Konu: Ryota Granados Non-Rp sürüş.  (Okunma sayısı 94 defa)

#0 - 06.09.2024 19:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ryota Granados @yekten

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kenny Ramsdale

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.09.2024 18:57

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3. Powergaming

Gerçek hayatta mümkün olmayacak hareketlerin yapılmasına izin verilmemektedir. Bu sadece /me /do gibi belirtme kanallarıyla kısıtlı değildir. Karşıdaki oyuncuya fırsat vermemek da aynı şekilde ihlale girmektedir. Oyunda yer almayan karakterler oyuna dahil edilemez veya rolü gerçekleştirilemez.
Örnekler:
3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
- Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek
- Sürekli olarak ters şeritten sürmek, kaldırımlara çıkmak
- Normalde aracın gücünün yetmeyeceği yokuşları tırmanmak, off-road sürüş gerçekleştirmek
- Polis barikatlarına rağmen yoldan geçmeye çalışmak, barikatın yanından dolanarak bölgeye girmeye çalışmak
- Helikopter, uçak vb. hava araçlarıyla pist harici iniş yapmak
- Araç tamirini oyun mantığıyla düşünerek hasarlı araç sürmek, arabayı çarpmaktan veya kazadan korkmadan araç sürmek
- Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek
- Normalde araçla girilmemesi gereken yerlere bisiklet, motosiklet vb. küçük araçları sokmak (Örn: Maden ocağına bisikletle girmek, motorla/bisikletle barikatların üstünden atlamak)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Söylenecek fazla birşey yok, arkadaş NON-RP DRİVİNG gerçekleştiriyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/ug6m00

Ek açıklamalar(varsa): Hayır, yok.

#1 - 06.09.2024 19:23
@yekten 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#2 - 07.09.2024 09:46
Açıkcası non rp yaptığmı sanmıyorum bu hareketi 2 3 arkadşımda gördüm ve aynı şekilde bu pd arkadaşta bundan önce aynı hareketi benim arkamdan yapıp kovaladığı için o kaydıda koymasını isterim siz bilirsiniz ama non rp görmüyorum açıkcası altımdaki bisiklet normal yani bunu bi çok polis biliyor yaptığmı ve sadece senin non rp den açman şaşırttı haraketi yaparken bi çok kez orda düştüm ve polislere yakalandım rolde yani bilmiyorum ilk defa bu arkadaş açtı pd olarak eyer non rp düşünüyorsanız sorun yok birdaha yapmam ve cezamı alırım + dediğim gibi eyer gerçekten non rp kapsamından ceza alırsam karşımdaki polisinde aynı şekilde ceza almasını isterim oraya 2. gidişim bu videoda 1. sinde kendiside arkamdan zıplıyor bu durumda ikimizde suçluyuz veya değiliz siz bilirsiniz bodcamı neyse onuna bakılmasını istiyorum benim bir yalanım yok kendiside yapıyorsa mantıken oda non rp ye girer bakılmasını isterim non rp ye girdiğni bilmiyorum dediğim gibi bu haraketi bayyadır arkadaşlarımızla polislere sergiliyoruz açıklanmasını bekliyorum
« Son Düzenleme: 07.09.2024 10:12 yekten »

#3 - 07.09.2024 10:10
Eyer yaptığım şeyin yanlış olduğnu bilseydim 2. kez yapmazdım 1. sinde arkamdan zıpladığın için o video yu atmak istememişsin 2. sinde izlemişsin her neyse
Cidden eyer yaptığım yanlış olsaydı pm den yazman veya uyarman güzel olurdu bu durumda 2. kez yapmazdım

#4 - 07.09.2024 15:45
Selam dostum, üslubun için teşekkürler. Evet ikinci kere yaptığın için şikayet açma ihtiyacı duydum. Oradan atlayan birini daha önce görmediğim ve daha önce oradan çıkmadığım için arkandan geldim, sonucundada yere düştüm zaten izini orada kaybettirdin. Seni tekrar gördüğümüzdede aynı yere tekrar gittin ve bunun non-rp olduğunu farkettiğim için bu sefer arkandan gelmedim. BodyCam konusuna gelecek olursak, o rolsel birşey arka planda her zaman kayıt açarak gezmiyoruz. İkinci defa yapacağını farkettiğim için kaydı sadece orada açıyorum.

#5 - 07.09.2024 15:46
Arkadaş pişman gözüküyor, sanırım bir daha yapmayacaktır, @spulithien  sonuçlanabilir.

#6 - 07.09.2024 17:24
Merhaba, Ryota Granados karakterini bu seferlik uyarıyoruz. Aynı durum tekrarında bu şikayet göze alınarak işlem uygulanacaktır.

K&A