Konu: Araç modifiye parçası hırsızlığı, Lux Hermana.  (Okunma sayısı 234 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 13.10.2024 16:21
dostum bence boş yapmayı bırak aracımı neden çaldın diyorum keyfi diyorsun başlatma oyununu bozgunluk yapıcaksan kalk git..
herşey ortada aracı çaldın buldum getirdim sonra şans eseri seni bulduk soruyoruz agresif yapıyorsun yok keyfi çaldım falan  filan pd lere küfür etmek sonra bitane adamla bize saldırmak bunlar ne kardeşim, boş yere agresif gun rp yapıyorsunuz konuşmayın SS lerde var çaldığını Chat kısmı kanıtlar şekilde.
"Boş yapmayı bırak?" "Agresif gun rp? " Daha İC ile OOC kavramları bilmeyip gelip burda birde forumdan üslupsuz şekilde mi konuşuyorsun? Arkadaşın ortak nezaket kapsamında işlem görmesini talep ediyorum. Sonuçlanabilir. Gun rp falan filan artık arkadaş bildiği bütüm terimleri yazmış ileti olarak gerçekten komik.

Sen hala konuyu dağıtıyorsun dostum konuya gel, sana aracı neden çaldın diyorum keyfi diyorsun kanıt var hala uzatıyorsun suçunu kabul et parçalarıda geri iadesini istiyoruz aracımıza.

#11 - 13.10.2024 16:23
Dostum  hala konuyu uzatıyorsun SS de gördüğün gibi
Aracı neden çaldın diyorum, Keyfi diyorsun herşey ortada suçunu kabul et iade sağlansın konu kapansın yaptığın ihlalleri söylüyoruz burda...

#12 - 13.10.2024 17:01
dostum bence boş yapmayı bırak aracımı neden çaldın diyorum keyfi diyorsun başlatma oyununu bozgunluk yapıcaksan kalk git..
herşey ortada aracı çaldın buldum getirdim sonra şans eseri seni bulduk soruyoruz agresif yapıyorsun yok keyfi çaldım falan  filan pd lere küfür etmek sonra bitane adamla bize saldırmak bunlar ne kardeşim, boş yere agresif gun rp yapıyorsunuz konuşmayın SS lerde var çaldığını Chat kısmı kanıtlar şekilde.
"Boş yapmayı bırak?" "Agresif gun rp? " Daha İC ile OOC kavramları bilmeyip gelip burda birde forumdan üslupsuz şekilde mi konuşuyorsun? Arkadaşın ortak nezaket kapsamında işlem görmesini talep ediyorum. Sonuçlanabilir. Gun rp falan filan artık arkadaş bildiği bütüm terimleri yazmış ileti olarak gerçekten komik.

Konuyu dağıtma.
https://streamable.com/wsgwqp

#13 - 13.10.2024 17:33

Konuyu dağıtma.

Dostum açıklama yapmıyorsan yetkililer işlem uygulasın, uzatıyorsun alakasız şeyler atıyorsun hala demek ki bir açıklaman yok.

#14 - 13.10.2024 17:36

Konuyu dağıtma.

hala dalga geçme peşinde neyse kardeşim suçun ortada ss lerde yazıyor aracı çaldığını kabul etmiyorsun burada şuan birde gelip dalga geçiyorsun ne diyim sana

#15 - 13.10.2024 19:19
Dostum kanıt atsana carjack attığıma dair? "Keyfi" yazdığım için ben mi çalmış oluyorum dalga mı geçiyorsunuz siz tek kromozomlu falan mısınız?

#16 - 13.10.2024 19:58
Kardeşim IC konuşmamız kanıtlıyor senin çaldığını, sen çalmasan ben yapmadım derdin IC de. Savunman yok kanıtlarımıza laf ediyorsun, çocuk gibi hareketler yapıyorsun bir de. Hastane önündeki olayın da kanıtı olsaydı ne kadar kötü rol yaptığını, durduk yere aracı çalmaya çalıştığını da görürdük ama olmasa da umrumda değil şu an sıkıntı yok.

#17 - 13.10.2024 20:01
Kardeşim IC konuşmamız kanıtlıyor senin çaldığını, sen çalmasan ben yapmadım derdin IC de. Savunman yok kanıtlarımıza laf ediyorsun, çocuk gibi hareketler yapıyorsun bir de. Hastane önündeki olayın da kanıtı olsaydı ne kadar kötü rol yaptığını, durduk yere aracı çalmaya çalıştığını da görürdük ama olmasa da umrumda değil şu an sıkıntı yok
Aynen kardeşim. Ben İC'de polis vurdum desem tutuklanacak mıyım? Her şey sözden ibaret mi?
« Son Düzenleme: 13.10.2024 20:03 spyixgod »

#18 - 13.10.2024 20:40
Kardeşim IC konuşmamız kanıtlıyor senin çaldığını, sen çalmasan ben yapmadım derdin IC de. Savunman yok kanıtlarımıza laf ediyorsun, çocuk gibi hareketler yapıyorsun bir de. Hastane önündeki olayın da kanıtı olsaydı ne kadar kötü rol yaptığını, durduk yere aracı çalmaya çalıştığını da görürdük ama olmasa da umrumda değil şu an sıkıntı yok
Aynen kardeşim. Ben İC'de polis vurdum desem tutuklanacak mıyım? Her şey sözden ibaret mi?

Evet kardeşim, itiraf ediyorsun.

#19 - 15.10.2024 10:47
Yetersiz kanıt.