Konu: Yetersiz Oyuncu Profili  (Okunma sayısı 261 defa)

#0 - 14.09.2024 18:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jesse Honest @Ryzxn

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Mark Stewart @Soylu27 , Matteo Rodriwer @Elynn

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.09.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yetersiz rol bilgisi ve oyuncu profili

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlewood pizzacısında takibe başlıyoruz, takip sürüyor ve lv tarafına geçiş yapıyorlar. geçiş yaptıkları şekil de , siyah rancher süren arkadaşı (cliff honest) gişeyi açıyor, arkadaş geçiyor ve rancher bize pit atmaya çalışıyor. aynı zamanda bize çarpıp takla attırıyor,  oranın videosu yok, ileride gişe durumunu tekrarladıklarının videosu ekte var (1) . daha sonrasında takip sonlanıyor, aracını silah ile etkisiz hale getiriyoruz ve teslim alıyoruz. kelepçe takıp araca atıyoruz. rol bazında camında kafes bulunan bir araçtan atlayıp diğer araca geçiyor, bunu nasıl yapıyor bilmiyorum ama siyah rancher hem aracını polisin üzerine sürdüğü hem de suçlu kaçırmaya çalıştığı için ateş açılarak etkisiz hale getiriliyor (2). tutuklayıp kodese götürüyoruz, asansörde farklı yerlere geçip geçip duruyorlar (3-4). bunu sürekli olarak tekrarladıklarından artık bıktık ve quit attık ve akşama kadar girmedik, haliyle aranma kaydı açmadık. oyuna girdiğimizde tekrardan denk geliyoruz ve durduruyoruz, teslim alıp tutuklamak için kodese götürüyoruz. "/me bir anda asansöre girip farklı katın tuşuna basar." diye emote atıp realistik olmayan şekilde kaçmaya devam ediyor ve tekrarlıyor da tekrarlıyor. (5-6)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 1-

2-

3-

4-

5-

6-

Ek açıklamalar(varsa): https://prnt.sc/Zm3jZjOIwB9d bu kafadaki bir oyuncunun sunucuya yakışmadığı tamamen aşikar, orada farklı memurların olduğunu düşünmemiz, ona göre rol yapmamız gerektiğini bilmediği apaçık ortada.

#1 - 14.09.2024 18:58
Her PD rollerinde, tutuklanmasına kadar bu şekilde ihlaller gerçekleştiriyor Jesse Honest karakteri.
Ne olursa olsun role uyum sağlamalısın. Kafana göre ve realistlik dışında hareketlerin sunucuya aykırı.

Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 14.09.2024 19:09
@Ryzxn Savunmanızı 24 saat içerisinde iletin.

#3 - 14.09.2024 20:19
Şahitiğimi onaylıyorum, benimde PM üzerinde kayıtlarım var. bu arkadaş sunucu için yetersiz. Yetersiz oyuncu profili her zaman böyle bir olayı var. PM kayıtlarım duruyor arkadaş pit'i TROLLİNG ile karıştırıyor ve bana; "Arkadaşın bize TROLLİNG yapıyor" diyor.

#4 - 14.09.2024 23:33
Realistik olmayan bir hareket olduğunu düşünmüyorum o sırada şahıs bana hiç bir şekilde silah tutmuyordu kaçma şansım var ve ayrıca sonuncu videoda pmden kodeslerdemisin gibi bir mix yapılmış gördüğünüz üzere ayrıca bu arkadaşlar bana yapmadığım şeylerden hapis attı bunların bana icc ooc kini var zaaten 1.26 yaptım 1.27 yapmadım süper vizöre olayları gayet doğru bir biçimde açıkladım ona rağmen kişi olayınn devamını anlatmadığı için ondanda hapis yedim 1.4 ne olduğunu bilmiyorum kişi ayrıca ben asansörden gitmiş haldeyken giden halime ateş ediyor böyle bir şey nasıl olabilir asansörden gitmenin ben bir yanlış hareket olduğunu düşünmüyorum  ve kaçmış olsa bile bu insan kaçsa bile hiç bir amerikan polisi gerçek pompalıyla ateş edemezve ayrıca gfördüğünüz gibi kişi pd binasının önündeyken ben bir emote kullanmıyor şahış toplu kural ihlalleri zinciri yapıyor ama nedense yetersiz oyuncu profili ben oluyorum ilk videodada kadın memurun girmesini bekliyorum sonrada girsene deyince giriyorum orada bir ihlal yok ginede atmış ve ayrıca beni pmden rahatsız ediyor admaın attığı resimlerde sadece asansörden giriyorum bununda ben bir ihlal olduğunu düşünmüyorum bunun hakkındada admin tarafından uyarıldım bir daha yapmayacağım bunun bir ihlal olduğunu bilmiyordum ihlal dendi ama asansöre binip bir tuşa basıp gitmenin neyi ihlal hala anlamıyorum
bu videoda şahıs hiç bir emote atmadan beni hapise atıyor /do Duvara yaslı diye emote nedir arkadaş sen yaslamadınki öncesinde ben asansördeydim buga girmiştim admin çekti asansöre sonra bir anda ta nerdeken jail attı ve sorun şukji yapmadığım ihlallerdende yaptı hatalı ihbar vermedim 1.4 ne bilmiyorum ama 1.26 dışında hiç bir şey yaptığımı sanmıyorumm ayrıca bu oradan jail attığı için jailin geri açılmasını istiyorum bana yetersiz karekter hikayes i deyip mixing + power gaming+ pm rahatsızlık + emotsuz eylem yapmasıda hemde kendi videolarında başlı başına kendi ihlallerini çekmiş ayrıca şunu diyeceğim oyunda amerikan arabaları dediği gibi değil ben daha önce canlı olarak bir amerikan polisi arabası görmedim normal bir polis arabası olarak düşündüm camdan atlamakta ona göre yaptım benim filmlerde gördüğüme göre sadece arka taraf demir polisle iletişim kuramayacağı şekilde https://imgyukle.com/i/CIuSFU hızlı resim bende bozuk şuanda img yükledena sttın buda pm rahatsızlık dediğim gibi toplu ihlali var böyle bir rol olamaz ben yetersiz profillik bişi yaptığımı düşünmüyorum karşı tarafında ihlalerini görüyorsunuz nerrdeyse her videosunda diğer memurla mix yapıyor iyi günler

