Konu: James_Knox, Franklin Shelby, Gwen Hill, Anthonia_Clayton POWERGAMING, YKİ.  (Okunma sayısı 137 defa)

#0 - 05.09.2024 00:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: James_Knox @ahmet0163, Anthonia_Clayton @KeMxX, Gwen_Hill @moly26, Franklin_Shelby @Hamsii

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Diana_Ross @merseyn, Brann_McConnell @reooNa, Reggie_Wallner @Relkravs

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.09.2024 00:19

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz. (Polisler için bu süre 4 saattir)
- Tüm ateşli silahlar: 1 saat
- Yumruk, sopa, bıçak vb. fiziksel saldırılar: 30 dakika
- Araç çarpması veya patlaması, yüksekten düşme sonucu ölmek: 15 dakika

Yukarıdaki belirtilen süreler bitmeden yaralı rolüne aykırı eylemlere örnekler:
- Ağır iş yapmak (birisini kucaklayıp arabaya bindirmek gibi)
- Yaralandıktan sonra kaçmak için gerçek dışı davranışlar sergilemek (sürünme hareketi belirtip hızlı yürüyerek olay yerinden kaçmak)
- Süratli araç kullanmak
- Fiziksel agresif rollere girişmek

Sistemsel yaralandıktan sonra 8 saat boyunca silahlı çatışma rollerine girilmez. Aynı şekilde baygınlık süresi biter bitmez saldırıya devam etmek de bu kurala aykırıdır.

Silahla vurulma durumunda /hasarlar üzerinde nereden hasar alındıysa buna göre rol yapılmalıdır. (Kafa hariç, bu durumda herhangi bir noktadan vurulmuş ve ağır yaralı olarak devam edilebilir.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 05.09.2024 tarihi saat 00:03 sularında bize karşı çatışma başlatan kişiler ile çatışmaya girdik ve Reggie_Wallner @Relkravs ile beraber şahısları yaralıya düşürüp olay bölgesinden uzaklaştık. Olaydan yaklaşık olarak 10 dakika sonra kişiler yine gelip bize ateş açtılar ve düşürdüler. Kanıtlarda Anthonia_Clayton, James_Knox ve Franklin_Shelby isimli arkadaşlar gözüküyor. Gwen'de bölgedeydi fakat ona kanıtımız bulunmuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Bu ss te görüldüğü üzere kişileri vuruyoruz ve yaralıya düşürüyoruz. https://streamable.com/dswc3h                                     
 Kişiler burada tekrardan gelip ateş açıyorlar ve yaralıya düşüyoruz. https://streamable.com/6ina95

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 05.09.2024 00:37
Eklemeyi unutmuşum, Anthonia için kanıtta burada.

Spoiler: GösterGizle

#2 - 05.09.2024 00:40
Şahitliğimi onaylıyorum, Anthonia'nın benim gözümden de ss'i burada.  :-\
Spoiler: GösterGizle

#3 - 05.09.2024 00:42
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 05.09.2024 01:03
@ahmet0163 @KeMxX @moly26 @Hamsii 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#5 - 05.09.2024 01:11
Merhabalar kolay gelsin, öncelikle yaptıgımız hatanın farkındayız. Arkadaşlarla bir role giriyoruz ölüyoruz daha sonrasında kinimize yenik düşüp tekrar karşılık vermeye gidiyoruz, aslında biz oraya Diana_Ross'a sıkmaya gittik arkadaşlarda birden önümüze çıkınca bizde karşılıgını verdik. Bu arada kin dedigimde OOC Kin olarak algılamayın sadece oyunda öldüğüümüz için sinirlendik o kadar. (Bu şikayetti herkesin adına konuşuyorum herkesin onayı var.)

#6 - 05.09.2024 01:18
Merhabalar kolay gelsin, öncelikle yaptıgımız hatanın farkındayız. Arkadaşlarla bir role giriyoruz ölüyoruz daha sonrasında kinimize yenik düşüp tekrar karşılık vermeye gidiyoruz, aslında biz oraya Diana_Ross'a sıkmaya gittik arkadaşlarda birden önümüze çıkınca bizde karşılıgını verdik. Bu arada kin dedigimde OOC Kin olarak algılamayın sadece oyunda öldüğüümüz için sinirlendik o kadar. (Bu şikayetti herkesin adına konuşuyorum herkesin onayı var.)

Karşılık verme isteme sebebinizi anlıyoruz fakat yaralıya düştükten 10 dakika sonra çatışma rollerine girmeniz kural ihlali dostum, alıntı yaptığım ihlali okuyabilirsin.

#7 - 05.09.2024 01:50
Arkadaşlara ben bana açtıkları ateşten dolayı bir şikayette bulunmuştum zaten,  karşılık vermediğim halde tekrar bana ateş etmeleri bir kural ihlali olmuyor mu. Beni durup durup öldürebilirler demek bu ben karşı tarafa herhangi bir saldırıda bulunmadım ilk ateşten sonra. Bana açtıkları ateş 23:16'da. Ben karşılık vermeden bana ikinci bir saldırıda bulunmanız bir kural ihlali değil mi

#8 - 05.09.2024 11:14
Dediğim gibi yaptıgımız hatanın farkındayız yiyecegimiz jaili bekliyoruz, Ayrıca sana saldırmaya geldik dediğim olayda gelip tehdit edicektik birdaha bizlere karışma gibisinden o arkadaşlarda önümüze çıkınca ateş açtık. Konunu burada kapanmasını rica ediyoruz ve yiyecegimiz jaili bekliyoruz.  :)

#9 - 05.09.2024 11:33
Merhaba, James_Knox, Franklin_Shelby, Anthonia_Clayton ve Gwen_Hill  Yaralı Kural İhlali kapsamıyla Lucas_Hartwich Retarted RP kapsamıyla cezalandırılacaktır. Lucas karakterinin diğer oyuncuları vurduktan sonra yanlarına gidip YATIN kelimesini kullanması sunucu içerisinde kurallar gereği yasaklı durumdadır.

K&A
« Son Düzenleme: 05.09.2024 11:41 spulithien »