişi zaten hile kullanımından yasaklandı

#6 - 08.12.2024 19:35
 [24/11/2024, 01:45] Berhtram_Burckhardt adlı karakter Richard_Lombardi isimli yetkili tarafından Hile Kullanımı sebebi ile yasaklandı.