Konu: VCPD rolünde /Q  (Okunma sayısı 162 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.10.2024 00:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Blestfall

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Soylu27 @Elynn

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Aktif rolde /q.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Uzun süren bir kovalamaca ardından DPMC'de çatıştık, Yorell Blue çıkış yaptı, uzun bir süre bekledik lakin giriş sağlamadı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Girdiği zaman karakterinin öldüğünü /do kanalından belirtti akabinde çıkış sağladı, NC atabilir ama OOC jail + IC jail sürelerinin eklenmesiyle beraber silahının silinmesini talep ediyorum, el koyacaktık çünkü.

#1 - 06.10.2024 00:27
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 06.10.2024 00:29
Karakterim NCK yedi adı üstünde. Doğal olarak karakterimin namını ve rütbesini yok sayarak NCK attım, sırt ağrısı fena.. :sampanya: :sampanya: :'( :'(

#3 - 06.10.2024 00:31
CK yemen /q çekip ekipler gittiği zaman NC atman anlamına gelmiyor. CK yediysen coroner ve morg rollerine devam edecektin. Sonuçlanabilir, savunmasız sanırım.

#4 - 06.10.2024 00:33
CK yemen /q çekip ekipler gittiği zaman NC atman anlamına gelmiyor. CK yediysen coroner ve morg rollerine devam edecektin. Sonuçlanabilir, savunmasız sanırım.
Adı üstünde "NCK" Kardeşim, ayrıca oyundan düştükten 5 dakika sonra oyuna giriyorum ve emotumu atıp karakter ölümünü sonuçlandırıyorum.

#5 - 06.10.2024 00:35
Seni uzun bir süre bekledik, nedense her girdiğinde bizi görünce tekrar düşüyorsun. Daha sonra düşmedin ilginç yanı biz yokken.

#6 - 06.10.2024 00:37
Adı üstünde nc attım ve karakter ölümünü gerçekleştirdim. Ayrıca nedense Karakter Tagım gözükmüyor, yetersiz kanıt olarak geçer. Her neyse, sonuçlanabilir. Karakterimin ölümü gerçekleşti, olayda Q falan yok.

#7 - 06.10.2024 00:40
SS'lerde gözüküyor ayrıca, 23.35'te oyundan düşüyorum ve 23.41'de internet kaynaklı problemden sunucuya bağlanıyorum ve karakter ölümünü gerçekleştiriyorum. :garip:

#8 - 06.10.2024 00:46
23.41 de CK ettiğin zaman da oyundan düştün, sinirlenip bölgeden ayrıldık. Daha fazla uzatma dostum, role devam edilecek ve Coroner/ex rolleri yapılacaktı. Uzatmayalım.

#9 - 06.10.2024 00:47
Daha fazla yanıt gelmeyecek. Gayet açık ve net. Karakterimin ölümü gerçekleşti ve rol bitti. Quit attığım yerde karakter tagım gözükmüyor, codsmp ile sen bile düzenlemiş olabilirsin. Sadece yerde yattığım yer gözükmüş, olay bu.