Konu: Genaro_Kareem-Idlewood Üyesi  (Okunma sayısı 363 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 03.10.2024 01:40
Üzüntünü ve sinirini anlıyorum denk değiliz daha fazla ileti atma ve savunmanı yap tabi varsa  ::)  :D
Doğru denk değilsin o yüzden 30 canlı adamı düşüremiyorsun :D

#11 - 03.10.2024 01:44
Açtığınız her şikayete Idlewood üyesi - Idlewood oluşumu tarzında yazmanız pek komik  :D

#12 - 03.10.2024 01:51
Ne idlewoodmuş sizleri kınıyorum İdlewood  >:(  >:(

#13 - 03.10.2024 04:19
Açtığınız her şikayete Idlewood üyesi - Idlewood oluşumu tarzında yazmanız pek komik  :D
Şikayet bizim şikayetimiz istediğimizi yazarız ve seni hiç alakadar etmez madem bu kadar rahatsızsın bundan birliğine hile adam alma.

#14 - 03.10.2024 04:33
Şikayet altında gönderilen toxic ileti sahiplerine işlem uygulanacak.

@Astrea savunmanızı 24 saat içinde gerçekleştirin.

#15 - 03.10.2024 13:35
Merhaba, ne kadar hile şikayeti açılsada böyle hilelerde hilelerin daha detaylı ve ayrıntılı video kayıtlarına sahip olması gerektiğini biliyoruz. Fakat tek gördüğüm sadece arkadaşın düştü ve bu yetersiz kanıttan başka hiç bir şey değil, uzaktan ateş açmışım bu senkronizasyon hatası bile olabilir. Ek olarak arkadaş codsmp kullanıyor, kullandığı skin normal skininden daha küçük bile olabilir, bu yüzden onda gözükmeyen body bende bile gözükmüş olabilir(streamlable dan attığı videoya dikkat ederseniz arkadaş 1280*720 oynuyor, arada ki hitbox farkı ve ekran farkı da fazlasıyla var.) bir sürü etken var. Ayrı olarak toplam 6 mermi isabet ettiriyorum, ilk 5 tanesi aynı bölgeye giderken 6. mermi farklı bölgeye isabet ediyor. "AK-47"silahında ilk dört mermi sekmez, beşincinin de aynı bölgeye isabet etme olsalığı yüksek çünkü mermiler sağa sola gidiyor ve bu senkronizasyon sıkıntısı gtada var zaten. Dediğim gibi, daha detaylı kanıt sunmadıkça yanıt gelmeyecekdir. 20 yıllık oyun oynuyoruz, kasmayın bu kadar. Hangi hileyle suçlandığımı da söylerseniz iyi olur ona göre savunma yaparım, aim olsam kitlenirim mermilerim salak saçma gitmez, slient olsam duvar arkasından isabet etmez. Bence bu kadar savunmanın yeterli olduğunu düşünüyorum. Teşekkürler.

#16 - 03.10.2024 14:21
Savunma yeterli görüldü.