Konu: RIDE OR DIE  (Okunma sayısı 12669 defa)

#1060 - 20.01.2025 04:33

KAHKAHA ATTIM VİDEOYU İZLERKEN
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1061 - 20.01.2025 04:54
Bu zamana kadar gerek birliğim gerek roller adına destek çıkan herkese teşekkür ederim. Uzun zamandır bu sunucudayım, daha çok arkada anonim takılıp sadece rol yapmak adına oynardım oyunu fakat birliği açtığımdan bu yana gerçekten abi diyebileceğim, gerçekten kardeş diyebileceğim insanlar tanıdım. Hepinize teşekkür ederim.
Ben ve ekibimin bir kısmı adına yolun sonu, kalan herkese rollerde bol keyif diliyorum. Tabii bu mümkün ise : ).
:vice:

K&A
Like
6
pwnt
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Mea, gtadünyamustafasarigul, Sportts, Red Army Prime, Rawzedna, Relaxsal,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
pwnt tepkisini veren kullanıcı(lar):
LegitimuZ, gtadünyamustafasarigul, Relaxsal,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1062 - 20.01.2025 04:54

havlayan it ısırmaz, arkadaşlar dişlemeye çalışarak devam edebilirler. Bazı arkadaşların istediği olsun, K/A. Bu zamana kadar yanımızda olup bizi destekleyen herkese teşekkürler, allaha emanet olun. PD ve bazı kişiler bizimle zaten uğraşacaktı, bunlara kafa patlatıp mental bozmaya gerek yok. PD chatte bunu konuşmaya izin verenlere de selamlar.

unutmadan bunuda atayım, siz biz olamazsınız zaten. m4 alıp taramaya devam edin
« Son Düzenleme: 20.01.2025 05:01 Rawzedna »
Hmmm
1
100
9
Like
9
pwnt
12
Hmmm tepkisini veren kullanıcı(lar):
CrossX,
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
NooNooTheGood, TETIK,
Bull£T,
Tepki yok
Tepki yok
NooNooTheGood, TETIK, Bull£T,
Relaxsal,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
NooNooTheGood, TETIK, Bull£T, Relaxsal,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1063 - 20.01.2025 05:10
Birlik istek üzerine arşive kaldırıldı.

Üstteki SS'e istinaden,  birkaç konuya açıklık getirelim.

Ride or Die birliği, erken safhada hood onayı statüsüne kendi insiyatifimle getirdiğim, rollerinde başarılı ilerleyen IC ve OOC sorunları bulunmayan, pilot oluşum kategorisine girmeye hak kazanacak bir birlikti. Bu sebepler ve beraberinde gelişen güzel birlik gelişimi sebebiyle hood onaylı statüsüne getirildi, henüz 40. sayfalardayken. Her birlik lideri, kendi birliğinin adminidir sözünü sunucumuzda açılan her birlik liderine söylüyor ve birliğinde rol yapan oyuncuları düzene sokup, kurallara uygun bir şekilde oyunu sürdürütebilmeleri için ikna etmelerini istiyorduk. Fakat ne yazık ki bunun son zamanlarda böyle gitmediğini görüyoruz. VCPD birliği ile çatışmaya girip, dedektif bir karakteri vurduktan sonra, VCPD birliğinin üstünüze oynadığını düşünmemeniz gerekiyor, eğer böyle bir durum olsaydı Ride or Die birliği yaklaşık on sekiz kere çeşitli bahanelerle kolaylıkla kapatılabilir ve kilit vurulabilirdi.(bknz: adam vurduktan sonra pdden kaçarak onaylı hooda saklanan birlik üyeleri, soygun yaptıktan sonra hooda saklanıp maske çıkarıp hiçbir şey yokmuş gibi davranan birlik üyeleri vb. olaylar) Birlik bölgesinde çeşitli suçlar işlendiği zaten rol bağlamında da bilinen bir şeydi.

Yukarıda ki ekran görüntüsünü örnek göstererek buradan bir çok mesaj yazabilirim fakat, yönetim-oyuncu gizliliği ilişkisine saygı duyan birisi olduğum için bunu yapmayacağım. 80 kişilik herhangi bir birlik içinde, bu tarz yorumlar yapan insanlar olabilir. Kimse, kimseyi sevmek zorunda değildir, keza birliğinize mensup çoğu oyuncunun farklı discord kanallarından sunucu yönetiminin annesini, akrabalarına küfürler edip çeşitli bir ton olaylar, hile durumlarına karışması sonucunda, yine aynı şekilde benim insiyatifime dayanarak işlem uygulanmama durumu da oldu. Fakat geldiğimiz noktada, bunun bir önemi olmadığını görebiliyoruz. Bu yüzden konuyu tekrar açmamak üzere bir şey söylemeden kapatıyoruz.

Ride or Die birliği, birlik yönetiminin kendi isteğiyle arşive alındı. Birliğin hood onaylı statüsü kaldırıldı, birlik tekrardan aynı ismiyle faaliyet gösteremeyecek.
Hmmm
1
Haha
10
100
11
Like
8
funny
8
pwnt
3
funny
7
Hmmm tepkisini veren kullanıcı(lar):
Bull£T,
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
ruggieroo, Skysurge, semiz, Bull£T,
Relaxsal, Rawzedna,
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
TETIK, carsten, vynexia, Viceous, gtadünyamustafasarigul, Red Army Prime, Daphne, semiz,
Bull£T, bchl01, Rawzedna,
Tepki yok
Tepki yok
TETIK, vynexia, Viceous, ble55phemy, Hasmımyaşamaz, Bull£T, semiz, Relaxsal,
Tepki yok
funny tepkisini veren kullanıcı(lar):
ruggieroo, semiz, Bull£T, Relaxsal,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok