Realistik olmayan bir hareket olduğunu düşünmüyorum o sırada şahıs bana hiç bir şekilde silah tutmuyordu kaçma şansım var ve ayrıca sonuncu videoda pmden kodeslerdemisin gibi bir mix yapılmış gördüğünüz üzere ayrıca bu arkadaşlar bana yapmadığım şeylerden hapis attı bunların bana icc ooc kini var zaaten 1.26 yaptım 1.27 yapmadım süper vizöre olayları gayet doğru bir biçimde açıkladım ona rağmen kişi olayınn devamını anlatmadığı için ondanda hapis yedim 1.4 ne olduğunu bilmiyorum kişi ayrıca ben asansörden gitmiş haldeyken giden halime ateş ediyor böyle bir şey nasıl olabilir asansörden gitmenin ben bir yanlış hareket olduğunu düşünmüyorum ve kaçmış olsa bile bu insan kaçsa bile hiç bir amerikan polisi gerçek pompalıyla ateş edemezve ayrıca gfördüğünüz gibi kişi pd binasının önündeyken ben bir emote kullanmıyor şahış toplu kural ihlalleri zinciri yapıyor ama nedense yetersiz oyuncu profili ben oluyorum ilk videodada kadın memurun girmesini bekliyorum sonrada girsene deyince giriyorum orada bir ihlal yok ginede atmış ve ayrıca beni pmden rahatsız ediyor admaın attığı resimlerde sadece asansörden giriyorum bununda ben bir ihlal olduğunu düşünmüyorum bunun hakkındada admin tarafından uyarıldım bir daha yapmayacağım bunun bir ihlal olduğunu bilmiyordum ihlal dendi ama asansöre binip bir tuşa basıp gitmenin neyi ihlal hala anlamıyorumbu videoda şahıs hiç bir emote atmadan beni hapise atıyor /do Duvara yaslı diye emote nedir arkadaş sen yaslamadınki öncesinde ben asansördeydim buga girmiştim admin çekti asansöre sonra bir anda ta nerdeken jail attı ve sorun şukji yapmadığım ihlallerdende yaptı hatalı ihbar vermedim 1.4 ne bilmiyorum ama 1.26 dışında hiç bir şey yaptığımı sanmıyorumm ayrıca bu oradan jail attığı için jailin geri açılmasını istiyorum bana yetersiz karekter hikayes i deyip mixing + power gaming+ pm rahatsızlık + emotsuz eylem yapmasıda hemde kendi videolarında başlı başına kendi ihlallerini çekmiş ayrıca şunu diyeceğim oyunda amerikan arabaları dediği gibi değil ben daha önce canlı olarak bir amerikan polisi arabası görmedim normal bir polis arabası olarak düşündüm camdan atlamakta ona göre yaptım benim filmlerde gördüğüme göre sadece arka taraf demir polisle iletişim kuramayacağı şekilde https://imgyukle.com/i/CIuSFU hızlı resim bende bozuk şuanda img yükledena sttın buda pm rahatsızlık dediğim gibi toplu ihlali var böyle bir rol olamaz ben yetersiz profillik bişi yaptığımı düşünmüyorum karşı tarafında ihlalerini görüyorsunuz nerrdeyse her videosunda diğer memurla mix yapıyor iyi günler
Mix kisminda arkadasima herhangi bir cevabim olmamis, ki bu süreçte yaptıkların yüzünden bir yetkili ile görüşmeye çalışıyoruz. Herhangi
bir hata göremiyorum.
Asansörde ateşlediğim silah pompalı değil beanbag, yani plastik mermi. Chati okursan ne olduğunu anlarsın, her eylemden bit yeniği aramaya çalışma.
Pd önünde etkisiz hale getirme kısmı için de bir emote atmama gerek yok, sistem zaten otomatik emote veriyor, ki uzak mesafeden araca atma kısmı da yaptığın ihlallerin artık canımıza tak etmesinden kaynaklı. Sorun yok ceza verilecekse yeriz.
Neden bir emote atayım? Admin gelmiş, seni kodeslere çekmiş ve hapise gireceksin. Ki bunun rolünü son videoda yaptım, admin de o sırada raporu cevapladı ve seni kodeslere çekti.
PM rahatsızlık olayı ayrı bir durum. İlk pmi bana gönderip yazımı yazarken pm- diye bir muhabbete giremezsin. Madem açıklama yapıyorsun, açıklamayı da dinleyeceksin. Dingonun ahırında değiliz, kafana göre eylem yürütemezsin.
Ek olarak pm kısmında "git şikayet aç rol bilgi -1" tutumun için de ortak nezaketten ceza almasını talep ediyorum. Toksik ve iflah olmaz bir varlıktan ibaretsin.