Selam tüm Vice Roleplay'de rol koşturan arkadaşlarım, dostlarım.
Bu yazdığım birliğe son ileti olacak, Seville bulvarını ekibim yardımıyla tam 3 ay boyunca aktif tuttuk fakat artık OOC edilen tartışmalardan, birlik içi dağılmalardan ve konsept'in sürekli dönüp dönüp yine aynı senaryolarla şekillenmesinden dolayı birliği kapatma kararı aldık. Yeri geldi büyük rollere parmak bastık, yeri geldi masa rollerine katıldık, yeri geldi birlikler arası savaşlara girdik. Her güzel şeyin bir sonu vardır derler, o sonda bir gün bu birliği bulacaktı. Bende daha fazla emek verip sonda kapatıp üzülmek yerine şimdi kapatıp birliğe son noktayı koymak istedim.
Bu zamana kadar bana yardım eden tüm dostlarımla bir gün belki kavga ettik, bir gün belki barıştık ama en sonunda herkesin destek çıkmasıyla buralara kadar geldik. Kimsenin yaptığı bir şey yüzünden birlik kapanmıyor o yüzden kafanızı rahat tutabilirsiniz. Sadece konseptten sıkıldığımızı ve birliğin aktifsizliği doruklarında yaşamasındandır ki bu yazı.
Zamanında bakhtiyar dayınında birliğini kapatırken dediği gibi;
Hep söylerim, sanal ortam kalıcı değil, bilgisayardan kalktığınızda bu kısım bizler için son buluyor. Eğlencenizi ön planda tutmaya özen gösterin o yüzden.
Tüm emeği geçen herkese teşekkürler, iyi bir serüvendi. Gemiyi mürettebat batırma kararı aldı.

K & A