Herhangi bir kandırmaca yok dost. Ayın dokuzunda o rolün gerçekleşmiş olduğu saatte her hangi bir birlikte olmadığımı söylüyorum. Piazza birliğinden çıktığım tarih dahada erken. Orada vuruldum demem bile bir yaralı rolünün göstergesi, ilerleyen yerlerde emotem vardı fakat sslerimde bulamadım. PD oradan tesadüfen geçiyor ve bende sivil olmama dayalı olarak yerdeyken şikayette bulunuyorum. Sistemsel olarak baygın durumuna düştüm diye konuşamayacağım anlamına gelmiş olmuyor. Sonuçta orada bacağımdan ve kolumdan vurulmuşta olabilirim ve 5 mermi yemedim, 5 mermi yemem için. Deagle'nin hasarını 40 damage olarak hesaplarsak tam tamına 200 can olmam gerek. Karşı tarafın silahı çektiğinin emotesini sslerde göremedim bile zaten, Üstelik emote verseydi ve orada benim nereme sıktığını belirtseydi ona göre baygın ve bilinci kapalı rolü yapılabilirdi. Veya nereme sıktığını belirtmedi varsayalım. /hasarlar ekranımda mermi nereme gelmiş ise ona göre rol yapılırdı. Gerçek hayatta bacağından vurulan bir insan eğer bir epilepsi hastası veya başka ağır bir hastalığa sahip değil ise yerde bağırarak acısını belli eder. Eğerki sağ bacağımdan vurulmuş olsaydım bu durumda zaten bilincimin kapalı olması imkansız bir durum. Eğerki sol bacağımdan veya kolumdan vurulmuş olsaydım ve müdahale edilmemiş olsaydı. Bir insan vücudunun sol tarafından atar damar geçtiği üzere kan kaybından dolayı ölümü gerçekleşirdi...
Tüm bu ihlallere rağmen savunma yapılması mantıksızken savunma yapılıyor, güzel bir başarı.
Bunu belirleyek olan sen veya ben değiliz dost. Yetkili tarafından bana savunma hakkı verilmiş ve savunmamı yapıyorum. Yetersiz kanıtların var, şikayeti açarken brawl RP olduğunu söylemişsin fakat Brawl RP rolünün her hangi bir kanıtı yok, emote kanıtı bile yok.
Yapılan bu savunmada kandırmaca yapılıyor, ayriyeten incelenip admin kandırmadan ceza görmesini istiyorum.
Artık daha fazla, bana karşı olan OOC kinini sezebiliyorum. Eğer bir yetkiliyi kandırmaya çalışsaydım ilk savunma iletimde Brawl RP girilmediğini söylerdim, sonuç olarak Brawl RP rolünün kanıtı yok. Fakat ben, sslerimden anlaşılacağı üzere tam olarak olay nasıl ve ne çaplı gelişti ise anlatıyorum. Yetkiliye karşı manipülasyon yapmaya çalışan sensin.OOC kinin sebebi ise, senin abin Paulie ile DC üzerinden sesli kanalda abinin bana küfür etmesi ve bizim onun ile tartışmamızdan kaynaklı olduğununda farkındayım emin ol dostum. Ve eğer kanıtım olsaydı buraya senin dün bana gelip CAR DM yaptığın ssleride atardım. Yönetimi kandırmaya çalışmadığım açık açık ortada, Yapanıda kınarım.
Şikayette ; Yerdeyken polise şikayet etmemi eklemişsin ve savunmasını açıklayıcı şekilde yaptım.
Brawl RP demişsin ve kanıtını eklemediğin halde sana yardımcı oldum, Brawl RP gerçekleştiğini söyledim ve ss attım çünkü yetkilinin olayı tam
anlamıyla görmesini istediğim için.
Karakterimin rolde itilmesi üzerine Brawl RP başlaması gayet normal bir şey. En azından GB içinde Brawl RP yapan birisine silah ile sıkmadım ve
karakterimin silahı olmasına rağmen. Bana açılan şikayette benim ihlalim bana göre yok fakat, Yetkili arkadaşımız tarafsız incelediğinde bende veya sizde
ihlal bulabilir. Bana göre bu şikayette sizin fazladan bir kural ihlaliniz var.
Yetkilimize tekrardan not bırakmak istiyorum. Bu şikayeti zaten tamamen
tarafsız inceleyeceğinden eminim. Son karar size bağlı ve bütün burada yazılanları tekrardan gözden geçirmenizi rica ediyorum.Bu şikayet daha fazla ileti gelmeden sonuçlanabilir. Keyifli roller, iyi forumlar. Vice ile kalın