#5 - 15.09.2024 09:10
Realistik olmayan bir hareket olduğunu düşünmüyorum o sırada şahıs bana hiç bir şekilde silah tutmuyordu kaçma şansım var ve ayrıca sonuncu videoda pmden kodeslerdemisin gibi bir mix yapılmış gördüğünüz üzere ayrıca bu arkadaşlar bana yapmadığım şeylerden hapis attı bunların bana icc ooc kini var zaaten 1.26 yaptım 1.27 yapmadım süper vizöre olayları gayet doğru bir biçimde açıkladım ona rağmen kişi olayınn devamını anlatmadığı için ondanda hapis yedim 1.4 ne olduğunu bilmiyorum kişi ayrıca ben asansörden gitmiş haldeyken giden halime ateş ediyor böyle bir şey nasıl olabilir asansörden gitmenin ben bir yanlış hareket olduğunu düşünmüyorum  ve kaçmış olsa bile bu insan kaçsa bile hiç bir amerikan polisi gerçek pompalıyla ateş edemezve ayrıca gfördüğünüz gibi kişi pd binasının önündeyken ben bir emote kullanmıyor şahış toplu kural ihlalleri zinciri yapıyor ama nedense yetersiz oyuncu profili ben oluyorum ilk videodada kadın memurun girmesini bekliyorum sonrada girsene deyince giriyorum orada bir ihlal yok ginede atmış ve ayrıca beni pmden rahatsız ediyor admaın attığı resimlerde sadece asansörden giriyorum bununda ben bir ihlal olduğunu düşünmüyorum bunun hakkındada admin tarafından uyarıldım bir daha yapmayacağım bunun bir ihlal olduğunu bilmiyordum ihlal dendi ama asansöre binip bir tuşa basıp gitmenin neyi ihlal hala anlamıyorum
bu videoda şahıs hiç bir emote atmadan beni hapise atıyor /do Duvara yaslı diye emote nedir arkadaş sen yaslamadınki öncesinde ben asansördeydim buga girmiştim admin çekti asansöre sonra bir anda ta nerdeken jail attı ve sorun şukji yapmadığım ihlallerdende yaptı hatalı ihbar vermedim 1.4 ne bilmiyorum ama 1.26 dışında hiç bir şey yaptığımı sanmıyorumm ayrıca bu oradan jail attığı için jailin geri açılmasını istiyorum bana yetersiz karekter hikayes i deyip mixing + power gaming+ pm rahatsızlık + emotsuz eylem yapmasıda hemde kendi videolarında başlı başına kendi ihlallerini çekmiş ayrıca şunu diyeceğim oyunda amerikan arabaları dediği gibi değil ben daha önce canlı olarak bir amerikan polisi arabası görmedim normal bir polis arabası olarak düşündüm camdan atlamakta ona göre yaptım benim filmlerde gördüğüme göre sadece arka taraf demir polisle iletişim kuramayacağı şekilde https://imgyukle.com/i/CIuSFU hızlı resim bende bozuk şuanda img yükledena sttın buda pm rahatsızlık dediğim gibi toplu ihlali var böyle bir rol olamaz ben yetersiz profillik bişi yaptığımı düşünmüyorum karşı tarafında ihlalerini görüyorsunuz nerrdeyse her videosunda diğer memurla mix yapıyor iyi günler

