Konu: Deonte Jamarion Birden Fazla Kural İhlali  (Okunma sayısı 128 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.10.2024 17:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Deonte Jamarion @Streetgangs

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ortak nezaket, bağlantı kopartmak, troll, PM, /b bölmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Market bölgesinde silah sıkıldığına dair ihbar alınca tek başıma yöneldim ve çevre kontrolü sağladım. Aracında vurulmuş ve elinde silah görülen bir adamın silahlarına tekmeyi vurarak aldım ve torbalarken arkadaş oyundan çıktı. Uzun bir süre gelmedi ve departmana gittiğim zaman sanırım çevre de birkaç arkadaşı izliyordu ki geri girdi. PM üzerinden bir oyuncu girdiğini söyleyince geri yöneldim ve /b Bölerek ve hakaret ederek, PM üzerinden spam atıp hakaretler savurarak role uymamaya devam etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Trolling kapsamında ceza aldı. Trolling dışında IC hapis süresi, /b ve PM bölme, ortak nezaket ve /sq aktif rolde bağlantı kopartmak ihlalleri üzerinden değerlendirilmesini talep ediyorum. IC süresi 400 dakikaydı. Silahlarını aldığımda timestamp açık bir süre girmiyor /sq ile bağlantı kopartıyor, departmana gidiyorum 7-8 dakika sonra ve girdi diye PM geliyor.

#1 - 29.10.2024 02:39
@Streetgangs 24 saat içerisinde oyundan düştükten  5 dakika sonra giriş yaptığınıza dair bir kanıt atın.

#2 - 30.10.2024 20:46
Şahıs cezalandırılacak.

K&A