Konu: toplu kural ihlali  (Okunma sayısı 293 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.09.2024 23:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Pedro Sanchez @kurtay120 - Lorenzo Parades @ScaneyV2 - Jacobo Navarra @Trust no one

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
retarded rp, dm arayışı, sivil kural ihlali, RK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar hoodumuza ticaret için geliyorlar, normal karşılıyoruz. Kadın çete üyemize hiçbir anlam yükleyemediğimiz şekilde bir rol yapıyorlar.  Ve etrafta polis gezdiği için bölgeden uzaklaşıyoruz. Arkadaşlar uzun bir süre takip ediyor, bunun için kanıt atabilirim. Ve en sonunda kadın rolü yapan arkadaşım ithamlara ve takibe dayanamayıp ateş açıyor. Arkadaşlardan bazıları sivil. EKLEME YAPIYORUM; bu şikayeti açtığım sırada afk idim. oyuna döndüğümde arkadaşlar başımdaydı ve takip ettiler yine. Bir anda arabadan inip yine ateş açtılar. DM aradıkları her yerden belli.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 10.09.2024 00:05 turkishgoldenhero »

#1 - 10.09.2024 00:04
güncellendi.

#2 - 10.09.2024 00:15
@kurtay120  @ScaneyV2 @trust no one 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#3 - 10.09.2024 00:21
öncelikle evet ticaret rolüne giriyoruz sonra arkadaşımla tartışıyorlar polis olduğu görüp uzaklaşıyoruz sonra tekrar mahallelerine gidiyoruz bu sefer kaçıyorlar tartışma dönüyor en son kız inip ateş açıyor ve biz ondan sonra ateş açıyoruz kendiside afk değildi kız indiği gibi oda indi şimdi video ss şekilde atacağım. ss lerde gördüğünüz gibi kendiside direk iniyor afk felanda değil hatta kedinleri küfür ediyor gerginlik yaratıyor buyrun ss ler burada.

#4 - 10.09.2024 01:23
Yarın savunma gelecektir.

#5 - 10.09.2024 03:28
öncelikle evet ticaret rolüne giriyoruz sonra arkadaşımla tartışıyorlar polis olduğu görüp uzaklaşıyoruz sonra tekrar mahallelerine gidiyoruz bu sefer kaçıyorlar tartışma dönüyor en son kız inip ateş açıyor ve biz ondan sonra ateş açıyoruz kendiside afk değildi kız indiği gibi oda indi şimdi video ss şekilde atacağım. ss lerde gördüğünüz gibi kendiside direk iniyor afk felanda değil hatta kedinleri küfür ediyor gerginlik yaratıyor buyrun ss ler burada.

Afk bıraktığım yer burası değil zaten ben RKlıyken beni vurduğunuz yer

#6 - 10.09.2024 10:26
Ben seni rk ile ken vurmadım gerekli ss lerinde yok göster

#7 - 10.09.2024 10:34
Ben seni rk ile ken vurmadım gerekli ss lerinde yok göster

Elinize iki silah aldınız diye DMci kesilmeyin, rol yapan insanların tüm zevkini kaçırıyorsunuz.

https://streamable.com/yfnjdc

#8 - 10.09.2024 12:21
Farkettiyseniz attığın videoda ben yokum seni vurmamışım adminlerin izlemesini istiyorum benimle bir alakası yok ben dize sonradan gelip vurmadım beni konu uzağında tutarsanız sevinirim

#9 - 10.09.2024 23:31
Tekrardan merhaba, emotesiz ateş de dahil ediyorum şikayete. Bunun yanı sıra bu şikayet açtığım arkadaşlar oyuncu şikayetleri bölmesinin yarısını kapsıyor. Tek bize değil tüm sunucuya rahatsızlık vermişler. Nasıl bir virüs bilgisayarınıza girer ve işlem yapmanızı engeller. Bunlar da aynı bu virüs gibi sunucuda rol dönmesini engelliyor resmen.