Konu: Aktif rolde Q. Arabbial Thigo.  (Okunma sayısı 91 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.10.2024 20:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:    @Hasmımyaşamaz  / Thiago Arrabal

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.10.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif VCPD rolünde Q, DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Riley Nixie adlı karakter ile rolde iken, bir anda gelip böyle bir role kalkıştılar. Herhangi bir rol vesaire dönmedi. Direkt "DM" attılar. Arkadaşı GOD olduğu için banlandı, kendisi ise Q attı, Thiago Arrabal adlı karakter; Düştüğünde ben çıktığımda Q atıyor, oyuna girer girmez kendisinin ismini aratıyorum ama çıkmadı. Daha sonrasında olay yerine aktif ekipler geliyor, dışarıdan kilitlenen evde silahlı adamı bulamıyorlar. Ve geri geliyor Alina Malkova gördüğünüz gibi, herhangi bir elkoy vesaire atılmıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/h6raz8

Ek açıklamalar(varsa): Ek açıklamam bulunmuyor, teşekkür ederim. Başka bir açıklama gelmeyecek, arkadaşın sadece VCPD rolünde Q dan ceza almasını istiyorum, beş dakika geçiyor ve hala gelmiyor.

#1 - 31.10.2024 21:30
Öncelikle merhabalar videoyu izlediğim üzere sen kickleniyorsun ben giriyorum girdiğimde ise polis ekipleri olmadığı icin kaçıyorum bu videoda pek birşey yok şikayet sonuçlanabilir boş şikayet açmazsan sevinirim.

#2 - 31.10.2024 21:39
Yetersiz kanıt  sonuçlanabilir.

#3 - 31.10.2024 23:43
Yeterli bir kanıt görülemedi.

K&A