Mix kisminda arkadasima herhangi bir cevabim olmamis, ki bu süreçte yaptıkların yüzünden bir yetkili ile görüşmeye çalışıyoruz. Herhangi
bir hata göremiyorum.
Asansörde ateşlediğim silah pompalı değil beanbag, yani plastik mermi. Chati okursan ne olduğunu anlarsın, her eylemden bit yeniği aramaya çalışma.
Pd önünde etkisiz hale getirme kısmı için de bir emote atmama gerek yok, sistem zaten otomatik emote veriyor, ki uzak mesafeden araca atma kısmı da yaptığın ihlallerin artık canımıza tak etmesinden kaynaklı. Sorun yok ceza verilecekse yeriz.
Neden bir emote atayım? Admin gelmiş, seni kodeslere çekmiş ve hapise gireceksin. Ki bunun rolünü son videoda yaptım, admin de o sırada raporu cevapladı ve seni kodeslere çekti.
PM rahatsızlık olayı ayrı bir durum. İlk pmi bana gönderip yazımı yazarken pm- diye bir muhabbete giremezsin. Madem açıklama yapıyorsun, açıklamayı da dinleyeceksin. Dingonun ahırında değiliz, kafana göre eylem yürütemezsin.
Ek olarak pm kısmında "git şikayet aç rol bilgi -1" tutumun için de ortak nezaketten ceza almasını talep ediyorum. Toksik ve iflah olmaz bir varlıktan ibaretsin.

#6 - 15.09.2024 14:50
bir kere değil birden fazla mix yapmışsınız dostum

#7 - 15.09.2024 14:58
beangbeg olsa bile emote kullanmamışsın mix 6 da var 5 de de sparcey sparco ile benimle ilgilenmeniz ne kadarsürer felan onlara cevap vermişsin gayet mixini yapmışsın emotsuz silah olayı 4 üncü videoda arabadan indiğin gibi normal pompalı çıkartıyorsun direktmen bayıltıyor düz duran teslim olmuş bir adama hemde eline almadan önce emote vermen lazımken sıktıktan sonra oto emote geliyor 1 inci videonda bildiğin car dm atıyorsun kanka vur tampona diye bir şey yok yani awdan konuşuyorsunuz sonrada arabamın duman attığını görünce yavaş yavaş vuruyorsun bozulsun diye o dumanlarda tam siayh değildi o sırada senin modundan dolayı öyle gözüküyor pit diye dedikleri şeyler car dm direkrtmen yan duran bir adamın arabasına vuruyor diğer yeri  göstermemiş orada bildiğin arabayla çarpıyor bozup silah çekiyor mark stewart ve steco sparto ile bir çok mixi var kodeslerdemi söyle böyle sürekli bir mix halindeler arkadaşların bir çok ihlali beanbag silahıbile olsa o onun elinde değildi emotsuz bir şekilde çekti onnun ateş ettiğinden sonra emote geldi ayrıca bana yapmadığım şeylerdende iic olarak  hapis attı buda onun icc ooc kinini  gösterdiğini düşünüyorum 

#8 - 15.09.2024 15:01
Ek olarak pm kısmında "git şikayet aç rol bilgi -1" tutumun için de ortak nezaketten ceza almasını talep ediyorum. Toksik ve iflah olmaz bir varlıktan ibaretsin. /  Bu sözlerindede bana ooc kini net bir şekilde görüldüğünü düşünüyorum şikayet kural ihlalidir bu yaptığıda şikayet sırasında şikayetci olduğu kişiye bir hakaret vesayre edemez ooc kin barındırıcak bir şey yapamaz şahıs bu bütün ihlallerden cezasını alsıngit şikayet aç rol bilgi -1 dememdede burda sana bir hakaret yok bana bir şeyler deyip duuryor git şikayet aç rol bilgi  -1 diyorum neden çünkü yaptığı bir çok şeyde kural ihlali var o sırada afk kalıp kayıt açamayacağım için bunlar gözükmedi

#9 - 15.09.2024 15:06
ve ayrıca senin dediğin şeyleri okumakzorunda değilim pm- yazıldığı anda durmak konuşmayı bitirmek zorundasın uzaktan kodese atmadada öyle bile olsa ihlalei hlalle karşılıkveremezsin admin arkadaş sadece ben bga girdimdiye bugdan kurtardı beni  yaptığınn çoklu bir ihlal var silah elinde değildi arabadan indğinde bu kadar arkadaşın ihlal yaaptığı sonucuna varsak oda yetersiz oyuncu profilinden ibaret benim tek yaptığım asansöre binip /me asansöre koşar ve rastkele bir tuşa basıp gitmeye başlar / bu emotta realistik bir şey yok gerçek hayattada departmanda tek bir pd sen varsın o sırada bunu yapmamam için bir neden yok gerçek hayattada bir kişi tutuklanırken departmanda en az on kişi olur bu dsenin icc bir sorumsuzluğun o kadar polis varken tek başına yapmay a çalışman ben gayet rolüme uymaya çalıştım o nunda rolde sıkıntı çıkaracağını söylediğinde bir dahada yapmayacaktım o sırada bana sen beni 5m öteden hapise attın