Konu: Tiontay_Everhart repair hack & godmode  (Okunma sayısı 516 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.09.2024 23:26
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tiontay_Everhart @Marihuana
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Bugün

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş arabasına yaklaşık 10+ mermi yiyor arabası hasar bile almıyor üstüne yediği mermilerde de canı azalmıyor. dayanıklılığı 3.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): @Red Army Prime

#1 - 04.09.2024 23:39

Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş arabasına yaklaşık 10+ mermi yiyor arabası hasar bile almıyor üstüne yediği mermilerde de canı azalmıyor. dayanıklılığı 3.

@Feold

#2 - 05.09.2024 22:53
Selamlar, dosyamı komple inceletebilirim. Burada arkadaşın biraz kolsuzluğu tutmuş böyle tabir etmek isterim. Diğer arkadaşı bana 3 4 kere sıktığında direkt aracım bozuldu zaten onunda videosu var.

#3 - 05.09.2024 23:07
Size doğduğumdan beri tüm indirme geçmişimi gösterebilirim, benim için bir sorun yok. Arkadaş birde bana birlik daveti attı neden attı anlamadım. Hangi birlikte olduğumu öğrenmek istedi sanırım. Değişik.

#4 - 06.09.2024 00:20
Kanıt atar mısın?

#5 - 06.09.2024 14:46
Kanıt atar mısın?
Ne kanıtı atayım? Ne istiyorsun.

#6 - 06.09.2024 16:34
.
« Son Düzenleme: 06.09.2024 17:10 Marihuana »

#7 - 06.09.2024 19:19
https://streamable.com/t8knwj
İlk parça bu, ikincisini gönderiyorum

#8 - 06.09.2024 19:25
https://streamable.com/sdm0ni

Repair Hack diyorlar ama aracım bozuluyor nedense, şahıs bana değilde aracıma vurduğu içinde canım gitmiyor mantıken zaten.

#9 - 06.09.2024 22:36

@Feold
Bu video  ile ilgili bir savunma gelmeyecek sanırım, yada bu videonun da eş zamanlı çekilmiş hali vardır. O videoyu gönderirsen tam çözümleyici olur, senin attığın video ve benim gönderdiğim video arasında 4 dakika var. 4 dakika içerisinde hileni kapatmış olabilirsin. Bundan eminimeş zamanlı olarak Piazza'nın sıktığı çatışma anının videosu da sende yoktur.
https://streamable.com/sdm0ni

Repair Hack diyorlar ama aracım bozuluyor nedense, şahıs bana değilde aracıma vurduğu içinde canım gitmiyor mantıken zaten.
Bu arada savunma niteliğinde gönderdiğin video da bile gamespeed kullanıyorsun, ek olarak gamespeed konusunu da göz önünde bulundurursanız sevinirim.
Hilesiz temiz samp  :sampanya:
Sonuçlanabilir.