|  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @muhammedtrkmn34 Sacop Scott Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: /q, Bağlantı koparmak.
N/A
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Copbait hareketlerinde bulundu, anlık olduğu için ve yeni oyuncular oldukları için ve de raporuma hızlı bakılmadığı için, ss almakla uğraşmadım lakin ihlal yapmaya devam edildi. Çevirdiğim araçta ki şahısla hemen konuştular, adamı alıp kaçırdı, yakaladım ve role uymadı, zorluk çıkarttı, en sonunda aktif avukat olmayınca /q attı, gelmedi.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

Ek açıklamalar(varsa): IC sürelerinde eklenmesini talep ediyorum, iyi çalışmalar, rol desteği almalı. 1.26 Kolluk Kuvvetlerine Direnmek
Para Cezası
Bu suçta para cezası uygulanmaz.
Hapis Cezası
Suçlu ısrarla kolluk kuvvetlerinin dur ihtarına uymuyor, kolluk kuvvetlerinin söylediklerini hiçe sayıyor veya kolluk kuvvetleri görevlilerinin işlerini zorlaştıracak düzeyde direniyorsa 180 ve 300 ((dk)) arasında hapis cezası uygulanır.
3.12 Suçluya Yardım ve Yataklık
Para Cezası
Bu suçta para cezası uygulanmaz.
Hapis Cezası
Suçun işlenmesinde yardım ve yataklık eden fail, yardım ettiği zanlının işlediği suçların toplamının 3/4 olacak şekilde hapis cezası uygulanır.