Konu: [07/10/24] Trolling  (Okunma sayısı 287 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.10.2024 03:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tristan_Dwainstar @Eswiper Aubrey_Kennedy @veenseytheunconquerable Rashed_Garner @yaGız Kim_Jiyoung @Scaney Jacob_Harden @Harden Maskeli_38411

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Johan_Wildfrey @nightyalmighty Leah_Monroe @PitON

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07/10/24 - 00:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Trolling

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bahsi geçen kişilerle herhangi bir rolüm yok, Leah Monroe ve Johan Wildfrey arasında rollerken bir anda kapıyı açıp evi bastılar. Basmalarında gerekçe ise sanırım erotik roleplay yaptığım düşünülmüş ve o hevesle geldikleri gözüküyor. Verdikleri emotelardan bu anlaşılıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://i.imgur.com/YxISPNL.png
https://i.imgur.com/BFsu9qB.png
https://i.imgur.com/NeRC5lI.png

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 07.10.2024 07:55
Eswiper'ın mutesi var onun adına savunma: "Seni ocean bar çıkışı evine kadar takip ettik sonra bastık bir trolling yok, varsa da yaptırım uygulanabilir bu kadar savunmam."

#2 - 07.10.2024 07:58
Mereba ben bir sey yapmadım görmüyom kendimi

#3 - 07.10.2024 10:34
Eswiper'ın mutesi var onun adına savunma: "Seni ocean bar çıkışı evine kadar takip ettik sonra bastık bir trolling yok, varsa da yaptırım uygulanabilir bu kadar savunmam."
Kanıtlayın o zaman. Ama kanıtlarken neden takip ettiğinizi değil, neden baskın attığınızı da açıklayın. Takip ettiğiniz ancak yaptığınız metagamingi savunur.
« Son Düzenleme: 07.10.2024 13:32 stonecoldeko »

#4 - 07.10.2024 10:41
@yaGız Ocean barın oradan itibaren yaptığınız takip rolünün sslerini 24 saat içinde iletin.

#5 - 07.10.2024 12:03
Arkadaş atcak @Razy akşama doğru yollarım

#6 - 07.10.2024 12:25
İyi günler ben troll bir davranış sergilemedim  sadece arkadaşları takip ettim.

#7 - 07.10.2024 16:11
@Eswiper ın savunması:
Spoiler: GösterGizle

Yolda giden koyu yeşil huntley kendisinin, onu takip ediyorduk. Leah Monroe ile Ocean Bar'dan ayrılıp Shadowcrest otoparkına geçti, oraya kadar takip ettik. Nametag gözükmüyor çünkü uzaktan takip ettik, inkar ederse de canı sağolsun. Oraya diğer şikayet edilen kullanıcıları ben çağırdım, kendilerinin bir suçu yok. Yaptırım uygulanacaksa da uygulanabilir. Sonuçlanabilir @Razy

#8 - 07.10.2024 16:16
Otoparka geçtiğim ve daireye girdiğimin görüntüsü bulunuyor mu? Çünkü o kadar dairenin arasından hangi dairenin bana ait olduğu sistemsel girişte yazsa da rolsel olarak öğrenmeniz imkansız. Müstakil bir ev değil sonuçta.

#9 - 07.10.2024 16:18
Otoparka geçtiğim ve daireye girdiğimin görüntüsü bulunuyor mu? Çünkü o kadar dairenin arasından hangi dairenin bana ait olduğu sistemsel girişte yazsa da rolsel olarak öğrenmeniz imkansız. Müstakil bir ev değil sonuçta.
Kanka napıcam sunucuda alt+f10 ile mi gezicem sürekli veya f8 tuşundan elimi falan çekmeyecek miyim? Ne bu böyle