Konu: Maskeli_38650 - Otis Seng / Güvenli bölge ihlali X PM üzerinden hakaret.  (Okunma sayısı 268 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.09.2024 00:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_38650 - Otis_Seng (@dewilmanic10)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17/09/24 - 23-20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Sunucu içerisinde sistemsel olarak belirtilmiş alanlar (köşede Güvenli Bölge ibaresi olan) ve listelenmiş yerler güvenli bölge olarak tanımlanır. Bu bölgelerde karşılıklı anlaşılmış olsa bile hiçbir şekilde illegal rol gerçekleştirilemez, agresif rollere yönelik kışkırtıcı roller yapılamaz.

Bu kural yetkililer tarafından istisnai durumlar için esnetilebilir.

Sistemsel oyunda işaretli alanlar dışındaki güvenli bölgeler aşağıda verilmiştir:
- Tüm polis departmanları ve çevresindeki sokaklar (Kasabalardaki şerif departmanları, LVPD ve SFPD çevresi de dahil)
- Tüm hastaneler
- Tüm meslek noktaları (Idlewood Well Stacked Pizza kurye mesleği hariç)
- Tüm havalimanları
- Tüm haber ajansları
- Tüm bankalar
- Hapishaneler: Anlaşmalı dahi kavga başlatılamaz, gardiyanların rolsel varlığı göz önünde bulundurularak rol yapılmalıdır.
- Rodeo Park
- Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
- ViceMall
- Vice Üniversitesi ve çevresi
- Malibu Club
- Market Caddesi (tüm cadde güvenli bölge olarak belirlenmiştir)
- Vice Forum (Stadyum ve otopark bölgesi)
- Verdant Bluffs Gözlemevi ve buraya bağlı tüm yeşil alanlar
- Malibu Corporation
- Sunshine Autos
- Gentleman's Social Club
- Commerce Plaza
- CPT Vice ve Mermi Tüccarı bölgesi (sadece ortak noktalar, birliklerin kendi NPClerinin olduğu bölgeler dahil değildir. Yine de Silah NPCsinin varlığını bilerek bunun etrafında kamp kurmak metagame kapsamında değerlendirilir.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, Vice Mall üzerinde aracım ile geziyordum ve arkamda Otis Seng karakteri belirdi. Daha sonrasında orada durdu ve beni gözetlemeye başladı. Lay Down ile birliğimiz olan Ruggiero'nun savaşı vardı. Daha sonrasında Maskeli_ID güvenli bölgede geldi ve beni vurdu. Daha sonrasında @Lichfield adındaki yetkili beni canlandırdı, yaptıkları hatadan dolayı canlandırdığını düşündüm ve oradan uzaklaştım. Otis karakteri otuz saniye sonra alı koyma rolü yapmaya kalkıştı. Bende rolün sona erdiğini, adminin yaptıkları hatadan dolayı beni canlandırdığını ve rolü devam ettirmenin saçma olduğunu düşündüm. Lâkin karşı taraf PM üzerinden hakaret etmeyi tercih etti. Lichfield adlı yetkili olayı tamamen yanlış anlamış ve atacağım SS'te olduğu gibi gözükmektedir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Güvenli Bölge İhlali.
[
Spoiler: GösterGizle

PM üzerinden hakaret.

Yetkili ile konuşma.

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 18.09.2024 01:59
İyi forumlar. Böyle bir şikayeti açman bile hataydı, tamamen haksız olduğun ap açık ortada. Atacağım video kaydında, seni öncesinde Skate Park civarında görüyoruz. Kişi yaklaşık bir hafta öncesine kadar sokağımıza gelip Birlik R20'sine "Senin konuşmaya hakkın yok" gibisinden şeyler söylediği ve ortalık gerildiği için bizce tanınıp takip edilmeye başlandı. Zaten savaştayız, ve savaştığımız oluşumun üyesi olduğunu biliyoruz. Bir az kovalanıp sonrasında Vice Mall'a sığınıyorsun. Kayıdımız olduğu için seni orada vurma hakkına sahip oluyoruz. Gerekli kanıtlarım;

( Sokağımızda R20'e karşı kullandığı tabir; https://hizliresim.com/ok7ureb )
( Vice Mall'a sığındığı kayıt;
)

#2 - 18.09.2024 07:12
Beni kısa süre takip etmişsin, Vice Mall'a kadar. Vice Mall'e varmadan beni vurabilirdin fakat güvenli bölge içerisinde vurmayı tercih ettin. Ayrıca PM üzerinden hakaret etmeyi seçtin. Sonuçlanabilir :sampanya:

#3 - 18.09.2024 17:34
PM üzerinden hakaret eden ben değilim, ayrıca bunun ile hiç bir alakası yok. Sen gelen arabanın içerisinde savaşta olduğun kişileri görünce kaçıp Vice Mall'a sığınıyorsun.

