Konu: Idlewood - TOPLU ŞİKAYET!  (Okunma sayısı 193 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.10.2024 23:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:

Naheim_Fuller @eshadyy
Tyzee_Allen @Dwex07
Kendrick_Rogers @Aspein
Wilfried_Kane @grozycodein
Yorell_Blue @Blestfall
Rahil_Hopkins @Snakz
Kevin_Jordan @Hyprest
Drew_Cardella @Sawix
Leonard_Green @Mea

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Hailey_Clark @caelum

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.10.2024 - 23.10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM - MİX - Retarted-RP - PowerGaming - Non-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hiç bir sebepleri yokken, bir ihbar üzerine oraya gelmişken ve onların hoodunun dışındayken. Onlarda hiç bir diyalogumuz yokken bile yakımıza geliyorlar, hiç bir şey demeden. Araba üstünden, Drive-by atarak, bize sıkıyorlar ve düşürüp gidiyorlar. Bir çete ile savaş içinde olabilirler, bir başkası ile savaş içinde olabilir ama bu bizi alakadar etmez. Bu bile bile yapılan bir DM, başka hiç bir şey değil. Size bir şey yapmadık, sizin hoodunuz içerisinde değiliz. Konuşmak veya başka bir şeyde yok. Polis gördünüz mü, direkt sıkmayı biliyorsunuz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Silahlarının silinmesini ve gerekli cezayı görmelerini istiyorum.

#1 - 05.10.2024 23:38
Şikayet altında yapılan hiç bir şeye cevap vermeyeceğim, ekstra kanıtlar yüklenecektir.
Adminlerin kararı bekleniyor.

#2 - 05.10.2024 23:38
Kendi adıma savunma;

Böyle bir şikayet geleceğini bildiğimden dolayı ben sıkmadım, eğer sıktın diyorsan /hasarlar'ı atman yeterli olur. İyi forumlar.

#3 - 05.10.2024 23:40
Bu şikayet ile bir alakam yoktur, yanlış olduğunu düşünerek ateş etmedim.

Mea

*
v3 Oyuncusu 2024 Yılın Çete Oyuncusu2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#4 - 05.10.2024 23:45
Cevap vermen bizi pekte ilgilendirmiyor. Ayriyetten video nerede sıkıyorum onu çok merak ettim. Maskeli_51711 , herhangi bir harekette bulunmuyorum. Bir de o gördüğün alan sol altta da belli olduğu üzere hoodumuzun içi. Hood dışında falan değilsiniz. Belirttiğin gibi tek ekipsin. Yanına bir araç yanaşıyor, 4-5 kişiler ve sen kaçmak yerine hala duruyorsun. Burası bir çete mahallesi. Bu kadar cesur olmanız gerçekten garip.

#5 - 05.10.2024 23:52
Merhaba, ilk başlarda gördüğün gibi sana sıkmıyoruz fakat elimizde AK marka silahlar var. Fakat sen buna rağmen ilerlemiyorsun bu ne cesaret? Silahlarımızı gördüğünden şüpheleniyoruz ve siren yaktığın gibi sıkmaya başlıyoruz.

#6 - 06.10.2024 00:14
Kendi adıma savunma;

Hasarlardan bakılabilir, bende sıkmadım. Videoda da belli oluyor.

#7 - 06.10.2024 00:15
Öncelikle iyi geceler dilerim, içerisinde olduğunuz bölge hood bölgemize girmektedir. Bunun dışında ilk ateşi açan arkadaş aracın üstünden sıkmaktadır. O sıktıktan sonra siz araçtan inip bize sıkıyorsunuz. Bizde size karşılık veriyoruz, ayrıca hood bölgemizde olduğunuz için ben pekte bir ihlal göremiyorum. Tekrardan iyi geceler dilerim, geri kalanı yönetim ekibine bırakıyorum. Ayrıca eklem istediğim, madem bir ihlal görüyorsunuz neden karşılık veriyorsunuz. Arkadaşınız karşılık verdiği için bizde gerekli müdahaleyi yapmış bulunuyoruz. https://streamable.com/afyxeh
« Son Düzenleme: 06.10.2024 00:17 Hyprest »

#8 - 06.10.2024 00:57
Deatmatching ile ilgili bir durum yok.

Yorell Blue - Car Surfing - kapsamında cezalandırılacak.

Naheim Fuller - Çatışan birisini yumruk atarak düşürdüğü için Powergaming kapsamında cezalandırılacak.

Emotesiz silah çekme konusunda herkesi uyarıyorum.
« Son Düzenleme: 06.10.2024 01:12 Sullivan »