Mike_Pride'ı zaten biz banlattık, video kaydı ile. Yine aklını konuşturmuşsun Rahipcan.
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ezrah_Tate @Alemcii ‷HÜKÜMSÜZ Naheim_Fuller @eshadyy Rahil_Hopkins @Snakz Lydia_Pellechia @Relaxsal Leonard_Green @Mea Dequinn_Wade @Masiva Olaya dahil olan şahit karakter adı: Stephan_Ludovichi @exeal Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoİhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Spoiler: GösterGizleSunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: ban yiyen exeal forum adı olan arkadaşın videosundaki diğer hile arkadaşlar görünüyor, buna özel bir video atmış arkadaşım kendisinin de kullandığı Esp sebebi ile forum ban yedi, onun adına ben açıyorum videoda sadece hile şikayeti bulunmuyor, oyuncu şikayeti kapsamlı bir toplu şikayet izlerseniz anlarsınız zaten Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Kanıtlar: GösterGizleEk açıklamalar(varsa): yok
Alıntı yapılan: Rahipcann - 04.11.2024 23:44Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ezrah_Tate @Alemcii ‷HÜKÜMSÜZ Naheim_Fuller @eshadyy Rahil_Hopkins @Snakz Lydia_Pellechia @Relaxsal Leonard_Green @Mea Dequinn_Wade @Masiva Olaya dahil olan şahit karakter adı: Stephan_Ludovichi @exeal Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoİhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Spoiler: GösterGizleSunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: ban yiyen exeal forum adı olan arkadaşın videosundaki diğer hile arkadaşlar görünüyor, buna özel bir video atmış arkadaşım kendisinin de kullandığı Esp sebebi ile forum ban yedi, onun adına ben açıyorum videoda sadece hile şikayeti bulunmuyor, oyuncu şikayeti kapsamlı bir toplu şikayet izlerseniz anlarsınız zaten Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Kanıtlar: GösterGizleEk açıklamalar(varsa): yokVideonun 1.54 kısmına gelirsek Mike_Pride bizim tarafımızdan banlatıldı. Fm'den konu hakkında bilgi alabilirsiniz. @Gerath . Ayrıca izinsiz camhunt kullanımından arkadaşa gereken cezayı verebilirsiniz. Kenny Elvis. @Furkansal
Alıntı yapılan: Masiva - 05.11.2024 00:39Alıntı yapılan: Rahipcann - 04.11.2024 23:44Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ezrah_Tate @Alemcii ‷HÜKÜMSÜZ Naheim_Fuller @eshadyy Rahil_Hopkins @Snakz Lydia_Pellechia @Relaxsal Leonard_Green @Mea Dequinn_Wade @Masiva Olaya dahil olan şahit karakter adı: Stephan_Ludovichi @exeal Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoİhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Spoiler: GösterGizleSunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: ban yiyen exeal forum adı olan arkadaşın videosundaki diğer hile arkadaşlar görünüyor, buna özel bir video atmış arkadaşım kendisinin de kullandığı Esp sebebi ile forum ban yedi, onun adına ben açıyorum videoda sadece hile şikayeti bulunmuyor, oyuncu şikayeti kapsamlı bir toplu şikayet izlerseniz anlarsınız zaten Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Kanıtlar: GösterGizleEk açıklamalar(varsa): yokVideonun 1.54 kısmına gelirsek Mike_Pride bizim tarafımızdan banlatıldı. Fm'den konu hakkında bilgi alabilirsiniz. @Gerath . Ayrıca izinsiz camhunt kullanımından arkadaşa gereken cezayı verebilirsiniz. Kenny Elvis. @Furkansal işlem uygulanabilir, @Alemcii ‷HÜKÜMSÜZ ve @eshadyy den savunma bekliyorum, kalkıp uyuşturucu bugu denilirse daha cevap yazmam
Alıntı yapılan: Rahipcann - 05.11.2024 00:41Alıntı yapılan: Masiva - 05.11.2024 00:39Alıntı yapılan: Rahipcann - 04.11.2024 23:44Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ezrah_Tate @Alemcii ‷HÜKÜMSÜZ Naheim_Fuller @eshadyy Rahil_Hopkins @Snakz Lydia_Pellechia @Relaxsal Leonard_Green @Mea Dequinn_Wade @Masiva Olaya dahil olan şahit karakter adı: Stephan_Ludovichi @exeal Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoİhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Spoiler: GösterGizleSunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: ban yiyen exeal forum adı olan arkadaşın videosundaki diğer hile arkadaşlar görünüyor, buna özel bir video atmış arkadaşım kendisinin de kullandığı Esp sebebi ile forum ban yedi, onun adına ben açıyorum videoda sadece hile şikayeti bulunmuyor, oyuncu şikayeti kapsamlı bir toplu şikayet izlerseniz anlarsınız zaten Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Kanıtlar: GösterGizleEk açıklamalar(varsa): yokVideonun 1.54 kısmına gelirsek Mike_Pride bizim tarafımızdan banlatıldı. Fm'den konu hakkında bilgi alabilirsiniz. @Gerath . Ayrıca izinsiz camhunt kullanımından arkadaşa gereken cezayı verebilirsiniz. Kenny Elvis. @Furkansal işlem uygulanabilir, @Alemcii ‷HÜKÜMSÜZ ve @eshadyy den savunma bekliyorum, kalkıp uyuşturucu bugu denilirse daha cevap yazmamTam olarak benden neyin savunmasını bekliyorsun benim ile alakalı birşey görmedim şikayet açmak için açmışsın