Konu: ihlaller  (Okunma sayısı 221 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.09.2024 00:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Keontay_Campbell, Maskeli_47663, Maskeli_30278, Maskeli_42739

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12/09, 00:07

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: videoda mevcut

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/ivmy2l

Ek açıklamalar(varsa): ?

#1 - 12.09.2024 01:03
legal bir karaktere dm atacaksınız diye kendinizi imladan mahrum bırakmasaydınız keşke

#2 - 12.09.2024 01:05
Hiç mi şaşmaz ya  :D

#3 - 12.09.2024 01:45
arkadaşların bir hotline üzerine bunu yaptığını öğrendim, etkinlik olsa dahi kontrol etmeden her önünüze gelen mavi araca mermi boşaltacağınız anlamına gelmez. amazon kabilesi rolü yapmıyoruz ki ağacınızı keseni öldürün, şehrin ortasında bunu yapıyorsunuz. otuz tane mavi araç olsa otuzunu da kontrol etmeyi düşünmeden vuracak mısınız?

#4 - 12.09.2024 01:49
Sıkan kisiler arasında bende varım bizzat kendim tekerlerini aldım, hotline dan haberdar olup bilerek aracı maviye boyatman senin hatandır ki sadece sende değil senin yanında bir kişi daha aracını mavi yapmıştı demem o ki burada DM kapsamina girilecek bir durum yok sistemsel olarak hiç bir şekilde yaralıya düşürülmedin Afk atıp aktif rolü engellemek yerine ic den bir şeyleri belirtmen senin için daha yararlı olabilirdi fakat sen sıkmayacağımızı düşünüp kaçmayı seçiyorsun biz orada aranan bir suçluyu yakalama rolu yapmıyoruz hotline a katılım sağlıyoruz sen ise hotline gibi bir etkinliği baltalamak trollemek istiyorsun

Söylediklerine gelir isek eğer birliğin savaşta olsa ve bir kişi forumdan seni kontrol edip vursa aynı şekil şikayet açarsın benim bu birlikten olduğum ne malûm diye biz sadece hotline gibi bir etkinliğe katılım sağlamak istedik amacımız DM vb. Gibi bir şey olsaydı zaten sistemsel olarak yaralıya düşürmüştük bunun yerine seni araçtan indirmek istedik ki afk atıp role uymadın aktif rolden kaçındın bu tamamiyle senin suçun kardeşim bu durumda kimseyi suçlu yerine koymaman gerek
« Son Düzenleme: 12.09.2024 01:57 Harden »

Eno

*
v3 Oyuncusu Vice Summer 2024
#5 - 12.09.2024 01:58
merhabalar, hotline olduğu duyuruldu ve şehir içinde gezen mavi elegyler dendi. Bizde hemen harakete geçtik ve o mavi elegy bulup lastiklerini aldık, şahıs bize herhangi bir şekilde durumu belirtmedi ve direk afk attı. Hotlineyi düzenleyen yetkiliye sorabilirsiniz. Mavi elegy dendiği için bizde tekerini aldık kendisine sıkmadık veya vurmadık yaralıyada düşürmedik. Hotlineyi düzenleyen yetkiliye ulaşıp sorabilirsiniz, yarın videoda atarım hotlineyi yaptığımıza dair kininizden dolayı hemen aaaaa bu bana sıktı ben bu çocuğu sevmiyom zaten yesin 500 dakika derdine girmeyin. İyi formlar.

#6 - 12.09.2024 02:43
Eswiper kendini bulunmaz kumaş sanma kardeşim benim

#7 - 12.09.2024 03:01
 >:(

#8 - 12.09.2024 03:40
merhabalar, hotline olduğu duyuruldu ve şehir içinde gezen mavi elegyler dendi. Bizde hemen harakete geçtik ve o mavi elegy bulup lastiklerini aldık, şahıs bize herhangi bir şekilde durumu belirtmedi ve direk afk attı. Hotlineyi düzenleyen yetkiliye sorabilirsiniz. Mavi elegy dendiği için bizde tekerini aldık kendisine sıkmadık veya vurmadık yaralıyada düşürmedik. Hotlineyi düzenleyen yetkiliye ulaşıp sorabilirsiniz, yarın videoda atarım hotlineyi yaptığımıza dair kininizden dolayı hemen aaaaa bu bana sıktı ben bu çocuğu sevmiyom zaten yesin 500 dakika derdine girmeyin. İyi formlar.
şunun yaptığı savunmalar beni çok güldürüyor

#9 - 12.09.2024 05:29
Merhaba, şikayet incelendi.

Paylaşılan hotline yazılarını eksiksiz okumanızı öneririm. Hotline genel değildi ve Peccatores birliğine verildi, Piazza birliğine değil. Hotline'da adı geçen mavi Elegy'ler muhatabı olan kişileri zaten buldu ve senaryoyu ilerletti. Görev zaten Elegy'lere sıkmak değil onlardan doğru tırın plakasını öğrenmekti. Hotline'ın hangi ekibe verildiğini iyice kontrol edin, emin olamıyorsanız konsey kanalından diğer birliklerin yaptığı gibi bize danışın. Görev genel olmadıkça veya size verilmedikçe karışmamaya özen gösterin. Jacob_Harden, Ruggero_Borelli ve Saverio_Servello karakterleri Deathmatching kapsamında cezalandırılacak.
Trystan_Mcgowan, Jacobo_Navarra ve Morris_White karakterleri şikayetle alakası olmayıp yorum yaptıkları için ceza alacaklar.

K&A