@Gerath
Ben savunmamı çok güzel bir şekilde yaptım ve bu arkadaşın aynı şekilde Yönetimi Kandırmak ve PD'ye karşı q atmaktan ceza almasını istiyorum. Kanıt istenirse onunda kanıtını arkadaşlardan almaya çalışırım. Yetkili istemediği sürece tarafımca başka ileti gelmeyecek. İyi forumlar.
Yönetimi kandırmak??? Ne güzel kuruyorsun sen kafanda öyle. Senin bana sıkmaya çalıştığın yere geldiğimde ben aktif bir çatışma ortamı göremiyorum. Ben şikayetimi açarım sen savunmanı yaparsın. Gerisine yönetim karar verir. 
Bu yüzden gönderilme Alıntı yapıp hala yalan atmaya değil yönetimin kararını beklemelisin 
Konuşabilsen aslında anlatacak çok şeyin var gibi ama. Anlamlı cümleler kur ki cevap verebileyim.
Sen şimdi ortaokul çocukları gibi böyle basit şeylere takılıp konuşacağına yönetimi niye kandırıp pd ye karşı q atıyorsun onlara savunma yap madem şikayet açtın video atmama rağmen sana sıktığı nerde gözüküyor diyip hala ve hala yalana devam edeceğine deli taklidi yapmayı bırakıp açıklamanı yap ve üstte attığın videonun devamını gönder madem haklısın bakalım bi yetkilide incelesin.
Neye savunma yapacağım tam olarak? Açtığım şikayete mi? Gider şikayetini açarsın aslan gibi. Bende gelir savunmamı yaparım. Benim açtığım şikayette beni hedef göstermen kadar saçmalık yok. Deli taklidi falan demişsin de iki kelime ederim sana kalbin kırılır, vazgeç.
Geri tepme açtığın şikayete sende hatalı olup jail yiyebilirsin bunlar şahit olduğumuz şeyler, açtığın şikayette hedef gösterilebilirsin bunun neresi saçmalık idlewood blood? Bu laf cambazlığını hayırlı cumalar postuna bırakta savunmanı yap diyeceğim zaten yapmıyorsun geçindirip duruyorsun.
Arkadaş açtığı şikayette açık ara benim bir ihlal yapmadığım ve kişinin tam tersi olarak ihlal yaptığı ortada sonuçlanabilir zaten savunma yapmıyor
@Gerath