#4 - 18.09.2024 17:56
PM üzerinden hakaret eden ben değilim, ayrıca bunun ile hiç bir alakası yok. Sen gelen arabanın içerisinde savaşta olduğun kişileri görünce kaçıp Vice Mall'a sığınıyorsun.
O halde şikayete senin savunma yapmana gerek yok. Şikayet açtığım kişinin savunma yapması gerekiyor. Dediğim üzere, Vice Mall'a aracımla gitmeden önce bana ateş açabilirdin - açabilirdiniz. Geri kalanını foruma bakacak yetkili arkadaşa bırakıyorum. Ayrıca, videonun sesini sessize alıp arkadaşların ile arkada konuşuyorsun. Videonun devamını o yüzden atmadığını var sayıyorum, iyi günler :sampanya: :nays:
« Son Düzenleme: 18.09.2024 18:00 Khort »

#5 - 18.09.2024 20:07
O halde şikayete senin savunma yapmana gerek yok. Şikayet açtığım kişinin savunma yapması gerekiyor. Dediğim üzere, Vice Mall'a aracımla gitmeden önce bana ateş açabilirdin - açabilirdiniz. Geri kalanını foruma bakacak yetkili arkadaşa bırakıyorum. Ayrıca, videonun sesini sessize alıp arkadaşların ile arkada konuşuyorsun. Videonun devamını o yüzden atmadığını var sayıyorum, iyi günler :sampanya: :nays:

Kardeşim banada şikayet açmışsın ona savunma yaptım.

#6 - 18.09.2024 21:13
Beni kısa süre takip etmişsin, Vice Mall'a kadar. Vice Mall'e varmadan beni vurabilirdin fakat güvenli bölge içerisinde vurmayı tercih ettin. Ayrıca PM üzerinden hakaret etmeyi seçtin. Sonuçlanabilir :sampanya:

Öncellikle seni vuran ben değilim ben sadece aracını takip eden aracın sürücüsüyüm. Seni takip ettiğim mesafeden gittiğin mesafeye kadar kısa bir mesafe değil. Ardından seni kovalamamıza rağmen sen gidip güvenli bölgeye kaçıyorsun ve hiçbir şey olmamış gibi h-EHĞ? gibi saçma sapan şeyler yazıyorsun. Ardından seni kaçtığın yerin önünde vurulmana rağmen admine saçma bir bahane ile kendini revletiyosun ardından seni ordan kaçırma rolü yapıyoruz hiçbir olmamış gibi sürekli aynı şeyleri tekrarlayıp "admin beni revledi haklı olduğum için" rolden kaçıyorsun  attığın ssde bile admin seni neden revlediğini söylüyor sen ise gerçeği söylemeyip kendini revlettirip hiç birşey olmamış gibi rolden kaçıyorsun zaten?  Sizin birliğinizle savaş halindeyiz sizden iki kişiyi o gün almışız kaçırmışız onlar o gün tüm rolleri yaparken senin yapmama ayrıcalığın nedir tam olarak anlayamadım? Umarım bir daha insanları şikayet açmak ile tehdit etmezsin diye umuyorum.

#7 - 19.09.2024 06:49

Öncellikle seni vuran ben değilim ben sadece aracını takip eden aracın sürücüsüyüm. Seni takip ettiğim mesafeden gittiğin mesafeye kadar kısa bir mesafe değil. Ardından seni kovalamamıza rağmen sen gidip güvenli bölgeye kaçıyorsun ve hiçbir şey olmamış gibi h-EHĞ? gibi saçma sapan şeyler yazıyorsun. Ardından seni kaçtığın yerin önünde vurulmana rağmen admine saçma bir bahane ile kendini revletiyosun ardından seni ordan kaçırma rolü yapıyoruz hiçbir olmamış gibi sürekli aynı şeyleri tekrarlayıp "admin beni revledi haklı olduğum için" rolden kaçıyorsun  attığın ssde bile admin seni neden revlediğini söylüyor sen ise gerçeği söylemeyip kendini revlettirip hiç birşey olmamış gibi rolden kaçıyorsun zaten?  Sizin birliğinizle savaş halindeyiz sizden iki kişiyi o gün almışız kaçırmışız onlar o gün tüm rolleri yaparken senin yapmama ayrıcalığın nedir tam olarak anlayamadım? Umarım bir daha insanları şikayet açmak ile tehdit etmezsin diye umuyorum.
Admini kendimi ben mi revletmişim?  ::)
Sürekli aynı şeyleri demene gerek yoktu, arkadaşın senin yerinede savunmanı yapmış oldu zaten. Burada uzunca bir metin yazarak kendini ön planda tutmaya çalışıyorsun. İşin komik tarafı aynı şeyleri diyorsun, sonuçlanabilir.

#8 - 19.09.2024 11:00
Merhaba, şikayet incelendi.

OOC konuşmalarınızdaki üsluba ve kullandığınız kelimelere dikkat etmek zorundasınız, tekrarında Ortak Nezaket kapsamında ağır bir ceza alacaksınız. Bu seferlik uyarıyorum. @dewilmanic10
GBİ için savunma geçerli, takip GB dışında başlamış. Rol başlangıcı GB dışı ise kaçış esnasında güvenli bölgeye sığınamazsınız, düşman karakterler sizi vurabilir. Benzer bir durumda tekrardan güvenli bölgeye sığınmaya çalışırsanız ağır bir ceza alacaksınız, bu seferlik uyarıyorum. @Khort
Şikayet açılan oyuncu Otis Seng karakteri, bir dahakine şikayet açılan kimse savunmayı o iletsin. Oluşum şikayeti olmadığı için kişinin birliğinde lider olmanız bir anlam ifade etmiyor. Şikayete herhangi bir şekilde etiketli değilseniz girmemelisiniz. @theeyeslied

K&A
« Son Düzenleme: 19.09.2024 11:03 Lichfield »